Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(kazhkokia @ 2015 05 11, 12:52)
Klausimuks- ar jūsų grožiai moka atnešti daiktą? smile.gif Nu numeti, o kačiūnas nubidzena prie jo ir atneša smile.gif

Moka, taip pat vienas kitam ridenam kamuoliuka biggrin.gif
Atsakyti
Vaikas grįžo iš mokyklos ir rado betvarkę, atsiuntė man nuotrauką doh.gif
Apskundė Alfą

user posted image
Atsakyti
Klausimuks- ar jūsų grožiai moka atnešti daiktą? smile.gif Nu numeti, o kačiūnas nubidzena prie jo ir atneša smile.gif

Mano Jaffa moka thumbup.gif labai patinka jam taip zaisti thumbup.gif bet Zeus ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 11, 14:36)
Vaikas grįžo iš mokyklos ir rado betvarkę, atsiuntė man nuotrauką  doh.gif
Apskundė Alfą

user posted image

oho... pas mane jau ne kartą vaza su gėlėm kritusi nuo stalo yra, tai dabar jei yra pamerktų gėlių, prieš išeidama iš namų tą kambarį uždarau. Ir orchidėjos ant vienos palangės sustatytos, kur ji mažiausiai būna, nes kaip magnetas traukia, arba žiedus nuskabyti ir žžaisti su jais, arba žemes traukia lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 05 07, 22:05)
Da būtų gerai, jei būtum nufotkinusi tongue.gif

QUOTE(busycat @ 2015 05 09, 20:46)
Kukulakė, visa į mamutę  biggrin.gif

Labas vakaras,
štai jums ir kukulakė mamutė tongue.gif
user posted image
Papildyta:

Mūsiškis tai kai buvo mažas atnešdavo smile.gif Dabar tai nebe... pasižiūri skersas - kiba "pati numetei - pati ir atsinešk" biggrin.gif
Atsakyti
uoj... aš po stalu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2015 05 11, 21:55)
Labas vakaras,
štai jums ir kukulakė mamutė tongue.gif

wub.gif kokia graži wub.gif
Atsakyti
Sveiki, antra diena rimčiau gilinuosi į šios veislės grožius. Ieškau savo tėveliams katinėlio ( berniuko), nes jų priklydėlis katinas staiga numirė sad.gif. Jis buvo labai panašus į meiną, todėl norėčiau tėvams padovanoti būtent šios veislės. Gyvenimo sąlygos nuostabios-didelis namas, kiekvienam aukšte katinėlio tualetai, maistas toks, kokį parekomenduos veisėjas, šeimininkai nuolat namie, miegos lovoj. Gal galit į Až parašyti, pas ką yra arba planuojamos vados? Mačiau daug skelbimų, bet norėtųsi su rekomendacijom. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 11, 14:07)
Moka, taip pat vienas kitam ridenam kamuoliuka  biggrin.gif

QUOTE(Kristin @ 2015 05 11, 14:55)
Mano Jaffa moka thumbup.gif  labai patinka jam taip zaisti thumbup.gif bet Zeus ne biggrin.gif

QUOTE(Drule @ 2015 05 11, 22:55)
Mūsiškis tai kai buvo mažas atnešdavo smile.gif  Dabar tai nebe... pasižiūri skersas - kiba "pati numetei - pati ir atsinešk" biggrin.gif

Nu aš buvau prisižiūrėjus filmukų kaip nešioja kamuoliukus, popieriukus ir visokius daikčiukus smile.gif Buvau bandžiusi su Bafūne, bet nia- niekaip smile.gif
Ir va atsitiko toks dalykas... biggrin.gif Ji labai mėgsta plasmasiukus nuo duonos pakuotės. Bet DAR labiau mėgsta plasmasiuką nuo kokio didesnio indelio. Mūsų atveju nuo majonezo. Aš kalbu apie tą žiedelį. Nu ji tą žiedelį visą dieną tamposi, miega su juo ir panašiai smile.gif
Ir visai "ant durniaus" prieš pora vakarų numečiau į koridorių tą žiedelį. Nu ir ką galvojat- ji pirdi pirdi ir atnešė man jį smile.gif Nežinau kiek kartų aš jį mėčiau, kol sugalvojau nufilmuoti. Nu vyras gi nepatikės biggrin.gif Tai pasirodo mano Bafūnė visai "pasirašo" būt išmokinama tokio triuko, tai jamsim šitą reikalą smile.gif

Drule, o jau bučiuoklė nubučkinta, kad net pabalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2015 05 12, 09:38)
Sveiki, antra diena rimčiau gilinuosi į šios veislės grožius. Ieškau savo tėveliams katinėlio ( berniuko), nes jų priklydėlis katinas staiga numirė sad.gif. Jis buvo labai panašus į meiną, todėl norėčiau tėvams padovanoti būtent šios veislės. Gyvenimo sąlygos nuostabios-didelis namas, kiekvienam aukšte katinėlio tualetai, maistas toks, kokį parekomenduos veisėjas, šeimininkai nuolat namie, miegos lovoj. Gal galit į Až parašyti, pas ką yra arba planuojamos vados? Mačiau daug skelbimų, bet norėtųsi su rekomendacijom. Ačiū smile.gif

Aš manau, kreipkitės į veislynus, pakalbėkite su veisėjais ir apsispręskite 4u.gif
temos pradžioje yra išvardinti Meinų veislynai, rinkitės katinėlį kuris bus "arčiau širdies", dar geriau, kad patys tėveliai išsirinktų SAU numylėtinį 4u.gif

Mūsų šeimos numylėtinis teikia laabai daug džiaugsmo visai šeimai ir jis mūsų NUMYLĖĖTAS wub.gif wub.gif wub.gif
Labai džiaugiuosi kad pasirinkau MEINĄ wub.gif ir iki šiol grožiuosi juo, nes jis nu LAAABAI gražus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 11, 13:36)
Vaikas grįžo iš mokyklos ir rado betvarkę, atsiuntė man nuotrauką  doh.gif
Apskundė Alfą

user posted image

vakar radau panašų vaizdelį doh.gif doh.gif doh.gif
bet ir priežastis skraidė netoliese doh.gif bitė lango viršuje slėpėsi nuo katino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2015 05 12, 09:38)
Mačiau daug skelbimų, bet norėtųsi su rekomendacijom. Ačiū smile.gif

Čia daug veisėjų ir augintojų wink.gif

https://www.facebook...2191653/?type=1
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Oho kokie pertvarkymai cia ziuriu pas Miledi biggrin.gif . Gal kas ryt is musu temutes rytoj dalyvaujate LGAC parodoje kuri vyks Kaune? Mes su Djulieta busime viena diena 4u.gif . Tai eisiu ja ruosti ir grazinti smile.gif
Atsakyti