Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Ačiū Egleo, Cherrylips 4u.gif
Atsakyti
Niurkute, kokie fainuoliai wub.gif aaa noriu dar vieno meškiuko wub.gif wub.gif wub.gif
Man gražiausi Deiman ir Džiuljeta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 24 lapkričio 2014 - 08:36
Labas,

o Liksas labai myliu svarstykles smile.gif Tik vakar supratau, kodel svarstykliu baterijos issikrove per menesi smile.gif Taigi Liksas, kas diena po kelis kartus sveriasi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū Miledi wub.gif. Smagu, kad patiko mano mazgiai smile.gif. Ūla paberėjo įvairių spalvų, kad tiktų visiems skoniams biggrin.gif

Herukas, na tikrai prajuokinote su tomis svarstyklėmis lotuliukas.gif. Reiktų turbūt tokių atvejų įsigyti įkraunamų baterijų thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
vajeeeeetau, kokie kleckiukai wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Kadangi Dartanjaną jau turiu, tai renkuos Da Vinči mirksiukas.gif
Tai va Niurkute... kaip ir nebeturi šeimynos – beveik visus išsidalinom blush2.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 11 24, 08:35)
Niurkute, kokie fainuoliai  wub.gif aaa noriu dar vieno meškiuko  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš tai jau noriu nebe vieno, o kokių trijų biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 11 24, 23:19)
Tai va Niurkute... kaip ir nebeturi šeimynos – beveik visus išsidalinom blush2.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tirkai visiems skoniams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju Drule, Miledi 4u.gif

Aš visus juos pasilikčiau wub.gif. Tokie jie mieli ir geruliai wub.gif Ir man taip būna keistas, kad jie tokie rankinukai nuo mažų dienų smile.gif. Su škotukais būdavo kitaip, kai paėmi ant rankų, tai tokia serena paleidžia, kad MB tik šaukia, dėk dėk greičiau prie mamos atgal lotuliukas.gif. O šitie neee, tu jiems burbuliuoji ką nors tyliai jie tau atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodom ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
na ką, užsirašėm jau gruodžio 17 dienai, dabar belieka laukti ir tikėtis pačių geriausių išvadų unsure.gif
Atsakyti
Niurkute, sveikinimai 4u.gif Mano favoritai- Dziuljeta ir Dartanjanas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Niurkute turėsite visą armiją katinukų, smagu jums, man teko tik vieną katinuką užauginti.
o mažylių grožis wub.gif wub.gif wub.gif pasaka wub.gif aš negaliu nuspręst kuris gražiausias tongue.gif

Miledi.N kaip katulis saldžiai pučia į ūsą wub.gif

Luka wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2014 11 26, 19:38)

oj kokia princesė wub.gif reikia keisti jos vardą į Ledį, nes tokia prašmatni dama sėdi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 27 lapkričio 2014 - 08:27