Ačiū Egleo, Cherrylips
Niurkute, kokie fainuoliai aaa noriu dar vieno meškiuko
Man gražiausi Deiman ir Džiuljeta
Man gražiausi Deiman ir Džiuljeta
Labas,
o Liksas labai myliu svarstykles Tik vakar supratau, kodel svarstykliu baterijos issikrove per menesi Taigi Liksas, kas diena po kelis kartus sveriasi
o Liksas labai myliu svarstykles Tik vakar supratau, kodel svarstykliu baterijos issikrove per menesi Taigi Liksas, kas diena po kelis kartus sveriasi
Ačiū Miledi . Smagu, kad patiko mano mazgiai . Ūla paberėjo įvairių spalvų, kad tiktų visiems skoniams
Herukas, na tikrai prajuokinote su tomis svarstyklėmis . Reiktų turbūt tokių atvejų įsigyti įkraunamų baterijų
Herukas, na tikrai prajuokinote su tomis svarstyklėmis . Reiktų turbūt tokių atvejų įsigyti įkraunamų baterijų
Labas vakaras,
vajeeeeetau, kokie kleckiukai
Kadangi Dartanjaną jau turiu, tai renkuos Da Vinči
Tai va Niurkute... kaip ir nebeturi šeimynos beveik visus išsidalinom
Papildyta:
Aš tai jau noriu nebe vieno, o kokių trijų
vajeeeeetau, kokie kleckiukai
Kadangi Dartanjaną jau turiu, tai renkuos Da Vinči
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2014 11 24, 08:35)
Niurkute, kokie fainuoliai aaa noriu dar vieno meškiuko
Aš tai jau noriu nebe vieno, o kokių trijų
QUOTE(Drule @ 2014 11 24, 23:19)
tirkai visiems skoniams
Dėkoju Drule, Miledi
Aš visus juos pasilikčiau . Tokie jie mieli ir geruliai Ir man taip būna keistas, kad jie tokie rankinukai nuo mažų dienų . Su škotukais būdavo kitaip, kai paėmi ant rankų, tai tokia serena paleidžia, kad MB tik šaukia, dėk dėk greičiau prie mamos atgal . O šitie neee, tu jiems burbuliuoji ką nors tyliai jie tau atgal
Aš visus juos pasilikčiau . Tokie jie mieli ir geruliai Ir man taip būna keistas, kad jie tokie rankinukai nuo mažų dienų . Su škotukais būdavo kitaip, kai paėmi ant rankų, tai tokia serena paleidžia, kad MB tik šaukia, dėk dėk greičiau prie mamos atgal . O šitie neee, tu jiems burbuliuoji ką nors tyliai jie tau atgal
Pasirodom
Sveikos,
na ką, užsirašėm jau gruodžio 17 dienai, dabar belieka laukti ir tikėtis pačių geriausių išvadų
na ką, užsirašėm jau gruodžio 17 dienai, dabar belieka laukti ir tikėtis pačių geriausių išvadų
Niurkute turėsite visą armiją katinukų, smagu jums, man teko tik vieną katinuką užauginti.
o mažylių grožis pasaka aš negaliu nuspręst kuris gražiausias
Miledi.N kaip katulis saldžiai pučia į ūsą
Luka
o mažylių grožis pasaka aš negaliu nuspręst kuris gražiausias
Miledi.N kaip katulis saldžiai pučia į ūsą
Luka
QUOTE(Josette @ 2014 11 26, 19:38)
Luka
oj kokia princesė reikia keisti jos vardą į Ledį, nes tokia prašmatni dama sėdi