Aha, už tat pas mus tualetas toookio dydžio, kad telpa abu, kai bistriai reikalas prispaudžia O maniškiai ne mažučiai tikrai
Sveikos merginos
Senokai jau čia nesirodžiau . Tiesiog tu darbu buvo papildomų atsiradę, tai nebuvo kada net prisėsti . Šiaip mes laikomės puikiai. Meinukai auga gan greitai. Jau kažkur trečia diena pradėjo atsimerkti jų akitės. O šiandiena pasižiūrėjau, kad ir ant kojų bando tvirčiau stotis ir žengti pirmus tvirtus žingsnius . Pats didžiausias katinukas šiandiena net sušnipė ant vyro. Man jaučiasi pats didžiausias vyras vadoje, tai turi saugoti savo troba . Rimtas tas mūsų bochuras . Tai ryt greičiausiai jau darysiu foto sesija ir galėsiu pristatyti juos. Nes šiandiena ir vardus sugalvojau . Tai nusimato greitu laiku pasirodimas
O šiaip jau ne už kalnų Gelu gimdymas . Dievuliau, taip vėl nerimauju
Jūs klausiate kaip įkalbėti vyrą antram kačiukui . Maniškio ir įkalbinėti nereikia . Čia jis greičiau mane įkalba . Aš atvirai kalbant jau seniausiai būčiau užraukus šį veisimą o jis neee, gal dar nu dar karta . Tai va, dabar ir Gelu gimdys . Nes man pakaktu ir Ūlos vaikų . Tai bus gausi pas mus šeimyna
Truputi pasimaivome
Senokai jau čia nesirodžiau . Tiesiog tu darbu buvo papildomų atsiradę, tai nebuvo kada net prisėsti . Šiaip mes laikomės puikiai. Meinukai auga gan greitai. Jau kažkur trečia diena pradėjo atsimerkti jų akitės. O šiandiena pasižiūrėjau, kad ir ant kojų bando tvirčiau stotis ir žengti pirmus tvirtus žingsnius . Pats didžiausias katinukas šiandiena net sušnipė ant vyro. Man jaučiasi pats didžiausias vyras vadoje, tai turi saugoti savo troba . Rimtas tas mūsų bochuras . Tai ryt greičiausiai jau darysiu foto sesija ir galėsiu pristatyti juos. Nes šiandiena ir vardus sugalvojau . Tai nusimato greitu laiku pasirodimas
O šiaip jau ne už kalnų Gelu gimdymas . Dievuliau, taip vėl nerimauju
Jūs klausiate kaip įkalbėti vyrą antram kačiukui . Maniškio ir įkalbinėti nereikia . Čia jis greičiau mane įkalba . Aš atvirai kalbant jau seniausiai būčiau užraukus šį veisimą o jis neee, gal dar nu dar karta . Tai va, dabar ir Gelu gimdys . Nes man pakaktu ir Ūlos vaikų . Tai bus gausi pas mus šeimyna
Truputi pasimaivome
Tai o kada fotosesija? Kada čia tą vietą užsakyti pirmoje eilėje?
QUOTE(busycat @ 2014 11 21, 22:05)
Tai o kada fotosesija? Kada čia tą vietą užsakyti pirmoje eilėje?
Ech Busy, gi skaityk... parašyta, kad rytoj A tu dar ir valandą nori sužinot
Tai aiiišku noriu patogiai įsitaisyt, kukurūzų pasčirškyt, kavos užsiplikyt
Merginos jūs kaip visad tokios linksmos čia . Skaitau ir juokiuosi . Greičiausiai į vakarą pasirodisime . Nes po kol prisiprašysiu pagalbos.... O dar turėsiu ryt išklausyti iš dukters krūvą moralų, kodėl vardus išrinkau viena . Vienu žodžiu ryt man bus linksma
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 22, 01:38)
Greičiausiai į vakarą pasirodisime
jau vakaras tuoj baigsis mes laukiame
Pamiršo turbūt