QUOTE(gebene @ 2007 12 08, 20:59)
Taip mamytės ir ne tik Parašykite ką skanaus gaminote per kurias nors Kalėdas ar Naujuosius, nes aš irgi niekaip nesugalvoju kuo pradžiuginti šeimą
Pamenu per vienas Kalėdas mano mama iškepė tokį fainą ptiekaliuką: imi žalią lašišos gabalą (su prieskoniais - kiekvienos asmeniniai pomėgiai ir skonis), tada tą gabalą apvynioji bemiele sluoksniuta tešla, būna parduotuvėse pirkt. Ir kepi orkaitėje, gaunasi toks išsipūtęs batonas. O patiekus į stalą, pjaustai tą kepsnį riekėmis. Man buvo skanu
Pamenu per vienas Kalėdas mano mama iškepė tokį fainą ptiekaliuką: imi žalią lašišos gabalą (su prieskoniais - kiekvienos asmeniniai pomėgiai ir skonis), tada tą gabalą apvynioji bemiele sluoksniuta tešla, būna parduotuvėse pirkt. Ir kepi orkaitėje, gaunasi toks išsipūtęs batonas. O patiekus į stalą, pjaustai tą kepsnį riekėmis. Man buvo skanu
Aš taip kepu "sausainiukus". Lašišą supjaustau gabaliukais, imu nedidelį sloksniuotos tešlos kvadratuką ir suvyniojus ta lašišą iškepu tokius vieno kasnio sausainiukus.