Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Aha, už tat pas mus tualetas toookio dydžio, kad telpa abu, kai bistriai reikalas prispaudžia hihihi.gif O maniškiai ne mažučiai tikrai
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai jau čia nesirodžiau ax.gif . Tiesiog tu darbu buvo papildomų atsiradę, tai nebuvo kada net prisėsti ax.gif . Šiaip mes laikomės puikiai. Meinukai auga gan greitai. Jau kažkur trečia diena pradėjo atsimerkti jų akitės. O šiandiena pasižiūrėjau, kad ir ant kojų bando tvirčiau stotis ir žengti pirmus tvirtus žingsnius biggrin.gif . Pats didžiausias katinukas šiandiena net sušnipė ant vyro. Man jaučiasi pats didžiausias vyras vadoje, tai turi saugoti savo troba lotuliukas.gif . Rimtas tas mūsų bochuras biggrin.gif . Tai ryt greičiausiai jau darysiu foto sesija ir galėsiu pristatyti juos. Nes šiandiena ir vardus sugalvojau 4u.gif . Tai nusimato greitu laiku pasirodimas biggrin.gif

O šiaip jau ne už kalnų Gelu gimdymas doh.gif . Dievuliau, taip vėl nerimauju doh.gif

Jūs klausiate kaip įkalbėti vyrą antram kačiukui lotuliukas.gif . Maniškio ir įkalbinėti nereikia lotuliukas.gif . Čia jis greičiau mane įkalba doh.gif . Aš atvirai kalbant jau seniausiai būčiau užraukus šį veisimą o jis neee, gal dar nu dar karta doh.gif . Tai va, dabar ir Gelu gimdys doh.gif . Nes man pakaktu ir Ūlos vaikų lotuliukas.gif . Tai bus gausi pas mus šeimyna biggrin.gif

user posted image

Truputi pasimaivome 4u.gif
Atsakyti
Tai o kada fotosesija? Kada čia tą vietą užsakyti pirmoje eilėje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 21, 22:05)
Tai o kada fotosesija? Kada čia tą vietą užsakyti pirmoje eilėje? biggrin.gif

Ech Busy, gi skaityk... parašyta, kad rytoj biggrin.gif mirksiukas.gif A tu dar ir valandą nori sužinot tongue.gif
Atsakyti
Tai aiiišku laugh.gif noriu patogiai įsitaisyt, kukurūzų pasčirškyt, kavos užsiplikyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 21, 21:39)
Truputi pasimaivome  4u.gif

Kokios akys wub.gif
Atsakyti
Ojetau... vajetau - baigia užpustyt help.gif
user posted image
Kiara - gelbėk, padėk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 21 lapkričio 2014 - 22:54
OhO, palauk, palaauk.... pasilpsių auksčiau un medžią, kad geriau matyyyč

user posted image
Atsakyti
Merginos jūs kaip visad tokios linksmos čia thumbup.gif. Skaitau ir juokiuosi lotuliukas.gif. Greičiausiai į vakarą pasirodisime mirksiukas.gif. Nes po kol prisiprašysiu pagalbos.... doh.gif O dar turėsiu ryt išklausyti iš dukters krūvą moralų, kodėl vardus išrinkau viena doh.gif. Vienu žodžiu ryt man bus linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 22, 01:38)
Greičiausiai į vakarą pasirodisime  mirksiukas.gif

jau vakaras tuoj baigsis mastau.gif mes laukiame lens.gif
Atsakyti
Pamiršo turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 22, 22:25)
Pamiršo turbūt biggrin.gif

Mes kantrios, palauksim rytojaus ax.gif
Atsakyti