Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Pasiskambinau veterinarei sako kad gali but persales.galvoju gal kelionės metu iš lt į no persalo.Bet neturėtų ašarot akutės ar bėgt nosyte?o jis eda.Žaidžia
.
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 09, 17:21)
Pasiskambinau veterinarei sako kad gali but persales.galvoju gal kelionės metu iš lt į no persalo.Bet neturėtų ašarot akutės ar bėgt nosyte?o jis eda.Žaidžia
.

Maniskis irgi ede, zaide, viskas buvo ok, tik kosejo ir ciaudejo dar truputi. Mes ji parsiveze rudeni is veislyno, sauleta diena rudeni issivedem i lauka ir buvo vejuota, tai va mazam tiek uzteko. Apsiejom be nieko, kelios dienos ir praejo.
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 09, 17:21)
Bet neturėtų ašarot akutės ar bėgt nosyte?o jis eda.Žaidžia
.

Nebūtinai. Kreipkitės pas vietinį vetą 4u.gif

Atsakyti
Reti atvejai, kai damutės ramumas ir fotoaparatas suderinami dalykai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
auginam du meinus ir žinoma jie miega su mumis. Dabar laukiames mažylio ir šiek tiek neramu pasidarė. Esu skaičiusi, kad gimus kūdiniui katinai negali miegoti toje pačioje vietoje kaip ir vaikas, kad neužgultų ir pan. Gal kam teko susidurti su šia situacija? Būtų įdomi jūsų nuomonė smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 01 17, 13:36)
Reti atvejai, kai damutės ramumas ir fotoaparatas suderinami dalykai biggrin.gif

gražuolė wub.gif
Papildyta:
pasirodysim ir mes ax.gif
kai tik ALfos lizdą perstumėm į kitą vietą, apsigyveno jis ant sekcijos ir žiūri į mus iš viršaus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
labutis

mazuliukai nukautave mamka biggrin.gif daug pienelio ir kantrybes mamulei mirksiukas.gif

o koks juodis baltis wub.gif labai grazu snukeli gavo ir teveliu thumbup.gif
mano kate buvo pershalus prie orlaides atidaros prabuvus nakti. tai kosijo ir nepraejo kol nesugerem nuo kosulio vaistu duotu veterinoriaus. bet cia aishku gali buti ir plaukai gal arba ka prarijo ir negali ishvemti (musu kate nors keista bet buvo kamuolika prarijusi ir nesimate tol veterinoriams kol jis ish skrandzio nepajudejo i zarna. )

damute tikra grazuole kate wub.gif man tokios spalvos labia patinka kates. Evanas jau seile varvina biggrin.gif

labai smagu kad Alfos paryzina tema drinks_cheers.gif

Susipykom su Evanu .. pasizymejo ant mano pagalves doh.gif negana to kad likau be pagalves dar ir papuole ant patalu tai ir patalu teko atsisakyti unsure.gif jo laime kad ant ciuzinio nepapuole nes liktu metus be skanestu -taupyciau ciuziniui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2015 01 24, 20:52)

Susipykom su Evanu .. pasizymejo ant mano pagalves  doh.gif  negana to kad likau be pagalves dar ir papuole ant patalu tai ir patalu teko atsisakyti  unsure.gif  jo laime kad ant ciuzinio nepapuole nes liktu metus be skanestu -taupyciau ciuziniui  tongue.gif

Evanas nekastruotas, veisiamas? Jau niekaip isskalbt neimanoma kur pridirbta? As internete uzsisakiau blacklight prozektoriuka, ten kur pridaryta, tamsoj sysiukas sviecia, isbandysiu, bo salione momentais uznesa katino sysiaus smarve ir niekaip nerandu kur saltinis, gal tas daikciukas pades lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis

tai Evanas veisimui musu. zinokite jeigu ant savo dekiu pazymi ishskalbiu ir nesijaucia atrodo nes ishpurshkiu dar tokiu radau lietuvishka kvapu naikintoja su gyvunais nupieshta. bet zinau kad batai kaip pridaro nuo silumos vistiek ta kvapa duoda. niekaip jo neatskalbsi nes nuo kojos silumos jis vis ishryshkeja..
Papildyta:
o koks geras daikciukas ir man reikia ieshkosiu lotuliukas.gif man jau paranoja vis einu ishkoti ar kur dar nepazymejo
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2015 01 27, 21:15)

o koks geras daikciukas ir man reikia ieshkosiu  lotuliukas.gif  man jau paranoja vis einu ishkoti ar kur dar nepazymejo

Pirkau sita per tarpininke, nes i Airija, kur gyvenu, nesiuncia, bet dar negavau, isbandysiu, atsiliepimai geri, turetu suveikt biggrin.gif Kai guglinausi, kaip panaikint katino sysiaus smarve is kilimo, suzinojau apie toki dalyka biggrin.gif
http://www.amazon.co...t blacklight 12

Atsakyti
labutis

ziurekite radau kad tikrina tas demes su tais aparaciukais kur pinigus tikrina uv lepa smile.gif auciu reiks isigyti kur nors nebrangiai g.gif

kr visos prapuole?

pas mus tai vakar buvo didi diena biggrin.gif mano Evanas tapo teveliu pirma karta 7 netuko thumbup.gif . uztai dabar nepripazysta vaiku ir shnypscia ant visu lotuliukas.gif ir ant moters savo nepagaili pashnypstimo, kad turi kazkokias peles prie saves rekiancias lotuliukas.gif

Atsakyti
glinglingas sveikiname su septynetuku 4u.gif 4u.gif žiūriu tos meškėnės daugiavaikės thumbup.gif lauksim nuotraukyčių,labai įdomūs tie mažyliai, o jei dar ir skirtingi,tai iš vis super wub.gif wub.gif

Tikrai dingo visos meškėnų augintojos smile.gif Kažin kur Niurkutė su savo chebryte ?
Atsakyti