Sveikinimai Liksui koks grazuolis uzaugo man Tora primena
Oi kokios čia liūdnos žinios... uuojauta.
Herukas, sveikinimai katuliui
Herukas, sveikinimai katuliui
QUOTE(Herukas @ 2015 08 02, 19:44)
Atejome pasirodyti
2 metus siandien paminejome . Tiksliau pramiegojo
2 metus siandien paminejome . Tiksliau pramiegojo
Ir mes sveikiname !!!!
Sveikos, pasirodau su "Vaiku" Niekaip neprilimpa koks nors vardas (originalas Chanel) , tai vaiku ir vadinam
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 04, 13:16)
Sveikos, pasirodau su "Vaiku" Niekaip neprilimpa koks nors vardas (originalas Chanel) , tai vaiku ir vadinam
sveika prisijungusi
tavo kiek laiko?
QUOTE(Miledi.N @ 2015 08 04, 16:05)
Vaikei 5 mėnesiai Pas mus savaitė laiko
ech, tie meskinai grazuoliai
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2015 08 08, 10:16)
Sveikos Pas mus namie taip pat apsigyveno meinė. Mergaitei jau 8 mėnesiai. Norėjau paklaust ar yra čia šeriančių žalia mėsa, kaip pripratinot? Mūsiškė ėda sausa maistą, o norim šert mėsa, bet ji mėsa nesidomi.
Sveikinu įsigijus meinuke. Mano meskiukui 4m. valgo jis sausa, bet plius kasdien gauna konservu, ne visai ten konservai, o gryna mėsa vištiena, tunas, jautiena ir tt. Mes maitinam almo nature tiek sausų, tiek šlapiu, šlapias šios firmos maistas, tai gryni produktai, tai tikrai esu patenkinta ir katinas nesiskundžia tikrai😊. Žalios duodu tik jautienos ar veršienos, ja uzsaldau ir pjaustau susaldyta mažom tokiom atraizom, jos atsila ir tada duodu kačiukui. Visi katinai skirtingi, svarbu kaip buvo maitinamas jis pas veisejus. Dabar mūsiškis pavyzdžiui kitokio slapio nei almo nature net nevalgo, bet aišku čia įprotis, jei nesileisti į jo įgeidžius, pabūtu nevalgęs ir su šlamštu, bet mes taip tikrai negalim daryt ir nedarom. Sauso nenormuojam bliudelis visada pilnas, o žalia mėsa tai delikatesas pasilepinimui ir šlamscia ohoho, bet kažko tokio nedarėm, tiesiog valge iš karto. Žinau, kad jo tėvai taip buvo maitinami, gal tas turėjo įtakos irgi.
QUOTE(Agilee @ 2015 08 01, 22:36)
Aciu merginos uz patarimus.... deja laikas ziaurus ir negailestingas....
Dekuj likimui, kad leido pazinti toki miela, draugiska, nuolat gryztancius pasitinkanti ir labai myleta meina KASPIJANA...
Dekuj likimui, kad leido pazinti toki miela, draugiska, nuolat gryztancius pasitinkanti ir labai myleta meina KASPIJANA...
Užuojauta Mano Dzeusui dabar tiek pat laiko, jei jam taip nutiktų, plyštų širdis
Sveiki visi naujokai ir gimtadienininkai
Sveiki, ale tylu čia
Taigi, "Vaikas" gavo vardą Hipė nes ji toki a"priplaukus", o atmintis kaip auksinės žuvelės
Nusipirkau trikojį, tai dėžutė patapo žaislu: Hipė ir Bugi
Taigi, "Vaikas" gavo vardą Hipė nes ji toki a"priplaukus", o atmintis kaip auksinės žuvelės
Nusipirkau trikojį, tai dėžutė patapo žaislu: Hipė ir Bugi
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 10:03)
gražuolė
Kur visi kiti meinai?
Pasirodykite