Vetra bet man labai grazu skaityti taip pasiilgau savo broliu, kad negaliu
QUOTE(Azucena @ 2015 09 01, 23:18)
Vetra bet man labai grazu skaityti taip pasiilgau savo broliu, kad negaliu
Azu, as irgi pasiilgau, kad jie butu pas Tave. Jeigu rimtai, labai to laukiu
Tikiuosi neskaudinu sirdutes savo pasakojimais
Sveikos merginos
Senokai čia nesirodziau. Vis nebuvo laiko per vasara. Teko daug darbuotis ir visus kompiuterio reikalus palikau uzmarstyje. Bet dabar po truputi atsigaunu ir galiu ramiai prisėsti, pabendrauti.
Parodysiu ir savo kompanija
Djulka, mano tinginiukas
Čia tokie karščiai, kad tenka vėdinti tankais kelnytes )
Kaip čia be Ūlos )
O čia tokiame stiliuje, kad važiuosime kartu
O čia žiūriu po kol manęs nebuvo, nauju uodegyciu parsyrado . Visi labai gražus
Senokai čia nesirodziau. Vis nebuvo laiko per vasara. Teko daug darbuotis ir visus kompiuterio reikalus palikau uzmarstyje. Bet dabar po truputi atsigaunu ir galiu ramiai prisėsti, pabendrauti.
Parodysiu ir savo kompanija
Djulka, mano tinginiukas
Čia tokie karščiai, kad tenka vėdinti tankais kelnytes )
Kaip čia be Ūlos )
O čia tokiame stiliuje, kad važiuosime kartu
O čia žiūriu po kol manęs nebuvo, nauju uodegyciu parsyrado . Visi labai gražus
Kokie grožiai
QUOTE(Miledi.N @ 2015 09 03, 13:33)
Kokie grožiai
Ačiū Per vasara šiek tiek susikaupę nuotrauku. Tai turiu ka dabar parodyti. Specialiai ne tryniai, nes vis pagalvodavau, kad kai bus laiko būtinai čia užsuksiu pasirodyti
Na, iš ties kokie gražuoliai ir ypač Djulieta, spalvytės
nerealios
Sakykit, o kaip su maudymaisis jums visoms sekasi? Mačiau ir sausą šampūną, gal kuri bandėt? Maniškė labai domisi iš kur ten tas vanduo dušo kabinoje bėga ir lipa į ją. Bet jei jau koks lašelis ant jos nukrenta, tai neša kudašių kuo toliau Tai net baisu pagalvot kai ateis laikas ją maudyt
Tiesa, vis tik ne Agotos vardą mažoji gavo , visa šeima nubalsavo už Evą Tikrasis jos vardas Džindžer, bet dukra užprotestavo, kad imbieru tai ji katės tikrai nevadins
nerealios
Sakykit, o kaip su maudymaisis jums visoms sekasi? Mačiau ir sausą šampūną, gal kuri bandėt? Maniškė labai domisi iš kur ten tas vanduo dušo kabinoje bėga ir lipa į ją. Bet jei jau koks lašelis ant jos nukrenta, tai neša kudašių kuo toliau Tai net baisu pagalvot kai ateis laikas ją maudyt
Tiesa, vis tik ne Agotos vardą mažoji gavo , visa šeima nubalsavo už Evą Tikrasis jos vardas Džindžer, bet dukra užprotestavo, kad imbieru tai ji katės tikrai nevadins
QUOTE(-Aiva- @ 2015 09 03, 14:42)
Aš savojo dar normaliai nemaudžiau, neskaitant to karto, kai buvo suviduriavęs ir išsitepęs visas savo kazoko kelnes Na tai užsidarėm duše, aš jam ploviau užpakalį, o jis atkakliai band ištrūkti ir gailiai kniaukė, jis paniškai bijo vonios, jei įsinešu į vonią, iškart suleidžia nagus ir bėga Bet turbūt reikės jau maudyt ar sausą šampūną pirksim, dar neapsisprendžiau, nes palei ausis ir papilvė kailiukas lyg riebaluotas. O kieme aš į vieną iš dviejų plastikinės smėliadėžės dalių pripilu vandens, tai įsilipa tenais ir turškiasi