Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Silver sky @ 2015 02 26, 23:03)
Vidam, o tai ką tokiu atveju daryti? Ar tai tiesiog susirgimas, ar reikės kažkokio gydymo? unsure.gif

Tai yra nesusirgimas, o skaitoma paveldėta liga. Vaitkus sakė gydymo nėra. Vienu žodžiu reikia saugoti, stebėti ir laukti ...jei kas teks operuoti kelio girnelę. Saugoti kad nešokinėtų,kad nesutraumuotų. Nes ta girnelė paslanki, gali bet kada išnirti, tada skausmas , šlubavimas.Tada duoti nuskausminamųjų priešuždegiminių. Dabar jos pats augimas, būna kad išauga ir viskas susitvarko. Šiuo metu ji jaučiasi gerai, kad būtų žmogus pasakytum kad saugotusi, o dabar...bet kada gali kryptelėti ir vėl skausmas. Perskaičiau daugybę straipsnių, bet straipsniai ir lieka straipsniais.
Visur ieškojau pas ką buvo tokia diagnozė, suradau vieną ( tiksliau abi vieną kitą suradome)kurios katytė irgi devynių mėnesių, jai kaip supratau jau didesnio laipsnio, ją pamokino ir ji pati turi atstatyti sąnarį į vietą. Ji gyvena užsienyje, tai dabar palaikysim ryšį ir dalinsimės patirtimi.
Svarbiausiai, kad Nikita tokia judri ...jei būtų kokia lėtapėdė, tai gal būtų ir nepasireiškusi liga. Bent aš taip manau. Vaitkus sakė, kad tokie katinai prisitaiko išmoksta taip dėlioti kojas, kad neskaudėtų, moka pasisaugoti. Gal ir šita kai bus vyresnė ir gudresnė irgi daugiau saugosis. Ateitis parodys. Aišku tikiuosi pačio geriausio, bet bus kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 02 27, 01:54)
Tai yra nesusirgimas, o skaitoma paveldėta liga. Vaitkus sakė gydymo nėra.  Vienu žodžiu reikia saugoti, stebėti ir laukti ...jei kas teks operuoti kelio girnelę. Saugoti kad nešokinėtų,kad nesutraumuotų. Nes ta girnelė paslanki, gali bet kada išnirti, tada skausmas , šlubavimas.Tada duoti nuskausminamųjų priešuždegiminių. Dabar jos pats augimas,  būna kad išauga ir viskas susitvarko. Šiuo metu ji jaučiasi gerai, kad būtų žmogus pasakytum kad saugotusi, o dabar...bet kada gali kryptelėti ir vėl skausmas.  Perskaičiau daugybę straipsnių, bet straipsniai ir lieka straipsniais.
Visur ieškojau pas ką buvo tokia diagnozė, suradau vieną ( tiksliau abi vieną kitą suradome)kurios katytė irgi devynių mėnesių, jai kaip supratau jau didesnio laipsnio, ją pamokino ir ji pati  turi atstatyti sąnarį į vietą. Ji gyvena užsienyje, tai dabar palaikysim ryšį ir dalinsimės patirtimi.
Svarbiausiai, kad Nikita  tokia judri ...jei būtų kokia lėtapėdė, tai gal būtų ir nepasireiškusi liga. Bent aš taip manau. Vaitkus sakė, kad tokie katinai prisitaiko išmoksta taip dėlioti kojas, kad neskaudėtų, moka pasisaugoti. Gal ir šita kai bus vyresnė ir gudresnė irgi daugiau saugosis. Ateitis parodys. Aišku tikiuosi pačio geriausio, bet bus kaip bus.

O kodėl lėtapėdei pasireikštų o judriai nelabai? Kažkaip sudomino šis momentas g.gif
Atsakyti
Supratau Vidam, tikėkimės, kad viskas bus gerai ir nieko blogo neatsitiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 27, 10:03)
O kodėl lėtapėdei pasireikštų o judriai nelabai? Kažkaip sudomino šis momentas  g.gif

Aš kaip tik parašiau atvirkščiai biggrin.gif galvoju kai judri be galo, tai šokinėja, vartaliojasi tai ir labiau išjudina tuos sąnarius. O jei būtų lėta, nesikraipytų, jų neapkrautų kol suaugs ir viskas gerai būtų g.gif
Tai čia tik aš taip sumasčiau,nes niekur neskaičiau tokio dalyko blush2.gif

Ačiū Silver sky 4u.gif kad jūsų žodžiai Dievui į ausį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 02 27, 11:44)
Aš kaip tik parašiau atvirkščiai  biggrin.gif galvoju kai judri be galo, tai šokinėja, vartaliojasi tai ir labiau išjudina tuos sąnarius. O jei būtų lėta, nesikraipytų, jų neapkrautų kol suaugs ir viskas gerai būtų  g.gif
Tai čia tik aš taip sumasčiau,nes niekur neskaičiau tokio dalyko  blush2.gif

Ačiū Silver sky 4u.gif kad jūsų žodžiai Dievui į ausį  smile.gif

Aš irgi taip pat pagalvojau biggrin.gif. Bet skaitydama supratau kitaip, todėl ir paklausiau. O gliukozamino duodate?
Atsakyti
Ne neduodame . Nežinojime kad reikia ko nors papildomai duoti, tik dabar pradėjome duoti papildus kur davė veterinaras.Skaičiau pas rusus kad reikia gliukozamino. Dukra dabar nupirko kažkokių papildų kur yra ir gliukozamino.
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif gražuoliai visų meinukai, o Džiuljeta didžiausia Dzeuso simpatija wub.gif labai graži mažutė wub.gif

Sveikatos, Vidam, jūsų katytei 4u.gif
Atsakyti
Merginos koks man ivyko siaubingas ivykis unsure.gif . Mano Dacota yra rezervuota i Norvegija ir zmones uzimane ja isigyti kaip veisimui. Viska suderinom, kaip ir viskas tvarkoje. Dacota augo didejo ir labai buvo panasi ne i mergaite vis kas kart, bet labiau i berna. Buvo net kelis kart ziurejusi jos litius organus ir tikrinusi Ulos kavalieriaus seimininke ir ji patvirtino, kad tai mergaite. Tik ka pamteme , kad cia yra visgi BERNAS unsure.gif unsure.gif unsure.gif . Patikrinom, islindo tas kaip turi but unsure.gif . Pas mergaites gi neislenda... Tai parasiau tiems zmonems unsure.gif . Ir dabar sedi patenkinta musu DacotaSSS ir laizo isitraukes ... O mes vis galvojom, kodel ja musu kastratas lupa ir snipia ant jos, dabar supratom... unsure.gif
Atsakyti
ot tai tau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,meinukų augintojos smile.gif jau antra diena,kaip mūsų namuose laksto meinukė wub.gif norėčiau jūsų patarimo kokias įsigyti šukas jos kailiuko priežiūrai? Jų prekyboje yra daug, bet kurios tinkamiausios neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos, Niurkute ot tai tau doh.gif g.gif thumbup.gif
Mano Torui girnele operuota kaip dabar pamenu sake, kad jie stambus katinai auga ir ju svoris kartais taip padaro, kad iseina girneles is vietos, as nemoku paaiskint Torui mano einant ji nesilankstydavo kaip reikia ji persikraipydavo(as nemoku paaiskint) ir jis krypuodavo, dabar gyvena su metaliuku sukabinta girnele ir nieko wink.gif
Atsakyti
Azu , tai gerai kad Torui neskaudėdavo,arba jis kantrus kaip vyras. O Nikitai kai užstringa, ji siaubingai rėkia, net šnypšdama ir urgzdama , okai aš tokia, tai ir aš verkiu verysad.gif paimdavau ant rankų, palaikydavau ir praeidavo . Dabar praėjo, kai yra saugoma. Bet gali vėl bet kada užeiti.

Niurkutė dar gerai kad nespėjot išsiųsti Dakoto ,o tai būtų tada rūpesčio smile.gif O gal jis transvestitas lotuliukas.gif
Atsakyti