QUOTE(miauksiuss @ 2015 04 13, 17:44)
Aš Irisą pas vetą palikau, turbūt jau padarė rentgeną, laukiu žinių. Bachūras kažkur sugebėjo koją susižeist, šlubuoja, tikiuosi pasveiks.. Ir svorio numetė kilogramą, dabar besveria 8 su puse
O jei😯laikykitės, mudu su Hamule tikimės, kad nieko rimto neras.
QUOTE(Vidam @ 2015 04 13, 15:20)
Silver sky nepavydžiu jums tai taip ir kankinsitės , jei negalima jos sterilizuoti ?
O ką darysi... rizikuoti kažkaip nebesinori
Aišku kad baisu.Aš tai iš vis tokia bailė. Kai Nikitai reikėjo rentgeną daryti dėl kojos,tai sakiau veterinarui kad labai bijau tos narkozės. Tai buvo jo priežiūroje, paskambino kai jau pribudino ją parsivežiau miegančią , dar bludino kelias valandas ir svirduliavo, bet nors jau ne komos būsenoje , kai vis lauki kada pradės judėti ir busti.
QUOTE(egleo @ 2015 04 13, 18:13)
O jei😯laikykitės, mudu su Hamule tikimės, kad nieko rimto neras.
Susilaužė dešinį kojos sanarį matyt neblogai plojosi nuo tvoros Vetas sakė, kad būtų buvę galima lengvai pagydyt, jei būtume kreipesi per pirmą parą, dabar jau pradėję gyti, o aš žioplė tik prieš savaitę pastebėjau, kad jis šlubuoja, o susižeidė maždaug prieš tris. Paimdavau ant rankų, pradėdavo kniaukt, galvojau, kad jam šiaip nepatinka, nors buvo keista, nes niekada taip nedarydavo ir tik kai pamačiau šlubuojant, supratau, kad bėda Tai sakė bent porą savaičių pasaugot, kad nešokinėtų, geriausia būtų narve ir duot nuskausminamuosius, po poros savaičių apsilankysim vėl. Tai jei jam vis dar skaudės, darys operaciją.
QUOTE(Silver sky @ 2015 04 13, 18:35)
O ką darysi... rizikuoti kažkaip nebesinori
Aš kažką praleidau, o kodėl katytės negalima sterilizuoti?
Vargšiukas...
O mano Bosiuko nebėra
O mano Bosiuko nebėra
QUOTE(busycat @ 2015 04 13, 20:06)
Kas nutiko? Užjaučiu
Negaliu pasakyti, skrodimo nedariau. O spėlioti irgi nenoriu, viskas įvyko staigiai
QUOTE(busycat @ 2015 04 13, 20:19)
Negaliu pasakyti, skrodimo nedariau. O spėlioti irgi nenoriu, viskas įvyko staigiai
Labai gaila..
busycat, didelė užuojauta...
Mes bandėm ją spalio mėnesį sterilizuoti, suleido narkozę, tik spėjo nuskusti plaukučius ant pilvo ir jai sustojo širdis. Vos atgaivino. Operavęs gydytojas turėjo įtarimų, kad su širdele negerai, bet buvome nuvežę pas kardiologą, padarėme visus įmanomus tyrimus, su širdute viskas tvarkoje, tai sakė greičiausiai yra alergiška narkozei
QUOTE(miauksiuss @ 2015 04 13, 20:00)
Aš kažką praleidau, o kodėl katytės negalima sterilizuoti?
Mes bandėm ją spalio mėnesį sterilizuoti, suleido narkozę, tik spėjo nuskusti plaukučius ant pilvo ir jai sustojo širdis. Vos atgaivino. Operavęs gydytojas turėjo įtarimų, kad su širdele negerai, bet buvome nuvežę pas kardiologą, padarėme visus įmanomus tyrimus, su širdute viskas tvarkoje, tai sakė greičiausiai yra alergiška narkozei
QUOTE(Silver sky @ 2015 04 13, 21:11)
busycat, didelė užuojauta...
Vajei bet ačiūdie, kad atgaivino, aš neberizikuočiau
QUOTE(busycat @ 2015 04 13, 20:19)
O jetau, dar prieš tai rašėte kaip tik, kad jam svoris krenta.... Nu didelis liudesys....