Pasiskambinau veterinarei sako kad gali but persales.galvoju gal kelionės metu iš lt į no persalo.Bet neturėtų ašarot akutės ar bėgt nosyte?o jis eda.Žaidžia
.
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 09, 17:21)
Pasiskambinau veterinarei sako kad gali but persales.galvoju gal kelionės metu iš lt į no persalo.Bet neturėtų ašarot akutės ar bėgt nosyte?o jis eda.Žaidžia
.
.
Maniskis irgi ede, zaide, viskas buvo ok, tik kosejo ir ciaudejo dar truputi. Mes ji parsiveze rudeni is veislyno, sauleta diena rudeni issivedem i lauka ir buvo vejuota, tai va mazam tiek uzteko. Apsiejom be nieko, kelios dienos ir praejo.
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 09, 17:21)
Nebūtinai. Kreipkitės pas vietinį vetą
Sveiki,
auginam du meinus ir žinoma jie miega su mumis. Dabar laukiames mažylio ir šiek tiek neramu pasidarė. Esu skaičiusi, kad gimus kūdiniui katinai negali miegoti toje pačioje vietoje kaip ir vaikas, kad neužgultų ir pan. Gal kam teko susidurti su šia situacija? Būtų įdomi jūsų nuomonė Ačiū
auginam du meinus ir žinoma jie miega su mumis. Dabar laukiames mažylio ir šiek tiek neramu pasidarė. Esu skaičiusi, kad gimus kūdiniui katinai negali miegoti toje pačioje vietoje kaip ir vaikas, kad neužgultų ir pan. Gal kam teko susidurti su šia situacija? Būtų įdomi jūsų nuomonė Ačiū
QUOTE(Silver sky @ 2015 01 17, 13:36)
Reti atvejai, kai damutės ramumas ir fotoaparatas suderinami dalykai
gražuolė
Papildyta:
pasirodysim ir mes
kai tik ALfos lizdą perstumėm į kitą vietą, apsigyveno jis ant sekcijos ir žiūri į mus iš viršaus
labutis
mazuliukai nukautave mamka daug pienelio ir kantrybes mamulei
o koks juodis baltis labai grazu snukeli gavo ir teveliu
mano kate buvo pershalus prie orlaides atidaros prabuvus nakti. tai kosijo ir nepraejo kol nesugerem nuo kosulio vaistu duotu veterinoriaus. bet cia aishku gali buti ir plaukai gal arba ka prarijo ir negali ishvemti (musu kate nors keista bet buvo kamuolika prarijusi ir nesimate tol veterinoriams kol jis ish skrandzio nepajudejo i zarna. )
damute tikra grazuole kate man tokios spalvos labia patinka kates. Evanas jau seile varvina
labai smagu kad Alfos paryzina tema
Susipykom su Evanu .. pasizymejo ant mano pagalves negana to kad likau be pagalves dar ir papuole ant patalu tai ir patalu teko atsisakyti jo laime kad ant ciuzinio nepapuole nes liktu metus be skanestu -taupyciau ciuziniui
mazuliukai nukautave mamka daug pienelio ir kantrybes mamulei
o koks juodis baltis labai grazu snukeli gavo ir teveliu
mano kate buvo pershalus prie orlaides atidaros prabuvus nakti. tai kosijo ir nepraejo kol nesugerem nuo kosulio vaistu duotu veterinoriaus. bet cia aishku gali buti ir plaukai gal arba ka prarijo ir negali ishvemti (musu kate nors keista bet buvo kamuolika prarijusi ir nesimate tol veterinoriams kol jis ish skrandzio nepajudejo i zarna. )
damute tikra grazuole kate man tokios spalvos labia patinka kates. Evanas jau seile varvina
labai smagu kad Alfos paryzina tema
Susipykom su Evanu .. pasizymejo ant mano pagalves negana to kad likau be pagalves dar ir papuole ant patalu tai ir patalu teko atsisakyti jo laime kad ant ciuzinio nepapuole nes liktu metus be skanestu -taupyciau ciuziniui
QUOTE(glinglingas @ 2015 01 24, 20:52)
Evanas nekastruotas, veisiamas? Jau niekaip isskalbt neimanoma kur pridirbta? As internete uzsisakiau blacklight prozektoriuka, ten kur pridaryta, tamsoj sysiukas sviecia, isbandysiu, bo salione momentais uznesa katino sysiaus smarve ir niekaip nerandu kur saltinis, gal tas daikciukas pades
labutis
tai Evanas veisimui musu. zinokite jeigu ant savo dekiu pazymi ishskalbiu ir nesijaucia atrodo nes ishpurshkiu dar tokiu radau lietuvishka kvapu naikintoja su gyvunais nupieshta. bet zinau kad batai kaip pridaro nuo silumos vistiek ta kvapa duoda. niekaip jo neatskalbsi nes nuo kojos silumos jis vis ishryshkeja..
Papildyta:
o koks geras daikciukas ir man reikia ieshkosiu man jau paranoja vis einu ishkoti ar kur dar nepazymejo
tai Evanas veisimui musu. zinokite jeigu ant savo dekiu pazymi ishskalbiu ir nesijaucia atrodo nes ishpurshkiu dar tokiu radau lietuvishka kvapu naikintoja su gyvunais nupieshta. bet zinau kad batai kaip pridaro nuo silumos vistiek ta kvapa duoda. niekaip jo neatskalbsi nes nuo kojos silumos jis vis ishryshkeja..
Papildyta:
o koks geras daikciukas ir man reikia ieshkosiu man jau paranoja vis einu ishkoti ar kur dar nepazymejo
QUOTE(glinglingas @ 2015 01 27, 21:15)
Pirkau sita per tarpininke, nes i Airija, kur gyvenu, nesiuncia, bet dar negavau, isbandysiu, atsiliepimai geri, turetu suveikt Kai guglinausi, kaip panaikint katino sysiaus smarve is kilimo, suzinojau apie toki dalyka
http://www.amazon.co...t blacklight 12
labutis
ziurekite radau kad tikrina tas demes su tais aparaciukais kur pinigus tikrina uv lepa auciu reiks isigyti kur nors nebrangiai
kr visos prapuole?
pas mus tai vakar buvo didi diena mano Evanas tapo teveliu pirma karta 7 netuko . uztai dabar nepripazysta vaiku ir shnypscia ant visu ir ant moters savo nepagaili pashnypstimo, kad turi kazkokias peles prie saves rekiancias
ziurekite radau kad tikrina tas demes su tais aparaciukais kur pinigus tikrina uv lepa auciu reiks isigyti kur nors nebrangiai
kr visos prapuole?
pas mus tai vakar buvo didi diena mano Evanas tapo teveliu pirma karta 7 netuko . uztai dabar nepripazysta vaiku ir shnypscia ant visu ir ant moters savo nepagaili pashnypstimo, kad turi kazkokias peles prie saves rekiancias
glinglingas sveikiname su septynetuku žiūriu tos meškėnės daugiavaikės lauksim nuotraukyčių,labai įdomūs tie mažyliai, o jei dar ir skirtingi,tai iš vis super
Tikrai dingo visos meškėnų augintojos Kažin kur Niurkutė su savo chebryte ?
Tikrai dingo visos meškėnų augintojos Kažin kur Niurkutė su savo chebryte ?