Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(egleo @ 2015 04 13, 19:13)
O jei😯laikykitės, mudu su Hamule

O jusu katules vadoje nebuvo Hanos? nepamenate? 4u.gif mano pazistama turi Hana, tai galvoju, kad gal netycia radau jos seimyna biggrin.gif taip pat netiketai SM mane rado zmogus, auginantis "kates broli" thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju už užuojautas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2015 04 16, 19:41)
Miledi, dabar musu Liksui metai ir 8 menesiai smile.gif

Mano Alfai 1,5 tai jau tikriausiai nepasikeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 04 17, 07:12)
Mano Alfai 1,5 tai jau tikriausiai nepasikeis  unsure.gif

Oi dar visko gali būti nesakykit lotuliukas.gif mano Hamulei gerokai virš 3m ir tikrai per šiuos metus visus jis keitėsi.
Atsakyti
Škias taip- su Kalėdom, Naujais metais, kovo 8-ąja, Velykom, visų kačiūnų gimtadieniais ir šiaip viskuom ką praleidom 4u.gif

busycat, gal ir drąsko širdį kiekviena reiškiama užuojauta, bet negaliu jos tau neišsakyti- beprotiškai gaila tavo gražuolio kompaniono, beprotiškai neteisinga, kad vaivorykštės šalis tokius jaunus katulius jama pas save... Tiesiog glausk arčiau savo Kiarą, kad širdį mažiau maustų 4u.gif

Tiesiog atbėgau pagaliau pasisakyt kaip gyvenam. O gyvenam gerai, bujoja mūsų Bafūnė, ūsą riečia ir paukščiukus skaičiuoja smile.gif
Bandėm turėt Bafytei draugę, meškėniukę, bet buvo griežtai nepriimta į mūsų namus- karas siaubingas... Tai supratom, kad čia mums tik atrodė, kad jai vienai liūdna. Pasirodo jai užtenka mudviejų smile.gif
O daugiau tai viskas tas pats- plėšiam meilę kaip mokam, kartais pachuliganavojam, vaikštom su karūna ir leidžiam vieni kitiems būt mylimi smile.gif
O čia kelios foto, prisiminimui kaip atrodom smile.gif

Moku gulėti taip...
user posted image

Moku ir taip
user posted image

Taip tai išvis labai gerai kai šeimininkė knibinėja
user posted image

Pasirodo užšokti ant kupros ir ten pasėdėti visai smagu
user posted image

Bėgau tikrint kas tai šeimininkei atsitiko- nuskambėjo žadintuvas, o ji nesikelia... Patikrinau ar kvėpuoja, pamurkiau, kojyte pabaksnojau žandą, o ji vistiek guli. Netvarka ir ne kitaip!
user posted image
Atsakyti
Bafyte gražuolė drinks_cheers.gif wub.gif

Ačiū už užuojautą, glaudžiam Kiarą ir ji mus... Už poros savaičių parvešim draugę Kiarutei. Bet nebe meiną, o somaliukę. Vėl galės tratėti po namus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazhkokia @ 2015 04 28, 12:07)

Bandėm turėt Bafytei draugę, meškėniukę, bet buvo griežtai nepriimta į mūsų namus- karas siaubingas...

Kokia gražuolė Bafytė wub.gif
O kur draugė dėjot kai Bafė nepriėmė?

QUOTE(busycat @ 2015 04 28, 19:41)
Bafyte gražuolė drinks_cheers.gif  wub.gif

Už poros savaičių parvešim draugę Kiarutei. Bet nebe meiną, o somaliukę.

Kodėl somalę? Einu pagooglint, nežinau kaip atrodo ax.gif
Kodėl nesi ištikima meinams? ax.gif
Atsakyti
Oi ačiū, merginos 4u.gif Aš ją taip myliu, kad net baisu biggrin.gif Ir iki pat dabar dar nepriprantu prie jos grožio- kasdien akis ganau biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2015 04 28, 20:41)
Bet nebe meiną, o somaliukę.

Gražu somalio katės wub.gif Ajnu pasiskaityti apie charakterį smile.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2015 04 29, 08:20)
O kur draugė dėjot kai Bafė nepriėmė?

Su veisėja sutarėm, kad nereiktų vežt atgal pas juos, vėl ieškot namų, iškart vežiau draugei- ji senokai norėjo meiniuko, tad sprendimas buvo labai paprastas. Ta katytė ne mažiukė, ji dviem mėnesiais jaunesnė už Bafūnę, t.y. jai metai ir 5 mėnesiai. Jei būčiau mažą parvežusi, gal būtų sugyvenę. Taip sakant- būtų Bafytė įsivaikinusi tą katuką ir būtų gerai buvę, o čia parvežiau jos amžiaus, konkurentė ir pan. smile.gif Na pamatėm, kad namuose turim žvėrį biggrin.gif Bo atstovėjo už savo teritoriją kaip reikiant.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 04 29, 07:20)

Kodėl somalę? Einu pagooglint, nežinau kaip atrodo  ax.gif
Kodėl nesi ištikima meinams?  ax.gif

Esu ištikima meinams 4u.gif Labai juos myliu, bet... po Bosiuko mirties, nebenoriu. Mano širdyje visada bus pirma vieta meinukams wub.gif
Atsakyti
Labai užjaučiu, busycat 4u.gif Nuostabus katinas tavo Bosiukas buvo 4u.gif

QUOTE(charizmaa @ 2015 04 14, 12:48)

Gaila, kad kačiukas neprisileidžia, bet jų charakteris tikrai kečiasi smile.gif Mano Dzeusas mane myli be proto, o vyrą puldinėja ir medžioja biggrin.gif Pas mane pats ant kelių lipa, o nuo vyro spiriasi kaip tik galėdamas, nenori būti visai. Bet iš pradžių nė vienam ant kelių eiti nenorėdavo, tik šalia būdavo.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 04 29, 20:16)
Esu ištikima meinams 4u.gif Labai juos myliu, bet... po Bosiuko mirties, nebenoriu. Mano širdyje visada bus pirma vieta meinukams wub.gif

verysad.gif be galo skaudu verysad.gif
Atsakyti
Kazkokia, o kokia Bafite grazuole bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . Tikras grozis wub.gif

Senokai manes cia nebuvo, tai prisiruosiau pagaliau, bet va galvojau dar tuo paciu ikelsiu savo padauzu nuotraukas jums parodyti, bet senasis kompas isikrove tongue.gif . O visos nuotraukos aname mano kompiuterije, vis neprisiruosiu jas sukelti i savo naujaji kompiuteri. Tai dabar pasipasokosiu be nuotrauku ax.gif

Iskeliavo jau mano visa chebrike ir vel namuose pas mus ramybe, bet su ta ramybe kaip pasakius. As gi sau pasilikau Djulieta. Visgi kartu su seimina lauzem ta galva ir nusprendeme, kad ji musu ir mus yra skirta kokia jau ten bebutu. O siaip jau spejome su Djulka ir parodoje sudalyvauti biggrin.gif . Na gi ir puikiai mus ivertino. Dar as visa ta laika galvojau, kad Djulieta yra smulkute ir del to labai pergyvenau nes pastoviai ja liginau su Dacota doh.gif . Bet pasirodo, kad musu Dacota buvo DacotaSSSS doh.gif doh.gif doh.gif . sarmata, pravalas... tiesiog neturiu zodziu.... Na kadangi pas mane buvo vien bernai, tai galima numanyti, kad bernai aisku bus mulai o mergaites gi per pus mazesnes doh.gif . Aisku ne visada, bet dazniausiai. Na ir parodoje man teisejai pasake, kad mano mergyte yra is stambiu kaciu, na aisku ir kiti veisejai ja pamate parodoje nustebo, kodel as galvojau, kad ji yra smulki... Na pirma vada su meinukais, ka noreti smile.gif . O vat Ula dabar labai piksta ant Djulietos, mato joje konkurente unsure.gif . Nezinau ar praeis jai tas bzihas unsure.gif . Bet snipia, urzgia ant jos kai tik pasitaiko proga. Na Ula mano siaip dominantine kate, ji visus pastato ant ausu, bet Djulkai dabar labiausiai kliuna. Gerai, kad as beveik visad namie bunu, nes mano darbas toks kur galiu dirti ir namuose, tai prie manes ji nedrista lysti prie Djulkos. Taip ir gyvename 4u.gif
Atsakyti