Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Vidam @ 2015 02 27, 21:40)
Azu , tai gerai kad Torui neskaudėdavo,arba jis kantrus kaip vyras. O Nikitai kai užstringa, ji siaubingai rėkia, net šnypšdama ir urgzdama , okai aš tokia, tai ir aš verkiu verysad.gif paimdavau ant rankų, palaikydavau ir praeidavo . Dabar praėjo, kai yra saugoma. Bet gali vėl bet kada užeiti.

Niurkutė dar gerai kad nespėjot išsiųsti Dakoto ,o tai būtų tada rūpesčio  smile.gif O gal jis transvestitas  lotuliukas.gif

Mes irgi su vyru juokiames, sakom Koncita musu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saniva @ 2015 02 27, 19:41)
Sveikos,meinukų augintojos  smile.gif jau antra diena,kaip mūsų namuose laksto meinukė  wub.gif norėčiau jūsų patarimo kokias įsigyti šukas jos kailiuko priežiūrai? Jų prekyboje yra daug, bet kurios tinkamiausios neįsivaizduoju  ax.gif

Dabar per telefona nemoku idet nuorodos, ryt parodysiu, kokiom sukuojam mes ir kokias rekomendavo veiseja
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 27, 21:30)
Mes irgi su vyru juokiames, sakom Koncita musu  doh.gif

Nu cia geras lotuliukas.gif Primine istorija su musu turetu katineliu, sumastem, kad mums reikia kaciuko, gyvuneliu pardej pamatem skelbima, kad dovanojami kaciukai, nuejom paziuret, buvo 4 zavingi raini kaciukai, visi pateles atseit. Aha.. Viena pasiemem, dukryte sugalvojo "mergaitiska" varda, po keliu menesiu pamatem, kad tai patelei riesuteliai uzaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
Vidam skaudedavo ir Torui, pvzdabar jis gyvena su dubces ten toj vietoj skausmais, negalima ten liesti, nes kanda... kai sviete, dave tik sanariam stiprinti papildu, tai praejo kaip ir, bet liesti ten jam TABU... mano Toriukas sanariu ligonelis kaip turi but, bet nieko gyvena ir tiek ax.gif
Atsakyti
Oi Azu, geriau būtum nesakiusi . Nes Nikita irgi nuo pirmos dienos neduoda paglostyti pasturgalio,net šnypšdavo ir aišku kanda. Kai paklausė šeimininkės, tai sakė kad ji nemėgsta kai glosto. Ir kaip mes nepagalvojom, kad reikia pagirdyti kokių papildų,dabar keturis mėnesius gyveno nieko negaudama papildomai, o tik maistą. Dabar jau duoda smile.gif tik labai nenori ...o dukros britukė su malonumu suėda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 28 vasario 2015 - 22:13
Sveiki gyvi,senai besirodziau jau labai,tai pasivaidensiu biski pries miega 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 28 vasario 2015 - 23:33
Ne Vidam, mano Torui eks uzmyne uodega, ta soko ir pradejo slubuot, pasirodo plyso sanarys ar kazkas panasaus todel jam ten ir skauda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 27, 19:04)
Tik ka pamteme , kad cia yra visgi BERNAS  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif . Patikrinom, islindo tas kaip turi but  unsure.gif . Pas mergaites gi neislenda... :

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras thumbup.gif

QUOTE(saniva @ 2015 02 27, 19:41)
Sveikos,meinukų augintojos  smile.gif jau antra diena,kaip mūsų namuose laksto meinukė  wub.gif norėčiau jūsų patarimo kokias įsigyti šukas jos kailiuko priežiūrai? Jų prekyboje yra daug, bet kurios tinkamiausios neįsivaizduoju  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

parodyk ką turi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(egleo @ 2015 02 28, 23:31)
Sveiki gyvi,senai besirodziau jau labai,tai pasivaidensiu biski pries miega 4u.gif

Oho kaip aukštai thumbup.gif
Atsakyti
Mano Sniegė, jai 3,5 mėn.

user posted image
Atsakyti
Niurkute, dar ir taip būna pasirodo hihihi.gif
Saniva, sveika atvykusi ir sveikinimai įsigijus naują šeimos narį 4u.gif Kaip sekasi pirmomis dienomis, greit apsiprato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver sky: 02 kovo 2015 - 10:01
QUOTE(saniva @ 2015 03 02, 08:51)
Mano Sniegė, jai 3,5 mėn.

wub.gif gražuolytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 03 02, 10:01)
Saniva, sveika atvykusi ir sveikinimai įsigijus naują šeimos narį  4u.gif Kaip sekasi pirmomis dienomis, greit apsiprato?

Ačiū už sveikinimus. Ji gana greit priprato prie manęs ir vyro,jau net pirmą vakarą atėjo miegot į lovą. Tik su vaikais 2 m ir beveik 4m) ilgiau pratinosi,bet jie šaunuoliai,neskriaudžia jos. Kol kas labai intensyviai skaitau visokius straipsnius ir forumus apie kačių mitybą, tai jaučiuosi kaip toj patarlėj "kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių" biggrin.gif Dabar duodu sausą Royal Canin meino meškėnų kačiukams ir bandysiu atrasti tinkamą,bet už protingą kainą šlapią maistelį g.gif
Atsakyti
Saniva, nu labai grazi jusu katyte wub.gif

Na ir Irisas seniai besirode biggrin.gif
user posted image
Atsakyti