"Nuplaukus" pana, su auksinės žuvelės atmintim:
gaila, kad nėra rankinė katė, nebus ant rankų, šalia nepasidėsi ir nepaglostysi. Bet gali persimesti per kaklą ir nešiot kaip apykaklę.
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 08 31, 22:07)
Herukas, is kokio veislyno Liksas? Labai jau grazus katinas, ir spalva ir veido bruozais
Sveika,
Musu Liksas Mazosios Lusies vaikas Tikras vyras su labai kietu charakteriu
Nera super duper meilus, jis juk vyras. Bet jis tikras meskutis, Griztu namo, tai apsiglaustysim, issibuciuosim ir meilumai baigti. Meilumo bus kai jis pats nores. Ant ranku nepanesiosi pries jo valia. Jei guli ir tu nori ji paglostyti, o jis nenori, tai taip graziai mano ranka nustumia, piktai paziuri ir vel guli. Bet jis pats nuostabiausias katinas mums. Galeciau kalbeti ir kalbeti.
Kas liecia sukavimosi reikalus...nagus tik mieganciam galima nukarpyti. O sukos.... tai yra blogis, pamato kad imu sukas, katino ner kambaryje. O jeu jau sukuojam, tai su pykciais, nesiduoda, draskos, spourda, kanda, dreskia... Niekaip mums nesiseka. Tai rimtaji sukavima visad sukuojam dviese. Ta paprastesni, jau as viena ji aptvarkau per pykcius. O jis dar koks aktorius, tik paimi ant ranku ir jis jaucia, kad sukuosim - dar net nepalieti jo, o jis jau dudas paleidzia ir tokiu balseliu, kad sirdis gali plysti... o net nepalieti jo kailiniu dar..
Bet jis toks meinkunas
o va, toks jis pas mus atvyko gyventi
Gražuolis Liksas , kokie šepetukai ant ausų galų, tikras lūšiukas Bet jau kokio didumo pas jus atvyko Kiek jam mėnesių buvo?
Šmikė irgi turi lūšies ausis Aš irgi galvojau kad maniškė neturi atminties, bet paskui perpratau, kad ko jai reikia tai atsimena ir yra gudri kaip lapė.
Šmikė irgi turi lūšies ausis Aš irgi galvojau kad maniškė neturi atminties, bet paskui perpratau, kad ko jai reikia tai atsimena ir yra gudri kaip lapė.
Vidam, jei gerai pamenu 3,5 men. Apie 4 men buvo. Jis ilgas sliekiukas buvo, na ir svere gerai
Daugelis musu klausia - ar jus tikri, kad jums katina pardave, o ne lusi
Daugelis musu klausia - ar jus tikri, kad jums katina pardave, o ne lusi
Koks Nikita, ziuriu tokiom protingom ir smalsiom akytem
Nikita mergaitė reikėjo rašyti sliekiukė
O ar greit jusu meinai prie jusu priprato? Mes parsivezem 8 menesiu mergaite. Tai ji tikra priesingybe musu katinui (beveisliukui). Kivis visad pasitinka, visad kartu, ziuri ka mes veikiam, sekioja is paskos nori zaist. Na o Meshka guli, niekad nepasitinka, ateina tik kai nori valgyt. Zaisti nenori, zaislai jos nedomina, kai Kivis bando ja pakibint, baisiausiai rekia ir snypscia. Kai nusprendem isigyti meina tai tikejomes katasunio, o musu meska tokia pati sau namu princese. sukavimas tai irgi baisiausias dalykas, bet as viena su ja susitvarkau, o nagu dar nekirpom tai nezinau kaip reguos. o kiek mazdaug sveria jusu meinai?
Liksas sliekiukas, 9,5 kg ir psio nebekyla aukstyn ne ciut ciut. o taip noretus dar ciut
Liksas prie musu visiskai priprato gal per savaite. Pirmas dienas slepesi, o paskui as jau jam mama buvau. Naktim keldavaus kai verkdavo truko jam jo didziojo burio, o paskui jau mes tapom draugais.
MartynaPapartyna, na tavo princese tokia ir viskas, bet tu juk ja myli be galo be krasto Liksas ir neina ir nebuna prisiglaudes, nesigalusto be reikalo (jo nuomone), ant ranku daugiau nei 30 sekudziu nepalaikysi. Na bet buna meilumo priepoliu
Liksas prie musu visiskai priprato gal per savaite. Pirmas dienas slepesi, o paskui as jau jam mama buvau. Naktim keldavaus kai verkdavo truko jam jo didziojo burio, o paskui jau mes tapom draugais.
MartynaPapartyna, na tavo princese tokia ir viskas, bet tu juk ja myli be galo be krasto Liksas ir neina ir nebuna prisiglaudes, nesigalusto be reikalo (jo nuomone), ant ranku daugiau nei 30 sekudziu nepalaikysi. Na bet buna meilumo priepoliu
QUOTE(Herukas @ 2015 09 01, 19:33)
Galeciau kalbeti ir kalbeti.
Tai Tu kalbek...kalbek....apie tokius grozius klausyciaus i klausyciaus.
Kai rinkausi katuka, labai truko toje temeleje charakteristikos apie Meinukus. Prisiskaiciau internete visokiu istoriju, bet realiu situaciju gal man tiesiog nepasitaike paskaityt. Tai emiau, kaip jau rasiau, del grozio. O dabar tiek graziu istoriju prisiskaitau
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 09 01, 21:39)
O ar greit jusu meinai prie jusu priprato? Mes parsivezem 8 menesiu mergaite. Tai ji tikra priesingybe musu katinui (beveisliukui). Kivis visad pasitinka, visad kartu, ziuri ka mes veikiam, sekioja is paskos nori zaist. Na o Meshka guli, niekad nepasitinka, ateina tik kai nori valgyt. Zaisti nenori, zaislai jos nedomina, kai Kivis bando ja pakibint, baisiausiai rekia ir snypscia. Kai nusprendem isigyti meina tai tikejomes katasunio, o musu meska tokia pati sau namu princese. sukavimas tai irgi baisiausias dalykas, bet as viena su ja susitvarkau, o nagu dar nekirpom tai nezinau kaip reguos. o kiek mazdaug sveria jusu meinai?
Mes parsivezem 6 men. Daba jam 10 men. sveria 5,100 gr. Kadangi namuose buvo kitas katinas, tai Staselis puole ieskoti draugysciu su senuoju katinu. Buvo apsnypstas, apiboksuotas. Ir taip tesesi ilgai. Nemusdavo senasis katinas maziuko, as neleisciau, bet ir neprieme jo. Dabar gal tik menuo kaip abu miega, kartu salia eda.
Prie namiskiu greit priprato. Musu Staselis labai komunikabilus ir prisitaikantis. Nezaidzia - ir nereikia, vienas pabegioja, neglosto - dar geriau. Vat tik est, sventas reikalas.
O seima prie jo taip priprato, kad be Stasiuko sunku butu isivaizduot savo gyvenima.
Mane Staselis pasirinko uz svarbiausia asmeni seimoj. Vyras - proto balsas. Stasiukas jo privengia. Bet ir duksta jie graziai. Bet jei tonas siek tiek vyro pakeltas, deda i kojas mazasis. Su dukrytemis, atskiras priejimas. Staselis ir tai labai greitai isisavino.
Ant ranku nemegsta buti, bet iskencia mano meilumus. Man jis toks meilybe ir svelnybe, kad negaliu nepriglaudus pabut Na meilumu pasireiskimus Staselis sauniai iskencia. Apsiuostom pasitrinam, ir paleidziu maza.
Jei dar nenuvarginau, parasysiu, kad Staselis nuostabiai atnesa kamuoliukus. Gaudo kaip zmogus su delnais. Tupi ant uzpakaliniu lapciu, i prikinem apgaubia kamuoliuka. Visada sugauna. Taiklumas 100 proc.
Zodziu...metas nebrasyt, o tai isivaziavau