Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(miauksiuss @ 2015 04 13, 21:32)
Vajei unsure.gif bet ačiūdie, kad atgaivino, aš neberizikuočiau

Tai todėl ir mes po to šoko neberizikuojame rolleyes.gif Viskas iškenčiama, iškęsime ir norėjimus jos smile.gif Svarbiausia, kad jai viskas gerai būtų wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos

Silver sky, bet nuolatinis tuščias morčiavimas taip pat turi savų minusų. Net neįsivaizduoju, bet ar nemastėt apie vaistus, kurie slopina morčių? Yra kažkokie, kurie padeda ilgam laikui. Pasikonsultuokit su vetu apie tai. Tie vaistai nėra gėris, bet kažkodėl man atrodo, kad tai mažesnis blogis, nei nuolatinis morčiavimas
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 04 13, 20:06)
Vargšiukas...

O mano Bosiuko nebėra

Labas rytas,
vajetau Busy, užuojauta verysad.gif
Negaliu patikėt, kad Bosiukas iškeliavo į amžinos medžioklės plotus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 04 13, 22:51)
Tai todėl ir mes po to šoko neberizikuojame rolleyes.gif Viskas iškenčiama, iškęsime ir norėjimus jos smile.gif Svarbiausia, kad jai viskas gerai būtų wub.gif

O nėra ne narkozės o kokios nejautros, kad padaryt operaciją?

QUOTE(busycat @ 2015 04 13, 22:57)

Užuojauta verysad.gif
Papildyta:

Vat toks Alfa mielas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Busycat užuojauta verysad.gif verysad.gif

user posted image

mano pikčiurniukui 10 mėn o svoris 9,5, na tiskliau puse kilo per savaite numete, nes pasirodo, kad alergiškas maistui, tai dabar sedi ant gydomojo
doh.gif
Kad charakteris keičias su laiku tai pritariu- kuo toliau tuo labiau manes nekenčia lotuliukas.gif
neprisileidžia visiškai, jokios meilės, prisiartinu iškart bėga, o vat vyras kai prieina iškart glaustosi, murkia ir vartosi parkrites-nors maitinu tai aš jį ir aš jo labai norėjau, ieškojau ilgai ir še tau kaip atsidėkoja doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaa: 14 balandžio 2015 - 12:56
Oi prajuokinot su savo pikciurniuku lotuliukas.gif , pas mus tai taip nebuvo, kažkaip mudviejų su vyru jis neišskiria, bet kaip aš vadinu savo paauglystėje buvo toks labai jau savarankiškas ir jautrus, nes nebuvo galima liesti lapcių, jei miega šalia ir negalima buvo liestis lotuliukas.gif , o dabar jau meilės priepuoliai didžiuliai patį ištinka ir galima liesti jau viską ir miegoti kaktas suglaudus.

Tik va pas mus sarginis katinas, jei namie yra svečių, kol mes dar nemiegam su jais viskas ok, bet jei mes atsigulam, o svečiai sugalvoja dar vaikščioti po namus mums miegant, tai jau ne kažką ir būna gerokai apšništi, ko anksčiau nieko panašaus nebudavo. Taip pat ypatingai yra saugomas miegamasis ir jei mes išvykstam, o Hamį prižiūri tokia mergaitė, tai jai galima vaikščioti visur, išskyrus miegamajį.
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2015 04 14, 13:15)
Tik va pas mus sarginis katinas,

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai kokio ilguumo, štai kokio diduumo nu ir storuuumo, nu ir dar gražuumo biggrin.gif
user posted image

Charizmaa, nenusimink, mano katinas irgi labiau vyrą myli wub.gif o aš perku skanėstus, kad vyras ALfai duotų hihihi.gif Nuo vaiko jau slepiasi, nes baigia uždūsint savo meile doh.gif rolleyes.gif

P.S. Kad galvotumėt apie mane tik gerai ar labai gerai, prieš tai Alfa nunešė nuo stalo maišelį su mano sausainiais ir "valgė" juos po visą kilimą.

Kas ant stalo ir dar maišelyje, turi būti patikrinta ir išvyniota doh.gif kad Alfa tiksliai žinotu kas ten yra smile.gif

Charizmaa, kokie tavo katino šepetėliai rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 14 balandžio 2015 - 14:34
Dėkoju už užuojautas, mums jo trūksta
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 04 13, 22:57)
Silver sky, bet nuolatinis tuščias morčiavimas taip pat turi savų minusų. Net neįsivaizduoju, bet ar nemastėt apie vaistus, kurie slopina morčių? Yra kažkokie, kurie padeda ilgam laikui. Pasikonsultuokit su vetu apie tai. Tie vaistai nėra gėris, bet kažkodėl man atrodo, kad tai mažesnis blogis, nei nuolatinis morčiavimas

Vaistai didesnis blogis nei morčiavimas sveikatos atžvilgiu, tiek, kad morčiavimas nervinei sistemai nėra gerai, ypač jei jis stiprus ir dažnas.
Na, bus matyt, ateitis parodys... 4u.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2015 04 14, 08:02)
O nėra ne narkozės o kokios nejautros, kad padaryt operaciją?

Deja, nejautros nėra, yra tik truputį kitokia narkozė, bet ir su ja lieka maža rizika, todėl esame nusprendę, kad darysime tik susiklosčius tam tikromis aplinkybėmis, kai nebus kur dingti, o tik rizikuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 04 14, 19:04)
morčiavimas nervinei sistemai nėra gerai, ypač jei jis stiprus ir dažnas.

Ne, ne dėl nervinės sistemos, o dėl navikų. Tik todėl reiktų apsvarstyti, kas yra didesnis blogis
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 04 14, 19:22)
Ne, ne dėl nervinės sistemos, o dėl navikų. Tik todėl reiktų apsvarstyti, kas yra didesnis blogis

Tai nuo vaistų kaip tik padidėja tikimybė, nėra jau toks nekaltas dalykas tie vaistai, kalbėjau ne su vien gydytoju. Man gydytojai patarė geriau neduoti, tai nemanau, kad šiaip prieš vaistus jie, kaip tik būtų siūlę kas jiems naudingiau (pelningiau) smile.gif
Vieną ką abu akcentavo, kad katės piktesnės, agresyvesnės ir t.t. tampa, be abejo, ir navikų tikimybė išlieka, bet ne tokia didelė kaip duodant vaistus 4u.gif

Tiesa, ir tokie straipsniai nežavi, o jų panašių labai daug rolleyes.gif
http://www.lese.lt/l...acija/news.4337
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver sky: 14 balandžio 2015 - 22:19