Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

O kokio WC matmenys meinams tinka? blush2.gif
Atsakyti

Siaip meinu kainos dabar pakrite gerokai, tik nesu šimtą procentų tikra taip sakydama, bet ir veislynai suprastėje. Pvz parodoj sutikau tokiu, kur turi vieną patiną ir turi va tikslą veisti, bet kai užklausiau apie tyrimus ar darė ir pan., tai kalba pasibaigė ir neturėjo ką atsakyti.

Aišku dabar man rašyti lengva, kai prieš 4m pirkom Hamiuka patirties nebuvo jokios, bet aišku mačiau puikias gyvenimo sąlygas, patys veisėjai viską pasakojo, rodė ir tt ir mokėjom mes 2tukst litų.
Ne vien kainoje esme, bet man svarbiausia, kad sveikas būtų, taip, kad issirinkti pati geriausia.
Atsakyti
Aš irgi 2000 mokėjau. Ir Egleo teisi, dabar visokių veislynų privisę, tokių, kad neduok dieve... Todėl labai atydžiai reikia rinktis, ieškoti atsiliepimų ir t.t. 4u.gif

Tulikas pas mus didelis 56x70x46, būtent tokio meinukams ir reikėtų. Aišku telpa ir į mažesnius
Atsakyti
Manau mums visoms svarbiausia kad būtų sveiki ir ilgai gyventų. Bet manau čia kaip loterija, negali būti tikras. Tokių tyrimų nėra kad garantuotų stiprią sveikatą ir neturėtų genetinių ligų. Dėl mūsiškės sakė kad tėvams visi tyrimai padaryti ir viskas gerai. Bet kai ją pirkom, jos tėvas jau buvo miręs vos keturių metų amžiaus. Bet viską sužinojom jau vėliau, kai Nikita jau pas mane buvo. Paskui ir motina sunkiai apsirgo, nežinau ar pasveiko. Taip kad veislynas, turintis gerą vardą dar nieko nereiškia.
Tikiuosi kad ji bus sveikutėlė, ir gyvens ilgai ilgai su manimi smile.gif
Atsakyti
Nesutinku Vidam, veislynas turintis gerą vardą reiškia labai daug. Net ir tie tyrimai, kurie nėra tikslūs, reikalingi. Taip sumažinama rizika turėti nesveiką katiną. Net jei rizika išlieka, ji mažesnė, nei veislynuose, kurie iš vis nieko nedaro. O dabar labai madinga, interesantams pasakyti, kad nieko tyrimai nereiškia ir tuo prisidengti savo neveiksnumą, bei sumažinti išlaidas.

Bet čia mano nekintanti nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
kaina priklauso ar pirksit trijú mėnesiú kačiukà ar jau labiau paaugusįsmile.gif užsilikę mažyliai (5 ir daugiau mėn.) kainuoja mažiau:) bet tai nereiškia, kad jis blogesnis už kitus- gal tik kantriai laukė savo tikrú šeimininkú smile.gif
Atsakyti
O katytei nebus per velu sterilizaciją daryt, kai jai metai su puse?
Atsakyti
Kodėl būtent metai su puse? Veislynai sterilizuoja/kastruoja ir suaugusias kates ir katinus.
Atsakyti
Nusižiūrėjau tokio amžiaus kačiuką, bet jam metai su puse
Atsakyti
Tai čia jau nebe kačiukas, visas katinas 4u.gif
Atsakyti
Ir dar nesterilizuotas ? dažniausiai veisėjai suaugusius patys sterilizuoja, kad daugintojai nepasinaudotų g.gif o iš kokio veislyno išsirinkot ?
Atsakyti
Na, gal jis buvo naudojamas veisimui
Atsakyti