Oi mergaitės, gėda net sakyti, bet maniškiai jau prisižadėjo man ryt iš ryto padėti atlikti foto sesiją . Na aš taip ir pagalvojau, kad gali nepavykti. Per daug darbų susikrovė . Na bet ryt jau žūt būt darysiu. Jai nepades maniškiai, pati imsiuos darbo . Tai iki rytojaus
Labas,
Ula, as jau laukiu televizoriu pasijunges Kur tie mazieji musu draugai?
Ula, as jau laukiu televizoriu pasijunges Kur tie mazieji musu draugai?
Sveikos merginos
Traukiu savo grozius i eteri . Su foto sesija nieks man nepadejo, tai teko paciai suktis . Nuotraukos gal gavosi ne itin kokybiskai, bet manau suprantamos bus . Kazko ir mano fotoaparatas nenorejo ju fokusuoti, tai buvai ipikusi .
Gerai vertinkite mano prisvilusi blyna
Dacota
Papildyta:
Dartanjanas
Papildyta:
Da'Vinči
Papildyta:
Deiman
Papildyta:
Duncan
Papildyta:
Džiuljėta
Papildyta:
Džošua
Traukiu savo grozius i eteri . Su foto sesija nieks man nepadejo, tai teko paciai suktis . Nuotraukos gal gavosi ne itin kokybiskai, bet manau suprantamos bus . Kazko ir mano fotoaparatas nenorejo ju fokusuoti, tai buvai ipikusi .
Gerai vertinkite mano prisvilusi blyna
Dacota
Papildyta:
Dartanjanas
Papildyta:
Da'Vinči
Papildyta:
Deiman
Papildyta:
Duncan
Papildyta:
Džiuljėta
Papildyta:
Džošua
Niurkute,pagaliau ,dieve ,kokie grožiai Ypatingai Davinčis ir Džiuljeta
Pagaliau pasirodė septintukas kokie maži žiopliukai, kai pradės lakstyti, tai Ūla nesugaudys aš renkuosi Džiuljetą, stebėsiu kaip ji augs
Oi nu va pagaliau
Nepaslaptis, kad mano silpnybė vėžliukės, todėl ir mano favoritė Džiuljeta
Nepaslaptis, kad mano silpnybė vėžliukės, todėl ir mano favoritė Džiuljeta
Aciu mergaites . Labai smagu, kad patiko mano chebra septintuke . Na po teisybe man irgi Dziuljeta labai patinka, nors ji pati smulkiausia . Dacota mergina kaip ir Davincis abu mulai . Paskiau Dartanjanas irgi nemazas bochuras . Visi jie siaip labai draugiski ir geruliai. Visus kas karta apibuciuoju. Jo vakar siaip Dziuljeta mane apsiusiavo . Pirma syki mane taip katinukas apsiusioja kai ji laikau rankose . Na gal del to, kad pilvuka buciavau jai . tai ji gal pamane, kad as kaip jos mamyte, tuoj pradesiu jos siusiuka gerti
aaaaa katukai, grazuciai, as renkuosi muskietininka
Kokie grožiai
Džuljeta tikrai daili panelė Ir Dartanjanas man
Džuljeta tikrai daili panelė Ir Dartanjanas man
Aciu Herukas, Silver sky
Kokie gražūs margi kukuliukai
Oi kokie groziai super as renkuosi Deiman :-)cia mano spalvyte aisku visi nuostabus, gera ir jauku pas jus,kai tokie groziai namie, sveikina Hamiltonas.
Mums siandien irgi labai gera diena, Hamiltonas tapo formules1cempionu:-) tai musiskis katulis siais metais su auksiniu medaliu
Mums siandien irgi labai gera diena, Hamiltonas tapo formules1cempionu:-) tai musiskis katulis siais metais su auksiniu medaliu