Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Miledi.N @ 2015 06 18, 14:09)
Ooo ryžiukai mano silpnybė, kaip pamatau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Nu kokis grožis  wub.gif  kiek jam?

Ačiū, jam du smile.gif
Atsakyti
Ir mes truputi pasimaivisime blush2.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=kazhkokia,2015 06 18, 12:30]
[quote=busycat,2015 06 17, 16:57]oi kaip ačiū, kad jei taip... tai pasirodo Tutė dar biggrin.gif va
Nu skraidanti lapiūkštė ir ne kitaip wub.gif
O jau Stasiuko šepečiai iš ausų kokie bigsmile.gif Gražuolis. Ir tikrai, augs dar jis, tikrai smile.gif Ir ne svoryje esmė- reikia žiūrėti, kad katiniukas sveikas būtų smile.gif
[/quote]

wub.gif Aciu, nusprendziau nupirkti butent Meinukam maziem skirto maistelio.
Siaip maniskiai eda Royali. Bet specializuota, kastruotiem katukam, arba jautriem skrandeliam. Maistas daugiau orientuotas i didiji musu (paprasta lietuviskaji bigsmile.gif ) Na reiks maziukui spec parinkti bigsmile.gif

Vidam, ne nedabartine, bet savaites senumo. Ner jegu prie fotiko prieit, o reiktu, kad tureciau ka prisimint g.gif
Nuostabus harakteris Meinuko musu (o manau ir visu Meinu), negaliu atsidziaugt, nors turiu Staseli jau nuo balandžio 9 d. rolleyes.gif
Atsakyti
Savaitės senumo tai reiškia kad dabartinė smile.gif bet jis toks mažas atrodo, gal tik nuotraukose taip atrodo g.gif Maniškė valgo Royal meškėnams, duodavau kitten, o dabar jau suaugusių irgi meškėnams.
Dabar metų tai sveria 6 kg, bet man atrodo per stora. Kai lekia tai terba tabaluoja į šonus. Aš net negaliu įsivaizduoti kaip atrodo katinas sveriantis dešimt kg, nes man jau ji didelė, o ten tai milžinai turi būti.

Atsakyti
Mano klausimas, iš kur pirko katiną, liko praignoruotas, nu ok biggrin.gif
Atsakyti
Galiu atsakyti. Pirko ne iš daugintojų, o su dokumentais, jei tą norėjot sužinoti, tik neatsimenu iš kokio veislyno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 birželio 2015 - 16:31
QUOTE(miauksiuss @ 2015 06 18, 18:27)
Mano klausimas, iš kur pirko katiną, liko praignoruotas, nu ok biggrin.gif

Nepyk, teisingai supratai, praignoruotas. Bet i kitus klausimelius, mielai atsakysiu 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Siandienine foto, mano mazius wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 18, 17:36)
Nepyk, teisingai supratai, praignoruotas. Bet i kitus klausimelius, mielai atsakysiu 4u.gif  drinks_cheers.gif

Panašu, kad kažkas pyksta? bigsmile.gif Lygtai būtų dėl ko irnesakyk.gif Valstybinė paslaptis, suprantu, yra ką slėpt lotuliukas.gif Whatever, neįdomu. Tai daugiau klausimėlių kaip ir nėra
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 06 18, 20:15)
Panašu, kad kažkas pyksta? bigsmile.gif Lygtai būtų dėl ko irnesakyk.gif Valstybinė paslaptis, suprantu, yra ką slėpt lotuliukas.gif Whatever, neįdomu. Tai daugiau klausimėlių kaip ir nėra

000189.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2015 06 15, 08:27)
Sveiki sveiki gyvi  4u.gif . Baisiai senai besivaidenom, bet šiandien gi Hamiltonui jau 4 metai, tai mamka sugalvojo pasivaidenti  mirksiukas.gif . Taip greitai tas laikas eina, net baisu.

Sveikinimai Hamiui nuo Dzeuso smile.gif drinks_cheers.gif Rimtas žvėris pas tave smile.gif

QUOTE(miauksiuss @ 2015 06 18, 13:53)

Ooo, čia jau įprastas klausimas lotuliukas.gif Aš pajuokauju, kad kasdien pietums suėda po jorkšyrą biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oho kokis rūstus Irisas bigsmile.gif gražus berniokas
Atsakyti
Čia Alfa 3 mėnesių kai tik gavom is vyras padarė lizdą ir 1 metų 2 mėn.
taip vyrukas paaugo wub.gif

user posted image
Atsakyti