Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Oi mergaitės, gėda net sakyti, bet maniškiai jau prisižadėjo man ryt iš ryto padėti atlikti foto sesiją blush2.gif. Na aš taip ir pagalvojau, kad gali nepavykti. Per daug darbų susikrovė ax.gif. Na bet ryt jau žūt būt darysiu. Jai nepades maniškiai, pati imsiuos darbo 4u.gif. Tai iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Ula, as jau laukiu televizoriu pasijunges smile.gif Kur tie mazieji musu draugai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herukas: 23 lapkričio 2014 - 13:51
Sveikos merginos 4u.gif

Traukiu savo grozius i eteri 4u.gif . Su foto sesija nieks man nepadejo, tai teko paciai suktis blink.gif . Nuotraukos gal gavosi ne itin kokybiskai, bet manau suprantamos bus ax.gif . Kazko ir mano fotoaparatas nenorejo ju fokusuoti, tai buvai ipikusi schmoll.gif .
Gerai vertinkite mano prisvilusi blyna biggrin.gif

Dacota wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dartanjanas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Da'Vinči wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Deiman wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Duncan wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Džiuljėta wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Džošua wub.gif

user posted image
Atsakyti
Niurkute,pagaliau thumbup.gif thumbup.gif ,dieve ,kokie grožiai wub.gif wub.gif Ypatingai Davinčis ir Džiuljeta wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau pasirodė septintukas thumbup.gif kokie maži žiopliukai, kai pradės lakstyti, tai Ūla nesugaudys smile.gif aš renkuosi Džiuljetą, stebėsiu kaip ji augs wub.gif wub.gif

Atsakyti
Oi nu va pagaliau 4u.gif

Nepaslaptis, kad mano silpnybė vėžliukės, todėl ir mano favoritė Džiuljeta biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites wub.gif 4u.gif . Labai smagu, kad patiko mano chebra septintuke biggrin.gif . Na po teisybe man irgi Dziuljeta labai patinka, nors ji pati smulkiausia ax.gif . Dacota mergina kaip ir Davincis abu mulai biggrin.gif . Paskiau Dartanjanas irgi nemazas bochuras smile.gif . Visi jie siaip labai draugiski ir geruliai. Visus kas karta apibuciuoju. Jo vakar siaip Dziuljeta mane apsiusiavo biggrin.gif . Pirma syki mane taip katinukas apsiusioja kai ji laikau rankose biggrin.gif . Na gal del to, kad pilvuka buciavau jai lotuliukas.gif . tai ji gal pamane, kad as kaip jos mamyte, tuoj pradesiu jos siusiuka gerti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aaaaa thumbup.gif katukai, grazuciai, as renkuosi muskietininka smile.gif
Atsakyti
Kokie grožiai bigsmile.gif
Džuljeta tikrai daili panelė flirt.gif Ir Dartanjanas man wub.gif
Atsakyti
Aciu Herukas, Silver sky 4u.gif

Atsakyti
Kokie gražūs margi kukuliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi kokie groziai super 4u.gif as renkuosi Deiman :-)cia mano spalvyte ax.gif aisku visi nuostabus, gera ir jauku pas jus,kai tokie groziai namie, sveikina Hamiltonas.

Mums siandien irgi labai gera diena, Hamiltonas tapo formules1cempionu:-) tai musiskis katulis siais metais su auksiniu medaliu lotuliukas.gif
Atsakyti