Dar su veisėjams skambinsim. Pasitikslinsime ar tikrai nesterilizuota
Susiskambinsim, o ne skambinsim
Kiek domėjausi, o dar ir dabar pasibendrauju su veislynais, nes tiek kraika, tiek maistą perkam iš veislynu meinuku, tai anksčiau 4men. katuku neatiduoda. Šiaip apsilankius veislyne vistiek pasimato kaip kas, aisku dėl sveikateles rizika išlieka visada, bet veisejai mano manymu turi nemažai domėtis ir būti atsakingi.
Siaip mano atveju, tai kačiukai tikrai buvo socializuoti, žvalus, aktyvus, gyvenimo sąlygos tikrai labai geros. Hamule užsikore vyrui ant peties ir ėmė bučiuoti, tai abejonių neliko daugiau, o dabar turim namie geriausia draugą.
Ne visi supranta mano elgesį, bet pas mus katulis pilnavertis šeimos narys tikrąją ta zodzio prasme.
Siaip mano atveju, tai kačiukai tikrai buvo socializuoti, žvalus, aktyvus, gyvenimo sąlygos tikrai labai geros. Hamule užsikore vyrui ant peties ir ėmė bučiuoti, tai abejonių neliko daugiau, o dabar turim namie geriausia draugą.
Ne visi supranta mano elgesį, bet pas mus katulis pilnavertis šeimos narys tikrąją ta zodzio prasme.
labas rytas,
Na mergaitės, kieno meinuką reikia išmokinti nešioti kamuoliukus, mielai paskolinsiu savo Tutę Ana tokia superinė mokytoja, kad net išmokė rūmų damą, nepriekaištingają Kiara nulipti nuo pagalvėlių kruvos ir įsikandus rožinį kamuoliuką atnešti mamkai
Užsakymus priimu į elektroninį paštą Kiara.oho@gmail.com
žiūrėti čia
Na mergaitės, kieno meinuką reikia išmokinti nešioti kamuoliukus, mielai paskolinsiu savo Tutę Ana tokia superinė mokytoja, kad net išmokė rūmų damą, nepriekaištingają Kiara nulipti nuo pagalvėlių kruvos ir įsikandus rožinį kamuoliuką atnešti mamkai
Užsakymus priimu į elektroninį paštą Kiara.oho@gmail.com
žiūrėti čia
busycat, kažin ar šitoj temoj rasi užsakymú meino meškėnai gal jau gimsta mokėdami nešioti kamuoliukà
Rasiu, nes nei vienas iš 5 mano turėtų meinų nenešiojo kamuoliukų ar kitų žaislų. Manau tai jau duoda viltį, kad ne visi meinai nešioja ir Tutės verslo planas išdegs
QUOTE(busycat @ 2015 06 27, 11:34)
Kiara kaip gazelė Nu biškiuka su "vairu" papilvėj, vis užneša į kurį šoną, bet ji nereali
Mano Bafūnė tik fūlę lošia su kamuoliukais, nešioja tik tokį plastmasinį žiedą. Mum reik pamokų
Pirmas klientas yra
Busy,
ir antra klientas yra. Musu Liksui kamuoliukai tik siaip... na numetei ir pati pasiimk. as nezadu varginti savo dailiuju leteneliu
va jei plauku gumytes istrauksim.... ogogo kiek namie veiksmo bus
ir antra klientas yra. Musu Liksui kamuoliukai tik siaip... na numetei ir pati pasiimk. as nezadu varginti savo dailiuju leteneliu
va jei plauku gumytes istrauksim.... ogogo kiek namie veiksmo bus
nu va, pasirodo yra Busy klientų o aš maniau, kad visi meinukai kamuoliukus nešioja
Gražuolės Busy merginos
Gražuolės Busy merginos
Dėkoju