QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 22:45)
Papilvės apsimetam, kad nematom
Aš meinus įsimylėjau iškart, kai pamačiau, sužavėjo lūšiška išvaizda, šepetukai, prižėlę letenos ir dydis, kelis metus svajojau, kol ėmėm ir nusipirkom. Žiauriai gero charakterio katinas, laisvai galiu nagus nukarpyt, šukuotis patinka, jei kokį kaltūną reikia iškirpt, irgi be problemų, kiekvieną rytą krapštosi, kad įleisčau, ateina, gauna porciją dėmesio, pasiglausto ir išeina
Gal Tau tiesiog pasiseke, ar cia visi tokie meilunai?
As dar turiu paprasta katineli. Na jis ner visai paprastas, nes jis Mano
Vosylijus didelis katinas. 7 kg. Bet ne tiek stambus, kiek tikrai didelis. Jis jau mazas budamas issiskyre is bendraamziu savo didumu. Be galo elegantiskas, inteligentiskas katinas.
Meina nusprendziau isigyti del dydzio, del grozio. Nelabai ka apie harakteri tezinojau. Nes internete labai jau mazai info, apie realu harakteri. Aisku veisles atsiradimo istorija smulkiai isdestyta.
Taigi, reziume, man tai suns - katino misinys. Sargus, protingas, be galo draugiskas, supratingas katinas.
Vienintelis jo minusas - nenori buti ilgai glostomas, imamas ant ranku. Kita vertus, kas jau cia is musu labai nori buti niurkomas
Bet Staselis sutaria su visais: ir su dideliais ir su mazais ir su pavyduoliu patapusiu Vosylka