Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

biggrin.gif nuotraukas, kurias galima pačiupinėti. Įprastas, kokias darydavo anksčiau
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 17, 18:16)
biggrin.gif nuotraukas, kurias galima pačiupinėti. Įprastas, kokias darydavo anksčiau

Supratau, tai taip, man irgi tokios patinka thumbup.gif . Na o forumui gerai ir mūsų iš mobilaus arba su geresniu fotoaparatu papiškinti smile.gif
Atsakyti
Stasiukas...
user posted image

user posted image

Noriu pasiklausti apie svori ax.gif Mano Stasiukui eina 8 menesiukas. Ir sveria mano berniukas 3,6 kg
Ar tai normalus svoris? Turiu omenyje kaip meinui. Jis pas mane neseniai kastruotas.
Atsakyti
Kaip berniukui mažoka 4u.gif Bet dar augs Stasiukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 18, 08:37)
Kaip berniukui mažoka 4u.gif Bet dar augs Stasiukas drinks_cheers.gif

Aciū Busy 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vadinasi maitinsiu atskirai nuo Vosylijaus, nes jam reikia svori mesti. Staselis eda viska blink.gif Neduodam, bet vis taikos - ir pomidora ir agurka ir kefyra ir sureli...zodziu visaedis hihihi.gif
Atsakyti
Kiara pas mane jau su antsvoriu, o dėl mažų kačiukų maisto tiesiog alpsta. Jei tik padedu tai ne Tutė gauna paėsti, o madmuazel. Darosi panaši į pripūstą varlę 4u.gif Tai žinai kaip sugalvojau? Paėmiau uždengiamą plasmasinę dėžutę ir pasidėjau svetainėje, kai tik Tutė pas mane atšuoliuoja, pakišu jai maisto dėžutę. Kaip baigia valgyti, uždengiu ir padedu iki sekančio karto. 4u.gif
Atsakyti
[quote=busycat,2015 06 17, 16:57]oi kaip ačiū, kad jei taip... tai pasirodo Tutė dar biggrin.gif va
Nu skraidanti lapiūkštė ir ne kitaip wub.gif

O jau Stasiuko šepečiai iš ausų kokie bigsmile.gif Gražuolis. Ir tikrai, augs dar jis, tikrai smile.gif Ir ne svoryje esmė- reikia žiūrėti, kad katiniukas sveikas būtų smile.gif
Atsakyti
Vėtra,o čia Stasiuko dabartinė nuotrauka ?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 18, 05:52)
Stasiukas...
Noriu pasiklausti apie svori ax.gif Mano Stasiukui eina 8 menesiukas. Ir sveria mano berniukas 3,6 kg
Ar tai normalus svoris? Turiu omenyje kaip meinui. Jis pas mane neseniai kastruotas.

Mano akimis Stasiukas dar mažas kačiukas, bent iš nuotraukos.

Manęs dažnai paklausia kiek sveria mano katinas, bet aš kažkaip neužsiciklinu ant svorio, bet kad auga, tai man pasko rečiau jį matantys smile.gif

O dar visi freshmarketo kurjeriai (nes iš ten užsakau pastoviai, o kurjereiai keičiasi) ir kas kart KOKS DIDELIS KATINAS, KUO JUS JĮ ŠERIATE, arba KAS ČIA, LŪŠIS??? NEĮKAS? AR ČIA TIKRAI KATINAS??? ir tik paskui KOKIA ČIA VEISLĖ? IR AŠ TOKIO NORIU biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
VASAROS MALONUMAI doh.gif
Kai šilta dažnai atidarau langą, pro langą įskrendą kokis skraiduolis biggrin.gif o ten jo laukia Alfa lotuliukas.gif tada ir suprantu kokį žvėrį turiu, jis iš vieno pašokimo (o šoka labai aukštai, kas paaiškėjo, visai neseniai) ir pagauna iš pirmo karto bigsmile.gif o man atrodė kad mano katinėlis snaudžia, pasirodo jis visą tą laiką tikojo "svečio" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2015 06 15, 08:27)
Sveiki sveiki gyvi  4u.gif . Baisiai senai besivaidenom, bet šiandien gi Hamiltonui jau 4 metai, tai mamka sugalvojo pasivaidenti  mirksiukas.gif . Taip greitai tas laikas eina, net baisu.

Sveikinimai 000552.gif 4u.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 18, 05:52)
Stasiukas...

Kaip patinui mažoka. O iš kur pirkot kačiuką?
QUOTE(Miledi.N @ 2015 06 18, 12:19)
O dar visi freshmarketo kurjeriai (nes iš ten užsakau pastoviai, o kurjereiai keičiasi) ir kas kart KOKS DIDELIS KATINAS, KUO JUS JĮ ŠERIATE, arba KAS ČIA, LŪŠIS??? NEĮKAS? AR ČIA TIKRAI KATINAS??? ir tik paskui KOKIA ČIA VEISLĖ? IR AŠ TOKIO NORIU biggrin.gif  4u.gif

Ooo, čia jau įprastas klausimas lotuliukas.gif Aš pajuokauju, kad kasdien pietums suėda po jorkšyrą biggrin.gif

Na ir mes pasirodom, Irisas pas vyrą ant rankų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 06 18, 13:53)

Ooo, čia jau įprastas klausimas lotuliukas.gif Aš pajuokauju, kad kasdien pietums suėda po jorkšyrą biggrin.gif

Na ir mes pasirodom, Irisas pas vyrą ant rankų

Ooo ryžiukai mano silpnybė, kaip pamatau wub.gif wub.gif wub.gif
Nu kokis grožis wub.gif kiek jam?
Atsakyti