Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 04 14, 22:33)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 04 14, 22:33)

O kiek Bosui buvo metų?
Atsakyti
šeši su uodega
Atsakyti
Nu žiauriai gaila Bosiuko.

Šią naktį Hamiltonas dar vargšiukas pradėjo vemti, tai šokau žiūrėt kai kulka ir esmė tūsėsi tūsėsi ir nieko per daug ir neišvėmė. Poto atsiguliau nėjo užmigti gi man, vėl ėjau žiūrėti, padariau pienelio tokio su gerosiomis bakterijom, nunešiau tai palakė. Bet va ryte prigėrė jis vandens ir jau išvarė didžiulį gumulą plaukų, tai matyt naktį nepavyko jam. O pastą nuo plaukų duodu kasdien dabar, kai šeriasi stipriau ir še iš jos va vistiek.
Atsakyti
busycat 4u.gif , uzuojauta nuo manes ir Liksiunes

Atsakyti
Mano Liksiune praejusia savaite taip isgasdino. Nors esu ir dabar issigandusi. Pries savaite katulis pasigavo mano plauku gumele, na ir zaide sau, nesiojosi kaip suo ja visur. Paskui atleke pas mane i lova ir zaidzia sau su ja, voliojasi, duodasi. Paskui girdziu cept cept ir atsiraugeja katinas. Ziuriu, plauku gumytes tai nebeturi katinas. Jatai as apmiriau, puoliau katna purtyt, kad atiduodu gumyte. O tas sedi ir murkia patenkintas. Na as manau, kad jis ta gumyte suede, man panika, asaros, vos ne isterija nakti. MB ramina, kad gal nesuede, kad gal uzmete kur ta gumyte. Visa kambari perverciau, patalyne nuvilkau - nu nera tos gumytes. Mano versija tai kad kvailelis bezaisdamas surija ja. Ryte skambinu veterinarui, sako palik - is..kos.. Na ziuriu jau savaite i jo smeli po padidintu stiklu - nieko....bijau kaip velnias, kad nebutu kur pastrigusi ta gumyte. Zinokit vis dar bijau...

O kad katinai keiciasi, tai tikrai.Liksune budavo toks nepaimamas ant ranku, atsiguldavo salia per koki pusmetri nuo zmogaus. O dabar tik salia salia, lovoj visad miegos tarp koju biggrin.gif Kartais is viso ateina, apsikabina mano ranka ir miega. Tampa po truputi meilunu. Nors kartais tikras vyras, kuris vaiksto vienas ir jam draugu nereikia smile.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti, kaip kovojate su plaukų gumulais skrandyje, nes nu šį kartą man jau nepatiko kaip viskas buvo. Turiu pastą iš veterinarijos klinikos, nu bet ji kaip matyti nepadeda. Nenoriu, kad Hamulė kankintųsi ir tokio dydžio kauptų gumulus, vistiek kokia apkrova skrandžiui ir pan.

Gal kas naudoja kokią gerą pastą?
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2015 04 15, 17:21)

O kad katinai keiciasi, tai tikrai.Liksune budavo toks nepaimamas ant ranku, atsiguldavo salia per koki pusmetri nuo zmogaus. O dabar tik salia salia, lovoj visad miegos tarp koju  biggrin.gif Kartais is viso ateina, apsikabina mano ranka ir miega. Tampa po truputi meilunu. Nors kartais tikras vyras, kuris vaiksto vienas ir jam draugu nereikia smile.gif

Kokio amžiaus tavo katinas?
Aš taip noriu kad pasikeistų, aš noriu kad jis eitų ant kelių ir leistusi glostomas wub.gif

QUOTE(egleo @ 2015 04 16, 10:21)
Gal kas naudoja kokią gerą pastą?

Man veisėja patarė Catmalt pastą, ją ir naudoju 4u.gif
Atsakyti
Nu aš dabar turiu šitą

http://www.vetparduo...ne-pasta-katems

Gal pas jus kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2015 04 16, 11:49)
Nu aš dabar turiu šitą

http://www.vetparduo...ne-pasta-katems

Gal pas jus kitokia  smile.gif

pas mane tokia
http://www.chemistdi...at-malt/prd-u2h
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 04 16, 10:58)
Kokio amžiaus tavo katinas?
Aš taip noriu kad pasikeistų, aš noriu kad jis eitų ant kelių ir leistusi glostomas  wub.gif
Man veisėja patarė Catmalt pastą, ją ir naudoju  4u.gif

Miledi, dabar musu Liksui metai ir 8 menesiai smile.gif
Atsakyti