Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2015 06 02, 07:53)
Todėl man labai patinka šis derinys, kurį turiu... Princesė ir klounas hihihi.gif Šiuo atveju Kiara ir Tutė

vijurkas

Aaaa kam parodei tokį grožį, dabar ir aš noriu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Koks fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
Jei tik nori, kada nors ir bus biggrin.gif
Atsakyti
Miegalės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai mūsų čia nebuvo, tai truputi pasimaivisime, kad nepamirštumėt mūsų smile.gif

user posted image

user posted image

O čia buvo tikras relaksas, Ulka ant kelių, trešnės smile.gif

user posted image

Ir mano huliganka koležanka biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 05 28, 16:04)
Draugytės

user posted image

Busycat, čia jūsų naujas draugas bigsmile.gif Koks žavingas wub.gif. Bet Kiara vistiek pati pačiausia smile.gif))
Atsakyti
Sveiki sveiki gyvi 4u.gif . Baisiai senai besivaidenom, bet šiandien gi Hamiltonui jau 4 metai, tai mamka sugalvojo pasivaidenti mirksiukas.gif . Taip greitai tas laikas eina, net baisu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Niurkute, vajej vajej koks grožis. 4u.gif O ir nuotraukos vis gražesnės darosi thumbup.gif

Mano mergos

Sveikinu Hamiltoną su ketvirtuoju gimtadieniu 4u.gif Bet tai kai greitai laikas bėga... atrodo ką tik įsigijot, o čia bac... 4 metai blink.gif biggrin.gif Nors ko gi aš stebiuosi, greitai ir Kiarai keturi, o atrodo ką tik laikiau ją ką tik gimusią blush2.gif
Atsakyti
Mano damos apsimėtė skrybėlėmis
Atsakyti
Sveikinimai Hamiltonui happybday.gif

Busycat, kokia graži tavo somalė wub.gif

Niurkutė, tavo Džiuljeta nuostabi wub.gif

Vis pažiūriu į kiciukus ir labai džiaugiuosi jais wub.gif
Atsakyti
Ačiū busycat, Myledi wub.gif

Busycat- ši suki nuotraukos dariau su mobiliuoju lotuliukas.gif. Pasirodo ir fotiko net nereikia, kad galetum neblogai papiškinti savo pūstas uodegytes biggrin.gif
Atsakyti
Oi oi, Hamiltoną su tunadieniu 4u.gif

Oi oi, o jau Tutės gražumas, vikrumas wub.gif Visus video pažiūrėjau smile.gif Kiara tai gražiai nuaugusi panelė wub.gif Nu bet akys tos akys... wub.gif

Kažko dar nepaminėjau, tai visiems po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 06 17, 10:29)

Busycat- ši suki nuotraukos dariau su mobiliuoju  lotuliukas.gif. Pasirodo ir fotiko net nereikia, kad galetum neblogai papiškinti savo pūstas uodegytes  biggrin.gif

Nu matai biggrin.gif gražios gavosi thumbup.gif Aš tai mėgėja pasidaryti nuotraukas popieriniais variantais, man patinka nuotraukos rėmeliuose, todėl mobilaus kokybė atkrenta. 4u.gif Ruošiuosi namus nulipdyti mielų žmonių (ir gyvūnų )veidais biggrin.gif

QUOTE(kazhkokia @ 2015 06 17, 14:12)
Oi oi, o jau Tutės gražumas, vikrumas  wub.gif  Visus video pažiūrėjau smile.gif Kiara tai gražiai nuaugusi panelė  wub.gif Nu bet akys tos akys...  wub.gif

\oi kaip ačiū, kad jei taip... tai pasirodo Tutė dar biggrin.gif va

Miledi, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 17, 16:57)
Nu matai biggrin.gif gražios gavosi thumbup.gif Aš tai mėgėja pasidaryti nuotraukas popieriniais variantais, man patinka nuotraukos rėmeliuose, todėl mobilaus kokybė atkrenta. 4u.gif Ruošiuosi namus nulipdyti mielų žmonių (ir gyvūnų )veidais biggrin.gif
\oi kaip ačiū, kad jei taip... tai pasirodo Tutė dar biggrin.gif va

Miledi, ačiū 4u.gif

Labai sudominai. O kaip suprasti popieriniais variantais? smile.gif g.gif
Atsakyti