Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Ir aš sveikinu Dzeusą su gimtadieniu. Sveiki, kad būtumėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 vasario 2015 - 21:30
Sveikinimai Dzeusui ir nuo Mėtos! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 18, 23:36)
Prašom, dok bučki

user posted image

Sveikos merginos 4u.gif

Senokai jau cia as nebuvus 4u.gif . Merginos labai grazus jusu katinukai wub.gif . Na kai pamaciau Kiaros foto, nesusilaikiau biggrin.gif . Man jos snukis nerealus ir toks juokingas. Na as jos gerbeja kaip be butu biggrin.gif

O mums sekasi kaip ir neblogai, tfu tfu tfu biggrin.gif . Visi kaciukai jau surado savo mylincius seimininkus, tai mane labai pradziugino. Kai kurie kaciukai vaziuos i uzsienio salis, tai su dabartinem musu lietuvos taisyklem ir istatymais yra siek tiek sudetingiau juos nugabenti i kitas salis. Na bet tikiuosi, kad klaidu su popieriais is mano puses nebus ir mano mylimukai parvaziuos i savo najus namucius saugiai 4u.gif . Reikes kada uzeiti cia ilgesniam laikui ir ideti savo katinuku nuotraukas ax.gif . Na jeigu jus nieko pries ax.gif . Cia mano pirmi meinukai , padauzos wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 02 23, 22:48)
Kaip greitai laikas bėga, dar pamenu, kai šmikį mažutį, drebantį ant kelių parsivežėm smile.gif Šiandien Dzeusui treji birthday.gif

Oho, koks dickis thumbup.gif Su peliadieniu 4u.gif
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 25, 20:39)
Na jeigu jus nieko pries  ax.gif . Cia mano pirmi meinukai , padauzos  wub.gif

Labai smalsu butu pamatyt, kaip mazyliai paaugo smile.gif

Papildyta:
Nu zodziu, gavau ta blacklight prozektoriuka. Nesuprantu is kur tiek geru atsiliepimu, visiskas slamstas, net toj vietoj ant kilimines dangos, kur tiksliai zinau, kur pridaryta, niekas nesviecia doh.gif Zodziu, nusivyliau, pinigai ismesti i bala.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 25, 22:44)
Oho, koks dickis thumbup.gif Su peliadieniu 4u.gif

Labai smalsu butu pamatyt, kaip mazyliai paaugo smile.gif
Papildyta:
Nu zodziu, gavau ta blacklight prozektoriuka. Nesuprantu is kur tiek geru atsiliepimu, visiskas slamstas, net toj vietoj ant kilimines dangos, kur tiksliai zinau, kur pridaryta, niekas nesviecia doh.gif Zodziu, nusivyliau, pinigai ismesti i bala.

Vat tokį daiktą reikia prašyti pas kriminalistus lotuliukas.gif. Ten tikrai bus geras ir nusivylimų nebūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Dzeusai! happybday.gif

Linkėjimai nuo Alfos iš už užuolaidų biggrin.gif

user posted image

Alfa jau 1 metai kaip pas mus šeimoje gyvena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 26 vasario 2015 - 08:53
QUOTE(Niurkute @ 2015 02 26, 07:30)
Vat tokį daiktą reikia prašyti pas kriminalistus  lotuliukas.gif. Ten tikrai bus geras ir nusivylimų nebūtų  lotuliukas.gif

Dabar mastau, kitoki uzsisakyt, bet jei vel bus slamstas biggrin.gif
Niurkute, noretusi pamatyt jusu grazuolius meinukus, prasom foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 26, 12:07)
Dabar mastau, kitoki uzsisakyt, bet jei vel bus slamstas biggrin.gif
Niurkute, noretusi pamatyt jusu grazuolius meinukus, prasom foto smile.gif

Pasistengsiu ryt įdėti nuotraukyčių. Jų turiu nemažai, tai reiks gal kokius koliažiukus padaryti mirksiukas.gif.
Atsakyti
Ačiū Niurkute už gražius žodžius mano princesei 4u.gif

Vidam, Nikitai kuo greitesnio pasveikimo...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 02 26, 22:47)
Vidam, Nikitai kuo greitesnio pasveikimo...

Ačiū, stengiamės 4u.gif
Atsakyti
Vidam, o tai ką tokiu atveju daryti? Ar tai tiesiog susirgimas, ar reikės kažkokio gydymo? unsure.gif
Atsakyti