Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Busy, man tavo mazoji tai i voveriuka panasi 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Pažįstama moteris ieško Meino meškėnų katės, pabaigusios darbą veislyne, arba PET klasės katytės. Patikimi, geri žmonės. Būčiau dėkinga už pasiūlymus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Seniai rodėmės

Atostogaujame, katino dienos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Miledi.N ir kitos meskinu mamkos, na jus man pasakykite, kaip jus issukuojat savo padauzu pilvus. Ziuriu i Miledi. N katino pilvuza ir pavydas ima blush2.gif na pas mus bardakas, nesiduoda pilvo sukuot, einam iki pyksciu iki negalejimo, katinas ne pabega, apkanzdioja mane. Virsu galima issukuoti, dar susitariam, bet jei tik prie pilvuzo lendu - viskas esam priesai. Tai dabar papilvej vel kaltunai, net iskirpt juos sunku
Atsakyti
Herukas, va teip biggrin.gif

šukavimasis

Miledi
ryžas gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 13, 18:33)

šukavimasis

Miledi
ryžas gražuolis wub.gif

BUSY, as ta suprantu. bt kad Liksas suprastu, kad sukos yra gyvenimo malonumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2015 07 13, 18:54)
BUSY, as ta suprantu. bt kad Liksas suprastu, kad sukos yra gyvenimo malonumas  lotuliukas.gif

O as vis kai tik sukuoju Hamiltona prisimenu Busycat filmukus, kaip sukuojasi meinukai 😝. Pas mus sukavimasis vyksta tik laikant, viršų eina šukuoti dar, pasiguldai ir varai, bet jau kitą zona, tai yra pilva sukuojam dviese. Vyras pasiguldo ant kelių, Hamule ant nugaros ir as tokiu būdu susukuoju pilvuza. Garsu būna nuo labai gailiu iki labai piktų, netgi bandomasi gintis užpakalinių kojų pagalba 😆.
Atsakyti
Ir Nikitai tas pats biggrin.gif Nesiduoda pilvo šukuoti- kanda, užpakalinėmis kojomis spardo ir visokiomis intonacijomis barasi biggrin.gif Ir iš viso, pas ją tas pilvas ar šukuotas ar nešukuotas, toks garbanotas kaip pas avį, sarmata ir fotografuoti gulinčią ant nugaros, atrodo kaip kokia kūtvėla biggrin.gif
Atsakyti
jatus, merginos, aciuuu, paguodete. As tikrai maniau, kad esu bloga seimininke, ir kad mano katinas veltinis per pilva, toks susiveles ir negrazus - per pilva ir papilve blush2.gif ax.gif ir kad as bloga mamka, kur nesugeba susitvarkyti. o rekimas pas mus buna toks doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif , kad bijau, jog net kaimynai ateis jo gelbet
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2015 07 13, 17:43)
Miledi.N ir kitos meskinu mamkos, na jus man pasakykite, kaip jus issukuojat savo padauzu pilvus. Ziuriu  i Miledi. N katino pilvuza ir pavydas ima  blush2.gif  na pas mus bardakas, nesiduoda pilvo sukuot, einam iki pyksciu iki negalejimo, katinas ne pabega, apkanzdioja mane. Virsu galima issukuoti, dar susitariam, bet jei tik prie pilvuzo lendu - viskas esam priesai. Tai dabar papilvej vel kaltunai, net iskirpt juos sunku

Heruk,
negaliu prisiimti nuopelnų, kad aš taip gerai iššukuoju Alfą, jis kaip ir jūsų katinai nemėgsta šukuotis. Stengiuos bent kartą per savaitę pašukuot.
O savo pilvą jis pats iššukuoja išlaižo, liežuviu o jei yra kaltūniukas tai jis dantimis ir traukia dar liežuviu padeda ir kažkaip pats iššukuoja.

Forumietės, Būtų smagu pamatyti jūsų katinus, pasirodykit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 07 13, 18:33)

šukavimasis

Miledi
ryžas gražuolis wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif maniškis ne taip maloniai priima šukavimą, jis labiau bando pakentėt.

Ačiū busycat 4u.gif
Atsakyti
Mačiau el. Nagų žirkles ax.gif gal kas bandėt? blink.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 07 14, 08:25)
Forumietės, Būtų smagu pamatyti jūsų katinus, pasirodykit  mirksiukas.gif

Panelė Nikita smile.gif

user posted image
Atsakyti