Vėtra, tokio kaip Kristin Zeus Lietuvoje turbūt nėra Mes galim tik pasigrožėti juo ir stebėtis kad yra tokių katinų
QUOTE(Vidam @ 2015 05 23, 17:27)
Vėtra, tokio kaip Kristin Zeus Lietuvoje turbūt nėra Mes galim tik pasigrožėti juo ir stebėtis kad yra tokių katinų
Aaaa, aisku As groziuosi...be abejones
Kaip smagu, yra į ką akis paganyti, labai gražios visų foto
busycat nauja drauge
gerai sutaria?
gerai sutaria?
Dar tik pati pradžia, gerą savaitę pas mus gyvena. Kiara jau aturzgė savo dozę, dabar bando dūkintis kartu, miegoti kartu. Dar dar.... labai nedrąsiai Visumoje Kiara patenkinta, gal numes truputį svorio, nes Tutė laksto vikriai ir burbuliuodama kaip maža voverytė. Kiarai jau kaip ir norisi prisiderinti prie jaunimo, parodyti, kad ir ana moka lakstyti
QUOTE(busycat @ 2015 05 28, 15:04)
Oi kokios draugeles <3 ir Kiara tokia rami atrodo
Aciu visoms uz grazius zodzius mano Zeus <3
Papildyta:
O cia mano Jaffa padukelis
Papildyta:
Zeus relaxina namuose
Nu jau tavo berniukai, tai senai įpuolę man į dūšią Mieli berniokai
QUOTE(busycat @ 2015 05 30, 16:38)
Nu jau tavo berniukai, tai senai įpuolę man į dūšią Mieli berniokai
Aciu busycat kaip man tavo Kiara padukele ))
Ačiū
busycat, papasakok kaip skyriasi charakterio bruožai skirtingų veislių.
Aš suprantu kad visi su savo charakteriais, bet juk yra būtent tai veislės budingų bruožų
Aš suprantu kad visi su savo charakteriais, bet juk yra būtent tai veislės budingų bruožų
Kol kas mažytė dar Tutė mūsų, bet galiu parašyti keletą pastebėjimų.
Meino meškėnai gal dėl dydžio gal dėl savo nuostabaus charakterio daugiau nerangūs, nei Somaliukai. T.y. Somaliukai tiksliau apskaičiuoja savo judesius, nušoka tiksliau, bėgimo trajektorija tiesesnė, nuverčia mažiau Jei mano Bosiukas bėgdavo su savimi nunešdamas valgomojo stalo kėdes, tai Tutė bėga kaip čia pasakius juvelyriškai, milimetras į milimetrą apbibėgdama daiktus. Nerangumo bruožą esu pastebėjusi kone pas visus savo meškėniukus, kuriuos turėjau.
Tutė labai labai protinga, negaliu spręsti už visus somalius. Jei Bosiukui prisireikė keletą metų, kad pradėtų duris atidarinėti. Tai Tutė pirmąją savaitę suprato, kam skirta rankena. Beje iš pirmo karto suprato, kam reikalingas užkurtas židinys. Tik pajutusi šilumą klestelėjo prieš židinį, išskėtė visas kojas į šonus ir smagiausiai sau šildėsi
Todėl man labai patinka šis derinys, kurį turiu... Princesė ir klounas Šiuo atveju Kiara ir Tutė
vijurkas
Meino meškėnai gal dėl dydžio gal dėl savo nuostabaus charakterio daugiau nerangūs, nei Somaliukai. T.y. Somaliukai tiksliau apskaičiuoja savo judesius, nušoka tiksliau, bėgimo trajektorija tiesesnė, nuverčia mažiau Jei mano Bosiukas bėgdavo su savimi nunešdamas valgomojo stalo kėdes, tai Tutė bėga kaip čia pasakius juvelyriškai, milimetras į milimetrą apbibėgdama daiktus. Nerangumo bruožą esu pastebėjusi kone pas visus savo meškėniukus, kuriuos turėjau.
Tutė labai labai protinga, negaliu spręsti už visus somalius. Jei Bosiukui prisireikė keletą metų, kad pradėtų duris atidarinėti. Tai Tutė pirmąją savaitę suprato, kam skirta rankena. Beje iš pirmo karto suprato, kam reikalingas užkurtas židinys. Tik pajutusi šilumą klestelėjo prieš židinį, išskėtė visas kojas į šonus ir smagiausiai sau šildėsi
Todėl man labai patinka šis derinys, kurį turiu... Princesė ir klounas Šiuo atveju Kiara ir Tutė
vijurkas