Sveikos merginos
Truputį atėjome pasimaivyti . Štai kokie mano maži nenaudeliai
Planiniai pietūs
Pas mano Ūla irgi papilve yra . O dabar oho kokia papilve turi ir papai kokie nukare
Papildyta:
Po tokių planiniu pietų iš Ūlos nieko tuoj nebeliks
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 23:39)
Planiniai pietūs
Po tokių planiniu pietų iš Ūlos nieko tuoj nebeliks
Labas rytas oi oi oi kiek vaikų. Šaunuolė mamytė Ūla ir kaip ji sugeba tiek pieno prigaminti Jau tokie dideli, tuoj netilps,reiks maitinti dviem pamainom ale kokie gudrūs,iš abiejų pusių apgulę
Labukas.kaip norėčiau tuos mažus kaciukus išbuciuot atėjau su klausimu. Mano kaciukui tuoj 5men. bet pastebejau kad dažnai krenksi. Nupirkau tos pastos nuo plaukų rutuliukų pilve.sakykit kaip dažnai ką reikia jam duoti?nes ppakrenksi dažnai
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 08, 23:04)
Labukas.kaip norėčiau tuos mažus kaciukus išbuciuot atėjau su klausimu. Mano kaciukui tuoj 5men. bet pastebejau kad dažnai krenksi. Nupirkau tos pastos nuo plaukų rutuliukų pilve.sakykit kaip dažnai ką reikia jam duoti?nes ppakrenksi dažnai
Kai buvo panašaus amžiaus manoji, aš irgi norėjau nupirkti pastos, nes kelis kartus per porą dienų buvo atvėmusi maistą (bet priežastis buvo, kad netyčia pieno prisilakė, tai skrandis sustreikavo matyt, nes paskui nieko panašaus nebebuvo). Bet veterinarijoje paklausė kokio amžiaus ir t.t., tai sakė, kad tokio amžiaus dar per maži kačiukai, kad jau būtų priklaupę skrandyje plaukų, nors plauką ir nemažą turi Nežinau, ar tai tiesa, tiesiog dalinuosi tuo, kas man buvo pasakyta
5 mėnesių dar nesišeria kaip suaugę katinai, todėl prisilaižyti nelabai galėtų. Priežastis greičiausiai kitur
Kačiukas gražus, mėgstu juodai baltus
Kačiukas gražus, mėgstu juodai baltus
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 09, 01:17)
Tabasco
Koks gražuolis vyrukas
Tai nuo ko jis koseja?lyg atsitrenkset norėtų.nemoki net paaiškinti pas veterinara lėkti? Mes dar ilgąplauky šuny turim.
Pasiskambinkit gal veterinarui skaičiau kad gali taip daryti ir dėl kirminų. juo labiau kad turit šunį vedat į lauką kur braidžioja po žoles tai gali parnešti kiaušinėlių. Mano ilgaplaukės kur turėjau tai dėl plaukų niekad nekrenkšdavo, o paprasčiausiai jei pamiršdavau pastos suduoti,tai kai prisikaupdavo,išvemdavo dešrelę. O gal kas yra įstrigę ar negalėjo ką nors praryti, o gal gerklę skauda ? čia gali spėlioti kažin kiek...
Sveikos
Mano Hamulė mažas ir pakosėdavo. Vieną kartą jis mums buvo peršalęs, tai nuo to kosėjo ir dar pasitaiko, kad užspringsta gerdamas vandenį iš krano gražuolis.
Aš anksčiau duodavau pastą labai sąžiningai, bet vistiek laikas nuo laiko išvemdavo man jis tų plaukų. Poto pasiskaičiau sudėtį tų pastų, dar visokiu straipsnių ir nebeduodu iš viso. Nu būna išvemia tuos plaukučius kartais, bet nei sutrinka jam virškinimas, tiesiog pasišalina ir viskas ok. Tai net nežinau, kuris čia variantas geriausias.
Mano Hamulė mažas ir pakosėdavo. Vieną kartą jis mums buvo peršalęs, tai nuo to kosėjo ir dar pasitaiko, kad užspringsta gerdamas vandenį iš krano gražuolis.
Aš anksčiau duodavau pastą labai sąžiningai, bet vistiek laikas nuo laiko išvemdavo man jis tų plaukų. Poto pasiskaičiau sudėtį tų pastų, dar visokiu straipsnių ir nebeduodu iš viso. Nu būna išvemia tuos plaukučius kartais, bet nei sutrinka jam virškinimas, tiesiog pasišalina ir viskas ok. Tai net nežinau, kuris čia variantas geriausias.