Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Silver sky @ 2015 05 05, 23:40)
Senai bebuvau, kiek daug grožių prikėlėte, seilę pavarvinau į nuotraukas wub.gif
Mėta nesenai savo pirmąjį gimtadienį atšventė, net nesitiki, kad metukai jau jai, jau visa panelė wub.gif O man ji tokia maža dar atrodo smile.gif

Parodyk ją 4u.gif
Atsakyti
Turiu tik prastos kokybės foto ant dienų daryta, pagauta nusikaltimo vietoje biggrin.gif Iš vazos vandenukas skanesnis nei indelyje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nupaparacinau dabar smile.gif
user posted image
user posted image

Šnekorka smile.gif
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver sky: 06 gegužės 2015 - 09:38
Labai grazi katite. Man patinka sidabriniai meinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 05 06, 09:13)
Šnekorka smile.gif

Labai graži panelė, tikra Ledi wub.gif

O kokia šnekorka thumbup.gif maniškis taip nekalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 05 06, 10:13)
Šnekorka smile.gif

Net į telefoną lindau, kad paklausyt, bo darbe garso nėra smile.gif Nu čiotkuolė wub.gif
Manoji irgi ulba ant palangės smile.gif O jei dar ką pakalbini, tai išvis koncertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 05 06, 11:11)
Labai grazi katite. Man patinka sidabriniai meinukai  wub.gif

4u.gif man irgi labai gražūs wub.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 06, 13:54)
Labai graži panelė, tikra Ledi  wub.gif

O kokia šnekorka  thumbup.gif  maniškis taip nekalba  g.gif

aciuks.gif

Oi ji tarška nesustodama, jei tik kokius paukščiukus mato, po kelias minutes biggrin.gif

QUOTE(kazhkokia @ 2015 05 06, 14:13)
Net į telefoną lindau, kad paklausyt, bo darbe garso nėra smile.gif Nu čiotkuolė  wub.gif
Manoji irgi ulba ant palangės smile.gif O jei dar ką pakalbini, tai išvis koncertas biggrin.gif

Mėta irgi, jei dar paklausi pas ją, ką ten matai, norėtum pagauti, tai ojojoj doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 05 03, 21:20)
Niurkute, man ir mano šeimai ir Kiarai, labai trūksta Bosiuko, netektys buvo dvi, iš pradžių Gabana, po gero mėnesio Bosiukas. Bet aš vis pasižiūriu filmuotas medžiagas, apie Bosiuką ir Gabaną... pasigraudenu, pasidžiaugiu kokie jie buvo šaunuoliai ir gyvenu toliau 4u.gif Mes niekur nuo to nepabėgsim

Labas dienas,
vajetaus Busy... verysad.gif žiojaus klausti, o kaip Gabana laikos...
Nu ir metai... unsure.gif
Paglostysiu tau širdį (tikiuos)... Nesenai čiupinėjau Čiliuką wub.gif Persikėlė panelė gyventi iš buto į namą (aišku ir šeimininkus prigriebė mirksiukas.gif )
Nu kokia čiauškutė - tai neklausk... tik prisiliest tereikia - ir pradeda čiauškėt, kalbėt biggrin.gif Labai bendraujanti katyte... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristin @ 2015 05 03, 20:06)
Mano svajokliukai  wub.gif  biggrin.gif

Kokios fainos svajokliukų dubcės... ir sakyč - visai ne mažos thumbup.gif
Papildyta:
Labai gražios Niurkutės nuotraukos... wub.gif
Ir ne tik nuotraukos... bet ir Niurkute ir Djuljeta 4u.gif
Papildyta:
Vaizdelis - "Kai namie gyvena katašunis..."
user posted image

Pas mus namie jau prieš paskutinė situacija... lotuliukas.gif
O pas jus..? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 07 gegužės 2015 - 15:43
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 06, 13:54)
Labai graži panelė, tikra Ledi  wub.gif

O kokia šnekorka  thumbup.gif  maniškis taip nekalba  g.gif

Ir aš pasiklausiau. Tikrai, taip juokingai, net pasidziovaudoma kvaksi biggrin.gif
Papildyta:
Ačiū Drule 4u.gif. Smagu, kad patikom 4u.gif

Vat tik man klausymas yra veisejoms, kas jau daug metų turi šią nuostabią veislę. Turiu namie tokia bėda. Kai nusprendėme pasilikti Djulieta, Ūla elgesį dar padoriai. Na kaip ne kaip jos dukra gi. Kai Djulietai sukako 4 mėnesiai Ūla pradėjo ją labai pulti. Pastoviai ant jos snypia, persekioja, kaip suprantu varo ją iš namų lauk. Kadangi didžiąją dalį aš būnu namie ir dirbu namie, tai Djulieta abginu . Tai ji visad šalia manęs ir būna. Bet Ūlos protelis išvis pasimaise. Jau net ir mes nebegalime jos paimti ant rankų, iškarto kaukia kaip vilkas. Anksčiau buvo tokia gera, meili, šneki, dabar taip pasikeitė, atpažinti neeina. Tai noriu paklausti, ar toks dalykas praeis? Ar čia pastoviai taip bus? Gal kas gali duoti naudingų patarimų? Vat tik galiu pasakyti, šiandiena dieną buvo ramesnė. Ūla neberode tokios agresijos, truputi paurzge ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 07 gegužės 2015 - 17:51
Vaizdelis - "Kai namie gyvena katašunis..."
user posted image

Pas mus namie jau prieš paskutinė situacija... lotuliukas.gif
O pas jus..? biggrin.gif
[/quote]

pas mus 4,5,7 lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4 visada tiktokioje pozoje eina mie lotuliukas.gif got, o as guliu, kad ir kojos tirpsta smile.gif
Atsakyti
Uch, pas mus 3,5 ir 8 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2015 05 07, 15:42)
Labas dienas,
vajetaus Busy... verysad.gif  žiojaus klausti, o kaip Gabana laikos...
Nu ir metai... unsure.gif
Paglostysiu tau širdį (tikiuos)... Nesenai čiupinėjau Čiliuką wub.gif  Persikėlė panelė gyventi iš buto į namą (aišku ir šeimininkus prigriebė mirksiukas.gif )
Nu kokia čiauškutė - tai neklausk... tik prisiliest tereikia - ir pradeda čiauškėt, kalbėt biggrin.gif Labai bendraujanti katyte... wub.gif

Ačiū Drule... labai man šie metai buvo, šienaujantys...

Bet paguodei drinks_cheers.gif Visada prisimenu Čiliukę, pagalvoju kaip jinai ten gyvena.. o ji šelmė pasirodo į namą išsikraustė hihihi.gif Džiaugiuos, kad laimiga ji ir laimingi šeimininkai wub.gif Ji bendraujanti labai, kita kartą paklausk šeimininkų ar vis dar tebeleidžia žiežirbas? Būdavo mėgėja užšokti ant kojų ir tokį stiprų trumpą pšt padaryti laugh.gif Pameni katiną "bjaurusis ančiukas" multike? jis mokino bjaurųjį ančiuką žiežirbas leisti thumbup.gif

Da būtų gerai, jei būtum nufotkinusi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 gegužės 2015 - 22:07