Nebus jinai pas tave nykštukėliu, tikrai
Iš tikrųjų apie parodas nieko nežinau, tik kad ten daug gražių katinukų
Beabejo Busycat įsigyjau gyvūną, kurį ir myliu, tikrai nesureikšminau uodegos ilgio ,svarbiausia, kad sveika čia toks lengvas pamišimas buvo, tik ją parsivežus Bet kaip sako Vidam, noriu didelio katino vyras mano sako, reikėjo pirkti berniuką, bet kad aš įsimylėjau šitą gražuolę tik pamačius Ir tai labai protinga katytė, nors dar jaunutė tėra
Beabejo Busycat įsigyjau gyvūną, kurį ir myliu, tikrai nesureikšminau uodegos ilgio ,svarbiausia, kad sveika čia toks lengvas pamišimas buvo, tik ją parsivežus Bet kaip sako Vidam, noriu didelio katino vyras mano sako, reikėjo pirkti berniuką, bet kad aš įsimylėjau šitą gražuolę tik pamačius Ir tai labai protinga katytė, nors dar jaunutė tėra
QUOTE(busycat @ 2014 11 27, 21:23)
O, taigi suklydau mažumėlę, tada matavom ne uodegos ilgumą, o pačio katino ilgumą, nuo nosies galiuko iki paskutinio uodegos slankstelio
Metras su virš tik uodegai, per didelė garbė
Vidam, meinai niekada nebus eiliniais katinais. Ne kilogramai, ne ilgis juose pats svarbiausias, o charakteris
Metras su virš tik uodegai, per didelė garbė
Vidam, meinai niekada nebus eiliniais katinais. Ne kilogramai, ne ilgis juose pats svarbiausias, o charakteris
Jau norėjau rašyti, kad akys mano buvo tokios perskaičius Bet paskui atsipūčiau, kad tai viso kūno ilgis Jau pabandžiau įsivaizduoti tokią uodegą
Aha, reikėjo nutylėti klaidelę ir būtų gimusi dar viena legenda
QUOTE(busycat @ 2014 11 27, 20:53)
Kažkada senais laikais šioje temoje buvom surengę ilgiausios uodegos konkursą, matavom centimetrais. Jei neklystu, vieno juodulio (labai gražaus katino) uodega siekė 117 cm. Manojo Boso 113 cm.
Labas rytas,
aha pamenu - matavom Tik nepamenu, kokio ilgio Kevinas buvo... reiks permatuot Man rods, kad Bosui nusileido...
Nespėjau pafantazuot apie 2 metrų katinus - o tu jau pasitaisei Ot būtų buvus gera "legenda"...
Papildyta:
QUOTE(Josette @ 2014 11 27, 21:57)
Iš tikrųjų apie parodas nieko nežinau, tik kad ten daug gražių katinukų
Jooo, didesni būna berniukai, bet užtat mergaitės gražesnės
Mes irgi pradžioj buvom lengvai pamišę Oj... kažin ar bus didelis, oj... kažin ar uodega bus pūkuota, oj... kažin ar kalnierius užaugs, oj.. ar šepetukai kartais ne per maži - pas kitus tokie diiiideli Dabar kai prisimenu - juokas iš tokių pamišimų ima
Aha, todėl, kad nieko vietoje Kevino nebegali įsivaizduoti. Nieko mylimesnio, nieko gražesnio, nieko kas būtų arčiau širdies
Ir man teip pat, dzin svoriai, ūgiai, ilgiai - svarbu šalia būtų kuo ilgiau
Ir man teip pat, dzin svoriai, ūgiai, ilgiai - svarbu šalia būtų kuo ilgiau
Oi kaip pritariu,kad visai nesvarbu tie veislei budingi idealus standartai. Pas Hamule tikrai ilga didele pukuota uodega, o va sepetukais pasigirti negali , bet man svarbu, kad butu sveikas ir kaip imanoma ilgiau visi butume kartu .
Kai ateina gimtadienis per daug nesidziaugiu, o susimastau, kad va jau ir visi metai praejo. Jau taip mylim mudu su MB Hamule, kad ne visi tai ir supranta : (nu kaip tu gali lipt is lovos,kad jam krana paleist, kaip jus galit dantis kasdien jam valyt ir tt ), o man malonu ir tai patinka, kaip ir patinka, kai jis nakti ateina pabuciuoja, patapsnoja man svelniai su lapata nosyte, kad patraukciau galva ir jis susiraitytu salia ant pagalves. Geris didziausias namu...
Kai ateina gimtadienis per daug nesidziaugiu, o susimastau, kad va jau ir visi metai praejo. Jau taip mylim mudu su MB Hamule, kad ne visi tai ir supranta : (nu kaip tu gali lipt is lovos,kad jam krana paleist, kaip jus galit dantis kasdien jam valyt ir tt ), o man malonu ir tai patinka, kaip ir patinka, kai jis nakti ateina pabuciuoja, patapsnoja man svelniai su lapata nosyte, kad patraukciau galva ir jis susiraitytu salia ant pagalves. Geris didziausias namu...
Jooo.., visos cia mes lengvai isprotejusios... ir uzsikretusios meinomanija
Kokie fainulkos saldus miegelis