Kazkokia, o kokia Bafite grazuole
. Tikras grozis
Senokai manes cia nebuvo, tai prisiruosiau pagaliau, bet va galvojau dar tuo paciu ikelsiu savo padauzu nuotraukas jums parodyti, bet senasis kompas isikrove
. O visos nuotraukos aname mano kompiuterije, vis neprisiruosiu jas sukelti i savo naujaji kompiuteri. Tai dabar pasipasokosiu be nuotrauku
Iskeliavo jau mano visa chebrike ir vel namuose pas mus ramybe, bet su ta ramybe kaip pasakius. As gi sau pasilikau Djulieta. Visgi kartu su seimina lauzem ta galva ir nusprendeme, kad ji musu ir mus yra skirta kokia jau ten bebutu. O siaip jau spejome su Djulka ir parodoje sudalyvauti
. Na gi ir puikiai mus ivertino. Dar as visa ta laika galvojau, kad Djulieta yra smulkute ir del to labai pergyvenau nes pastoviai ja liginau su Dacota
. Bet pasirodo, kad musu Dacota buvo DacotaSSSS
. sarmata, pravalas... tiesiog neturiu zodziu.... Na kadangi pas mane buvo vien bernai, tai galima numanyti, kad bernai aisku bus mulai o mergaites gi per pus mazesnes
. Aisku ne visada, bet dazniausiai. Na ir parodoje man teisejai pasake, kad mano mergyte yra is stambiu kaciu, na aisku ir kiti veisejai ja pamate parodoje nustebo, kodel as galvojau, kad ji yra smulki... Na pirma vada su meinukais, ka noreti
. O vat Ula dabar labai piksta ant Djulietos, mato joje konkurente
. Nezinau ar praeis jai tas bzihas
. Bet snipia, urzgia ant jos kai tik pasitaiko proga. Na Ula mano siaip dominantine kate, ji visus pastato ant ausu, bet Djulkai dabar labiausiai kliuna. Gerai, kad as beveik visad namie bunu, nes mano darbas toks kur galiu dirti ir namuose, tai prie manes ji nedrista lysti prie Djulkos. Taip ir gyvename
www.goldpluchecits.weebly.com