Кokios visu grazios apykakles
Nikita grazuole, ech pana auga
O ta musu apykakle skaitos normali, maza ar didele??? Na pagal amziu
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 18:10)
Кokios visu grazios apykakles
Vetra, viskas gerai su jusu apykakle
Vėtra, Nikita visai buvo trumpo kailiuko. O apykaklę net nepastebėjau kada pradėjo auginti, tik nuotraukose pamačiau kad jau turi Tavo Staselio bus didelė, nes dešmt mėnesio amžiaus pas maniškę tikrai nebuvo. Taip kad nesuprasi kas ką turės kai visai subres. Taip kad tavo vaikas dar
Dar Nikitai tokia juosta yra už apykaklės visai trumpo kailio Taip juokingai atrodo Man patinka stebėt kai taip keičiasi. Šiaip nepastebiu tik nuotraukose gerai matosi
Dar Nikitai tokia juosta yra už apykaklės visai trumpo kailio Taip juokingai atrodo Man patinka stebėt kai taip keičiasi. Šiaip nepastebiu tik nuotraukose gerai matosi
QUOTE(Herukas @ 2015 08 31, 20:12)
Vetra, viskas gerai su jusu apykakle
QUOTE(Vidam @ 2015 08 31, 20:26)
Vėtra, Nikita visai buvo trumpo kailiuko. O apykaklę net nepastebėjau kada pradėjo auginti, tik nuotraukose pamačiau kad jau turi Tavo Staselio bus didelė, nes dešmt mėnesio amžiaus pas maniškę tikrai nebuvo. Taip kad nesuprasi kas ką turės kai visai subres. Taip kad tavo vaikas dar
Aciu mergaites As siek tiek paranojinuosi, nes svelniai tariant ne is gero veislyno paemiau Stasiuka savo. Tai pagal svori Stasiukas prie tu mazesniu, tai vat ir ziuriu ar viskas normoj
Maniskis 10 men. sveria tik 5,100 gr. O turetu pagal standarta apie 6 kg. svert patinas. Na bet kaip vienas labai fainas zmogelis pasake - ne uz svori mylim. Siaip auga mano mazius, kaip Vidam sake, keicias ir smagu tai stebet.
Ispudingos jo letenos diiideles kaip lastai Svelnutis toks, uodega karaliska
Apykalės labai puošia meinus, įspūdingi katinai, maniškis, kai apykaklę užsiaugino, grynai mini liūtas atrodo. Bet turbūt nukris ta apykaklė, paskui ataugs sezoniškai? Youtube mačiau video, kaip apkirpo meiną, pusė grožio dingo
Užaugs ne kur dings užvargęs buvo, juk parsivežei kudutėlį- lengvutėlį. Tai gal dėl to viskas biškį vėliau vyksta. O kad ir nebus iš tų didžiųjų, tai kas . Svarbu ne ūgis, o smūgis
Papildyta:
Čia merginos rašydavo kad tas apykakles tai pameta, tai vėl užsiaugina. Būna kad vasarai užsiaugina, o žiemą be apykaklių būna. Bus matyt...
Papildyta:
Čia merginos rašydavo kad tas apykakles tai pameta, tai vėl užsiaugina. Būna kad vasarai užsiaugina, o žiemą be apykaklių būna. Bus matyt...
Nu va, maniškis ant vasaros ir užsiaugino, bus matyt, kaip žiemą, ar pames
QUOTE(Vidam @ 2015 08 31, 21:02)
Užaugs ne kur dings užvargęs buvo, juk parsivežei kudutėlį- lengvutėlį. Tai gal dėl to viskas biškį vėliau vyksta. O kad ir nebus iš tų didžiųjų, tai kas . Svarbu ne ūgis, o smūgis
Papildyta:
Papildyta:
Maciau jau neber to veislyno internete. Istikro buvo nupeipes mazius. O dabar apetitas kaip tigro. Kad tik nenupenet. Nes pilvukas truputi jau kybo
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 20:59)
Apykalės labai puošia meinus
Tai jau tikrai, o dar letenos uodega ir labai rimtas zvilgsnis
Mano katiną kas pamato, pirmas klausimas būna- turbūt daug ėda
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 08 31, 21:24)
Mano katiną kas pamato, pirmas klausimas būna- turbūt daug ėda
Ka ten svetimi, MB pasiskaites apie Meinus paklause - tai kaip ji ismaitint reiks
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 19:20)
Maciau jau neber to veislyno internete. Istikro buvo nupeipes mazius. O dabar apetitas kaip tigro. Kad tik nenupenet. Nes pilvukas truputi jau kybo
Papildyta:
Papildyta:
Ramiai Vetra, jie papilves turi. Pas mus tokia uuu papilv, kai buvome nukirpe tai isvis vien papilve ir tesimate
Pas mano katiną kai eina, ta papilvė linguoja į šonus