Nieko nesupratau kas čia įvyko Bet ir nesigilinu, tikiuosi kivirčus išsispręsit taikiai.
Silver sky, sveikatos jūsų augintinei.
Ziedlapiux sveika. Niekas atsakyti į jūsų prašymą negali. Visų pirma todėl, kad nesinori būti vienašališkais. Vieniem patinka vieni veislynai, kitiems kiti. Todėl visi atsakymai (netgi tie kurie ateis į asmenines žinutes) bus vienašališki ir neobjektyvūs
O atsiliepimai skalndo googlėj. Pabandyk paieškoti
busycat, supratau
kitas klausimukas ar meinukai megsta tualeta namuka?
Man rods, kad šeimininkai mėgsta labiau Reikalai užkasami daug saugiau, neišsibarsto aplink tiek kraiko kaip su atviru. O katinai... Maniškiai kuo puikiausiai uždaru naudojasi, nei vienas nemurma. Jiem tas pats, by tik būtų kur...
QUOTE(busycat @ 2014 11 20, 16:02)
Man rods, kad šeimininkai mėgsta labiau Reikalai užkasami daug saugiau, neišsibarsto aplink tiek kraiko kaip su atviru. O katinai... Maniškiai kuo puikiausiai uždaru naudojasi, nei vienas nemurma. Jiem tas pats, by tik būtų kur...
o tikrai sulaiko taip gerai kvapus kaip raso?
Neuosčiau specialiai Namai nesmirda
QUOTE(busycat @ 2014 11 20, 15:22)
Nieko nesupratau kas čia įvyko Bet ir nesigilinu, tikiuosi kivirčus išsispręsit taikiai.
Neisgilinkit, tai jums neaktualu
kol kas ji jaučiasi gerai, jūsų visų kumščių reikės gruodžio viduryje, kai važiuosime daryti tyrimus
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 11 20, 15:59)
Sveika,
musiskis meskinas kuo puikiausiai daro i uzdara wc. Va kai nuvaziuojam pas tevukus, ten yra paprastas, tai buna problemu su tualetu. Bet cia gal pripratimo reikalas jiems. Kvapu ner, juk valom juos
Mano katinai be problemu pradejo eit i uzdara tualeta, nors pries tai dare i atvira, o del kvapo, tai tikrai geriau sulaiko. Nu pvz svieziai kaku padaro, tikrai taip tas kvapas nepasklinda, kaip esant atviram tulikui
Aha, uždaras wc tikrai geriau sulaiko kvapus. Prieš tai turėjom atvirą. Pakeitėm į uždarą. Meškutė be problemų juo naudojosi. Nebuvo jai mistikos tose durelėse. Bet mūsų britukė nepriprato prie tų durelų, tai teko išimti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 11 20, 14:38)
laba diena,
atsirpasau kad issiversiu i jusu temele,domiuosi meino meskenais, noreciau suzinoti nuomone apie Emilitacoon vesilyno kaciukus ir Lordcoon,kury veislyna rekomenduotumet?
atsirpasau kad issiversiu i jusu temele,domiuosi meino meskenais, noreciau suzinoti nuomone apie Emilitacoon vesilyno kaciukus ir Lordcoon,kury veislyna rekomenduotumet?
Rekomenduoju ieškoti kačiuko "limpančio" prie širdies o ne veislyno
Papildyta:
Mano meinukas gerai ėjo į WC, BET.. labai greit išaugo ir nuėmiau aš dabar tą viršų, kad jam patogiau būtų, nes rimtą reikalą atlikdavo išsikišęs per durelęs
QUOTE(busycat @ 2014 11 20, 16:02)
Aš pakeičiau į kraiką kurį galima į klozetą mest, tai kai ateinu, pamatau iškart išmetu ir jokių kvapų, netgi patogiau nei su uždaru, nes matau kas ten daros ir iškart sutvarkau.
labas ir aciu visoms uzatsakymus
Sveikutės,
joo... meinui namuko neužteks, jam reiks visos trobos O dar jei du meinai - tai dviejų kambarių trobos Juokauju...
Pas mus atvira didelė dėžutė.. gal net sakyčiau - visa dėžė Man irgi kaip Miledi - patogiau kai viską matau... o be to, man atrodo, kad katukui daugiau vietos (čia mano nuomonė...). Bet neturiu nieko prieš namukus - tik perkant reikėtų atsižvelgti ne į esamą, o būsimą katuko didį
Ir dar pritarčiau Miledi - ieškok savo kačiuko Veislyno pavadinimą paskui sužinosi