Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Vėtra, tokio kaip Kristin Zeus Lietuvoje turbūt nėra g.gif Mes galim tik pasigrožėti juo ir stebėtis kad yra tokių katinų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 23, 17:27)
Vėtra, tokio kaip Kristin Zeus Lietuvoje turbūt nėra g.gif  Mes galim tik pasigrožėti juo  ir stebėtis kad yra tokių katinų wub.gif  wub.gif

Aaaa, aisku bigsmile.gif As groziuosi...be abejones wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu, yra į ką akis paganyti, labai gražios visų foto wub.gif
Atsakyti
Draugytės

user posted image
Atsakyti
busycat wub.gif wub.gif nauja drauge smile.gif
gerai sutaria?
Atsakyti
Dar tik pati pradžia, gerą savaitę pas mus gyvena. Kiara jau aturzgė savo dozę, dabar bando dūkintis kartu, miegoti kartu. Dar dar.... labai nedrąsiai biggrin.gif Visumoje Kiara patenkinta, gal numes truputį svorio, nes Tutė laksto vikriai ir burbuliuodama kaip maža voverytė. Kiarai jau kaip ir norisi prisiderinti prie jaunimo, parodyti, kad ir ana moka lakstyti hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 05 28, 15:04)
Draugytės

user posted image

Oi kokios draugeles <3 ir Kiara tokia rami atrodo biggrin.gif

Aciu visoms uz grazius zodzius mano Zeus <3 4u.gif
Papildyta:
O cia mano Jaffa biggrin.gif padukelis tongue.gif

user posted image
Papildyta:
Zeus relaxina namuose biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu jau tavo berniukai, tai senai įpuolę man į dūšią thumbup.gif Mieli berniokai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 05 30, 16:38)
Nu jau tavo berniukai, tai senai įpuolę man į dūšią thumbup.gif Mieli berniokai wub.gif

Aciu busycat wub.gif kaip man tavo Kiara padukele smile.gif)) nail.gif angel.gif flirt.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif
Atsakyti
busycat, papasakok kaip skyriasi charakterio bruožai skirtingų veislių.
Aš suprantu kad visi su savo charakteriais, bet juk yra būtent tai veislės budingų bruožų ax.gif
Atsakyti
Kol kas mažytė dar Tutė mūsų, bet galiu parašyti keletą pastebėjimų. biggrin.gif

Meino meškėnai gal dėl dydžio gal dėl savo nuostabaus charakterio daugiau nerangūs, nei Somaliukai. T.y. Somaliukai tiksliau apskaičiuoja savo judesius, nušoka tiksliau, bėgimo trajektorija tiesesnė, nuverčia mažiau hihihi.gif Jei mano Bosiukas bėgdavo su savimi nunešdamas valgomojo stalo kėdes, tai Tutė bėga kaip čia pasakius juvelyriškai, milimetras į milimetrą apbibėgdama daiktus. Nerangumo bruožą esu pastebėjusi kone pas visus savo meškėniukus, kuriuos turėjau.

Tutė labai labai protinga, negaliu spręsti už visus somalius. Jei Bosiukui prisireikė keletą metų, kad pradėtų duris atidarinėti. Tai Tutė pirmąją savaitę suprato, kam skirta rankena. Beje iš pirmo karto suprato, kam reikalingas užkurtas židinys. Tik pajutusi šilumą klestelėjo prieš židinį, išskėtė visas kojas į šonus ir smagiausiai sau šildėsi biggrin.gif

Todėl man labai patinka šis derinys, kurį turiu... Princesė ir klounas hihihi.gif Šiuo atveju Kiara ir Tutė

vijurkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 02 birželio 2015 - 08:06