Ir aš sveikinu Dzeusą su gimtadieniu. Sveiki, kad būtumėt...
Sveikinimai Dzeusui ir nuo Mėtos!
QUOTE(busycat @ 2014 11 18, 23:36)
Sveikos merginos
Senokai jau cia as nebuvus . Merginos labai grazus jusu katinukai . Na kai pamaciau Kiaros foto, nesusilaikiau . Man jos snukis nerealus ir toks juokingas. Na as jos gerbeja kaip be butu
O mums sekasi kaip ir neblogai, tfu tfu tfu . Visi kaciukai jau surado savo mylincius seimininkus, tai mane labai pradziugino. Kai kurie kaciukai vaziuos i uzsienio salis, tai su dabartinem musu lietuvos taisyklem ir istatymais yra siek tiek sudetingiau juos nugabenti i kitas salis. Na bet tikiuosi, kad klaidu su popieriais is mano puses nebus ir mano mylimukai parvaziuos i savo najus namucius saugiai . Reikes kada uzeiti cia ilgesniam laikui ir ideti savo katinuku nuotraukas . Na jeigu jus nieko pries . Cia mano pirmi meinukai , padauzos
QUOTE(Ilka* @ 2015 02 23, 22:48)
Kaip greitai laikas bėga, dar pamenu, kai šmikį mažutį, drebantį ant kelių parsivežėm Šiandien Dzeusui treji
Oho, koks dickis Su peliadieniu
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 25, 20:39)
Na jeigu jus nieko pries . Cia mano pirmi meinukai , padauzos
Labai smalsu butu pamatyt, kaip mazyliai paaugo
Papildyta:
Nu zodziu, gavau ta blacklight prozektoriuka. Nesuprantu is kur tiek geru atsiliepimu, visiskas slamstas, net toj vietoj ant kilimines dangos, kur tiksliai zinau, kur pridaryta, niekas nesviecia Zodziu, nusivyliau, pinigai ismesti i bala.
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 25, 22:44)
Oho, koks dickis Su peliadieniu
Papildyta:
Nu zodziu, gavau ta blacklight prozektoriuka. Nesuprantu is kur tiek geru atsiliepimu, visiskas slamstas, net toj vietoj ant kilimines dangos, kur tiksliai zinau, kur pridaryta, niekas nesviecia Zodziu, nusivyliau, pinigai ismesti i bala.
Papildyta:
Vat tokį daiktą reikia prašyti pas kriminalistus . Ten tikrai bus geras ir nusivylimų nebūtų
Su gimtadieniu Dzeusai!
Linkėjimai nuo Alfos iš už užuolaidų
Alfa jau 1 metai kaip pas mus šeimoje gyvena
Linkėjimai nuo Alfos iš už užuolaidų
Alfa jau 1 metai kaip pas mus šeimoje gyvena
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 26, 07:30)
Vat tokį daiktą reikia prašyti pas kriminalistus . Ten tikrai bus geras ir nusivylimų nebūtų
Dabar mastau, kitoki uzsisakyt, bet jei vel bus slamstas
Niurkute, noretusi pamatyt jusu grazuolius meinukus, prasom foto
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 26, 12:07)
Dabar mastau, kitoki uzsisakyt, bet jei vel bus slamstas
Pasistengsiu ryt įdėti nuotraukyčių. Jų turiu nemažai, tai reiks gal kokius koliažiukus padaryti .
Ačiū Niurkute už gražius žodžius mano princesei
Vidam, Nikitai kuo greitesnio pasveikimo...
QUOTE(busycat @ 2015 02 26, 22:47)
Ačiū, stengiamės
Vidam, o tai ką tokiu atveju daryti? Ar tai tiesiog susirgimas, ar reikės kažkokio gydymo?