Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Sveikos merginos 4u.gif

Ateinu su Djulietos nuotraukom kur mes pirma syki sudalyvavome parodoje biggrin.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kazhkokia @ 2015 05 04, 12:54)
Nu Ula su Džuljeta, Kiara- mano širdies dainos  wub.gif Nuo vaikystės mėgau triplaukes kates, tai dabar pati tokią turiu, o dar ir čia akys džiaugiasi smile.gif

Ale kokios kupros, ale kokios uodegos romantiškųjų katulių  wub.gif

Manoji Bafūnė ir mėgsta kojas pagaudyti  doh.gif Nu ir ne tik kojas-  pvz šiąnakt jaučiu kažkas man šoną krebždena. Pasistiebia prie lovos, sulenda vos ne iki pusės po kaldra ir kutina su telenyte. Vakarais tai išvis siutas suėmęs ją- visa net po kaldra palenda, kad tik ką nors paliesti smile.gif

Žiū, busycat, nesupakuok taip patogiai įsitaisiusios Kiaros ir neišsiųsk kur netyčiom smile.gif

Niurkute, bet tavo kačiūnė neišdavė, kad turi savo asmeninę manikiūristę  lotuliukas.gif

Ne neisdave, kad manikiuriste stovi visai cia pat lotuliukas.gif

Kazkokia tavo Bafite man irgi yra akiu palaima wub.gif . As irgi esu gerbeja situ vezliukiu wub.gif . Todel neissilaikiau ir pasilikau sau dar viena tokia, nors man daug kas sake, kad kam as gi jau turiu vezle, bet sita kitokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Ula daugiau tamsesne o Djulia daugiau turi raudonumo biggrin.gif
Atsakyti
Kokių gražių nuotraukų pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 05, 08:29)
Kokių gražių nuotraukų pridėjot  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu Miledi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2015 05 03, 20:06)
Mano svajokliukai  wub.gif  biggrin.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
uodegų pukuotumas skiriasi kodėl?
Pilkas su žymiai pukuotesne uodega ax.gif

Mano Alfos uodega buvo labai pukuota, o dabar kažkokia apdriskusi, ką daryt? blush2.gif noriu gražios uodegos blush2.gif
Atsakyti
Mano Ulos uodega irgi kaip nusisere taip nusisere ir neatauga unsure.gif . Na turbut tokia plauko struktura. Ziuresiu kaip bus pas Djulieta g.gif
Atsakyti
Sveikos, na groziu groziai cia wub.gif
man taip truksta mano kailiniu cia, bet gal kazkaip issikovosiu juos, na reiks darba susirast normalu ir kita gyvenama vieta, su kiemu
Del uodegos, kazkada ir Torui nusisere, paskui ataugo, bet ilgai labai atauginejo doh.gif
Atsakyti
Atėjo pas mane meistras, Alfa išbėgo pasitikt ir patikrint kas atėjo. Meistras pamatęs Alfą sako:
- kas čia?
- katinas, - atsakau
Meistriukas: - tokių nebūna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
paskui: gal čia lūšis?
- Ne, katinas - sakau
Negali būti... - meistras

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

supažindinau žmogų su Meino meškėnų veisle biggrin.gif
Atsakyti
http://buzzsharer.co...aine-coon-cats/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 05, 10:37)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
uodegų pukuotumas skiriasi kodėl?
Pilkas su žymiai pukuotesne uodega  ax.gif

Kad pas Zeus ir kailis visai kitoks nei pas Jaffa , pas Zeus yra labai daug ale kaip puko ir aplamai jis labai ilgo plauko,daug vargelio man su juo kol issukuoju viska doh.gif ir jis tai meta kaili tai vel augina,o va Jaffa visada vienodas biggrin.gif ir jo plaukas storesnis ir sunkesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2015 05 05, 16:21)
Kad pas Zeus ir  kailis visai kitoks nei pas Jaffa , pas Zeus yra labai daug ale kaip puko ir aplamai  jis labai ilgo plauko,daug vargelio man su juo kol issukuoju viska doh.gif  ir jis tai meta kaili tai vel augina,o va Jaffa visada vienodas biggrin.gif ir jo plaukas storesnis ir sunkesnis  4u.gif

Vat ir pas mano Ula mazai to yra poplaukio, todel gal ir ta uodega atrodo apsepusi pastoviai. Tikriausiai jos toks plaukas. Siaip ant kuno sugula graziai tas plaukas ir taip israiskingai matosi marmuras su riskiom raudonom demem, bet va uodega spigine. O pas Djulieta toks jausmas, kad plaukas susidares tik is poplaukio, bet aisku ji dar vaikas yra, tai gali viskas pasikeisti.
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 05, 15:19)
Atėjo pas mane meistras, Alfa išbėgo pasitikt ir patikrint kas atėjo. Meistras pamatęs Alfą sako:
- kas čia?
- katinas, - atsakau
Meistriukas: - tokių nebūna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
- Ne, katinas - sakau

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

supažindinau žmogų su Meino meškėnų veisle  biggrin.gif

Bernai isviso ispudingai atrodo savo dydziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 05 05, 14:19)
- kas čia?
- katinas, - atsakau
Meistriukas: - tokių nebūna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
- Ne, katinas - sakau

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

supažindinau žmogų su Meino meškėnų veisle  biggrin.gif

ir pas mus kartais taip buna smile.gif) visiems labai idomu kas cia do katinai lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Senai bebuvau, kiek daug grožių prikėlėte, seilę pavarvinau į nuotraukas wub.gif
Mėta nesenai savo pirmąjį gimtadienį atšventė, net nesitiki, kad metukai jau jai, jau visa panelė wub.gif O man ji tokia maža dar atrodo smile.gif
Atsakyti