Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Herukas @ 2015 08 31, 22:24)
Ramiai Vetra, jie papilves turi. Pas mus tokia uuu papilv, kai buvome nukirpe tai isvis vien papilve ir tesimate biggrin.gif

hihihi.gif flirt.gif
Groziai tie Meskeniukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 22:27)
Pas mano katiną kai eina, ta papilvė linguoja į šonus biggrin.gif

lotuliukas.gif Pas mano irgi doh.gif Jau maniau prie dietinio maistelio teks privest. Maitinam Royal Canin Meiniukam maziems. Tai sakiau gal jau kastruotiems katukams pradet maisteli duot. Bet veterinorius patare dar maitint iki metu tuo maziukams skirtu. Sake dabar formuojasi ir kaulai ir dantukai, reikia vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 20:32)
hihihi.gif  flirt.gif
Groziai tie Meskeniukai wub.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif Pas mano irgi doh.gif Jau maniau prie dietinio maistelio teks privest. Maitinam Royal Canin Meiniukam maziems. Tai sakiau gal jau kastruotiems katukams pradet maisteli duot. Bet veterinorius patare dar maitint iki metu tuo maziukams skirtu. Sake dabar formuojasi ir kaulai ir dantukai, reikia vitaminu.

Gal pas visus meškėnus ta papilvė tokia? Pas maniškį ta papilv buvo visada, pats apčiupinėjus tikrai nėra nupenėtas, tik ta papilvė, savotiškai žaviai atrodo, eina toks didingas, bajavas, tikras liūtas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 22:35)
Gal pas visus meškėnus ta papilvė tokia? Pas maniškį ta papilv buvo visada, pats apčiupinėjus tikrai nėra nupenėtas, tik ta papilvė, savotiškai žaviai atrodo, eina toks didingas, bajavas, tikras liūtas wub.gif  biggrin.gif

Na kur Tu matei liuta su papilve hihihi.gif
Man irgi jie tokie grazus, neatsidziaugiu savo mazgium thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 20:40)
Na kur Tu matei liuta su papilve  hihihi.gif
Man irgi jie tokie grazus, neatsidziaugiu savo mazgium thumbup.gif

Papilvės apsimetam, kad nematom hihihi.gif Aš meinus įsimylėjau iškart, kai pamačiau, sužavėjo lūšiška išvaizda, šepetukai, prižėlę letenos ir dydis, kelis metus svajojau, kol ėmėm ir nusipirkom. Žiauriai gero charakterio katinas, laisvai galiu nagus nukarpyt, šukuotis patinka, jei kokį kaltūną reikia iškirpt, irgi be problemų, kiekvieną rytą krapštosi, kad įleisčau, ateina, gauna porciją dėmesio, pasiglausto ir išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 22:45)
Papilvės apsimetam, kad nematom hihihi.gif Aš meinus įsimylėjau iškart, kai pamačiau, sužavėjo lūšiška išvaizda, šepetukai, prižėlę letenos ir dydis, kelis metus svajojau, kol ėmėm ir nusipirkom. Žiauriai gero charakterio katinas, laisvai galiu nagus nukarpyt, šukuotis patinka, jei kokį kaltūną reikia iškirpt, irgi be problemų, kiekvieną rytą krapštosi, kad įleisčau, ateina, gauna porciją dėmesio, pasiglausto ir išeina biggrin.gif

wub.gif
Gal Tau tiesiog pasiseke, ar cia visi tokie meilunai?
As dar turiu paprasta katineli. Na jis ner visai paprastas, nes jis Mano wub.gif Vosylijus didelis katinas. 7 kg. Bet ne tiek stambus, kiek tikrai didelis. Jis jau mazas budamas issiskyre is bendraamziu savo didumu. Be galo elegantiskas, inteligentiskas katinas.
Meina nusprendziau isigyti del dydzio, del grozio. Nelabai ka apie harakteri tezinojau. Nes internete labai jau mazai info, apie realu harakteri. Aisku veisles atsiradimo istorija smulkiai isdestyta.
Taigi, reziume, man tai suns - katino misinys. Sargus, protingas, be galo draugiskas, supratingas katinas.
Vienintelis jo minusas - nenori buti ilgai glostomas, imamas ant ranku. Kita vertus, kas jau cia is musu labai nori buti niurkomas g.gif Bet Staselis sutaria su visais: ir su dideliais ir su mazais ir su pavyduoliu patapusiu Vosylka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 20:52)
wub.gif
Gal Tau tiesiog pasiseke, ar cia visi tokie meilunai?
As dar turiu paprasta katineli. Na jis ner visai paprastas, nes jis Mano wub.gif Vosylijus didelis katinas. 7 kg. Bet ne tiek stambus, kiek tikrai didelis. Jis jau mazas budamas issiskyre is bendraamziu savo didumu. Be galo elegantiskas, inteligentiskas katinas.
Meina nusprendziau isigyti del dydzio, del grozio. Nelabai ka apie harakteri tezinojau. Nes internete labai jau mazai info, apie realu harakteri. Aisku veisles atsiradimo istorija smulkiai isdestyta.
Taigi, reziume, man tai suns - katino misinys. Sargus, protingas, be galo draugiskas, supratingas katinas.
Vienintelis jo minusas - nenori buti ilgai glostomas, imamas ant ranku. Kita vertus, kas jau cia is musu labai nori buti niurkomas g.gif Bet Staselis sutaria su visais: ir su dideliais ir su mazais ir su pavyduoliu patapusiu Vosylka bigsmile.gif

Man atrodo, kad pasisekė, ne visiems meinukams patinka šukuotis. Manajam irgi nelabai patinka ant rankų, bet mes jį paniurkom ir taip biggrin.gif Va kai niurkom, jis neprieštarauja, dar pilvą atverčia, kad paniurkyt.Turim dar vieną katiną, paėmėm iš prieglaudos, tai abu sutaria neblogai, tik prieglaudinukas nelabai švelnus, bent jau su manim, labiausiai iš šeimos dukrą myli, ateina, susirango pas ją ant kelių, pas mane- niekados biggrin.gif Ir plonas, kaip sliekas biggrin.gif Faini jūsų kačiukų vardai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 23:00)
Faini jūsų kačiukų vardai thumbup.gif

Aciu wub.gif Pagal harakteri labai jiems tinka bigsmile.gif
O maniskiui su sukavimu taip: kai tik pasiguldau svelniai salia ant lovos, puola kast (simboliskai, neskaudziai) i sepeti. Isakmiai pasakau, kad sukuosimes ir pora kartu svelniai perbraukiu per kailiuka. Viskas, atsipalaiduoja, issitiesia ir kriuksi is malonumo. Bet kai tik kita kart paimu sukas, vel tas pats. Tarsi sakytu - patrauk nuo manes ta daikta bigsmile.gif Na bet pora brukstelejimu, ir vel relaksas. Leidzia issukuot ramiai ir " kelnes" ir kakliuka ir pazastukus. Uodegyte taip pat yra sukuojama be vargo thumbup.gif
Kada nors paprasysiu dukrytes, kad pafilmuotu kai sukuosiu, ikelsiu...
Atsakyti
Niu ir gražuolės apykaklės visų wub.gif Maniškei dar toli iki tokios rolleyes.gif bet už tai va, kur šiandien įsitaisė biggrin.gif

user posted image

Dėl šukavimo, tai kolkas ji nesipriešina. Dar tik pratinu, ilgai nekankinu smile.gif Na, bando išsisukti, bet be jokio piktumo, o po to dar skanėstą gauna, tai visai patenkinta po procedūros lieka thumbup.gif
Atsakyti
Grazuole katyte wub.gif
Gerai, kad pratini prie sukavimo nuo mazens. Ipras, ir problemu veliau nebus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 21:35)
Grazuole katyte wub.gif
Gerai, kad pratini prie sukavimo nuo mazens. Ipras, ir problemu veliau nebus thumbup.gif

Ačiū 4u.gif man ji irgi labai graži biggrin.gif wub.gif
Jo, aš tuo tikslu ir šukuoju ją nuo pirmos dienos, kad įprastų ir vėliau bėdų su tuo nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 21:06)
Aciu wub.gif Pagal harakteri labai jiems tinka bigsmile.gif
O maniskiui su sukavimu taip: kai tik pasiguldau svelniai salia ant lovos, puola kast (simboliskai, neskaudziai) i sepeti. Isakmiai pasakau, kad sukuosimes ir pora kartu svelniai perbraukiu per kailiuka. Viskas, atsipalaiduoja, issitiesia ir kriuksi is malonumo. Bet kai tik kita kart paimu sukas, vel tas pats. Tarsi sakytu - patrauk nuo manes ta daikta bigsmile.gif Na bet pora brukstelejimu, ir vel relaksas. Leidzia issukuot ramiai ir " kelnes" ir kakliuka ir pazastukus. Uodegyte taip pat yra sukuojama be vargo thumbup.gif
Kada nors paprasysiu dukrytes, kad pafilmuotu kai sukuosiu, ikelsiu...

Cha, maniškis irgi taip kartais daro, tie šukų dantukai aštroki, o jisai kvailiukas kanda, lyg žaisdamas biggrin.gif
Atsakyti
Herukas, is kokio veislyno Liksas? Labai jau grazus katinas, ir spalva ir veido bruozais smile.gif
Atsakyti