Mano meiliukas
NIURKUTE sekmes jums parodoj
Miledi.N del to pas mus jokiu geliu ir nera , bet kitokiu vaizdeliu kartais randu
Kristin o koks jau grožis
Ačiū, mums jos prireiks
Ačiū, mums jos prireiks
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 13, 15:23)
Ne ta nuoroda idejau
Norejau ideti sia
https://www.facebook...ups/MC.Lietuva/
Papildyta:
QUOTE(Kristin @ 2015 05 15, 19:32)
Mano meiliukas
Miledi.N del to pas mus jokiu geliu ir nera , bet kitokiu vaizdeliu kartais randu
Koks prasmatnus
QUOTE(Niurkute @ 2015 05 15, 18:20)
Mes su Djulieta busime viena diena .
Ir buvot greičiausiai šeštadienį? Kaip sekėsi?
Visada pirmą dieną lekiu, bet šį kart antrą dieną tik nuskilo pabūt, bo šeštadienį su žiauriu galvos skausmu prabuvau.
Nu bet grožių groželių kiek buvo Aš ir burmos, ir škoto, ir brito, ir sibiro, nu vien žo- visų man reikia Ėjau ir seilėjausi. Narvas mažų sfinksiukų buvo- o jau judrumas kycių Nu vienu žodžiu, super. O dar magnetą į savo kolekciją gavau, tai išvis pasaka
Nu bet jau šitas katinas fantastiškas, pats gražiausias meinas iš visų
Pakeičiau maistą iš rc į orijen, pratinau po truputį, kitam katinui nieko, o Irisas suviduriavo Dabar galvoju, gal vėl grįžt prie rc, ar laukt, kol pripras Aplamai orijenas tinka kastruotiems katinams?
Mano meiliukas
rimtuolis, simpatukas
o ausytes iš lūšies pasiskolino
QUOTE(kazhkokia @ 2015 05 18, 13:06)
Pabuvome mes parodoje. Gerai mus ivertino, pagire, isgyre, titula dave, dabar Djulia musu Kitten cempionka . Bet jokiu nominaciju i Bestus si syki negavome. Na taip buna, giria, bet neduoda. O siaip labai smagiai praleidom laika. Man buvo smagu, kad Djulia buvo atsiputus ir nestresavo. Nes Ula neimanoma budavo vesti i paroda. Ji tiesiog zinodavo kada jau mes vesime ir ji pasislepdavo. Kates namie nebebudavo . O Djulia atsiputusi . Tas mane dziugina, nes galesime tada dazniau pasirodyti i parodas. Bus proga ir galimybe
O cia is parodos nuotraukos
Atiduok uodega
Djulieta demesio centre, ruosiames foto sesijai
QUOTE(Niurkute @ 2015 05 20, 21:11)
O Djulia atsiputusi
Oi, kaip būč ėmus glėbin tokią atsipūtėlę
QUOTE(kazhkokia @ 2015 05 22, 13:39)
Oi, kaip būč ėmus glėbin tokią atsipūtėlę
Djulieta yra už ko pagrabalioti . Jau kai pakliūna į mano glėbį, tai išpradžiu murkia o paskiau kai pabosta tada aijajai tik garsus leidžia . Maždaug, pakaaaks
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 05 23, 07:44)
Koks mielas
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 23, 12:24)
Koks mielas
Aciu
O idomu nuo ko tas dydis priklauso? Grieiciausiai nuo genetikos
Na Stasiuko tevas yra nemazas...Kaip Meinas, bet snukutis tikrai mazesnis nei Kristin grozio