Ateinu su Djulietos nuotraukom kur mes pirma syki sudalyvavome parodoje .
Papildyta:
QUOTE(kazhkokia @ 2015 05 04, 12:54)
Nu Ula su Džuljeta, Kiara- mano širdies dainos Nuo vaikystės mėgau triplaukes kates, tai dabar pati tokią turiu, o dar ir čia akys džiaugiasi
Ale kokios kupros, ale kokios uodegos romantiškųjų katulių
Manoji Bafūnė ir mėgsta kojas pagaudyti Nu ir ne tik kojas- pvz šiąnakt jaučiu kažkas man šoną krebždena. Pasistiebia prie lovos, sulenda vos ne iki pusės po kaldra ir kutina su telenyte. Vakarais tai išvis siutas suėmęs ją- visa net po kaldra palenda, kad tik ką nors paliesti
Žiū, busycat, nesupakuok taip patogiai įsitaisiusios Kiaros ir neišsiųsk kur netyčiom
Niurkute, bet tavo kačiūnė neišdavė, kad turi savo asmeninę manikiūristę
Ale kokios kupros, ale kokios uodegos romantiškųjų katulių
Manoji Bafūnė ir mėgsta kojas pagaudyti Nu ir ne tik kojas- pvz šiąnakt jaučiu kažkas man šoną krebždena. Pasistiebia prie lovos, sulenda vos ne iki pusės po kaldra ir kutina su telenyte. Vakarais tai išvis siutas suėmęs ją- visa net po kaldra palenda, kad tik ką nors paliesti
Žiū, busycat, nesupakuok taip patogiai įsitaisiusios Kiaros ir neišsiųsk kur netyčiom
Niurkute, bet tavo kačiūnė neišdavė, kad turi savo asmeninę manikiūristę
Ne neisdave, kad manikiuriste stovi visai cia pat
Kazkokia tavo Bafite man irgi yra akiu palaima . As irgi esu gerbeja situ vezliukiu . Todel neissilaikiau ir pasilikau sau dar viena tokia, nors man daug kas sake, kad kam as gi jau turiu vezle, bet sita kitokia . Ula daugiau tamsesne o Djulia daugiau turi raudonumo