Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Sveikos merginos 4u.gif

Truputį atėjome pasimaivyti ax.gif. Štai kokie mano maži nenaudeliai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Planiniai pietūs biggrin.gif
Atsakyti
Pas mano Ūla irgi papilve yra biggrin.gif. O dabar oho kokia papilve turi ir papai kokie nukare doh.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 01 06, 23:39)
Planiniai pietūs biggrin.gif

Po tokių planiniu pietų iš Ūlos nieko tuoj nebeliks biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif oi oi oi kiek vaikų. Šaunuolė mamytė Ūla thumbup.gif ir kaip ji sugeba tiek pieno prigaminti biggrin.gif Jau tokie dideli, tuoj netilps,reiks maitinti dviem pamainom smile.gif ale kokie gudrūs,iš abiejų pusių apgulę wub.gif
Atsakyti
Labukas.kaip norėčiau tuos mažus kaciukus išbuciuot wub.gif atėjau su klausimu. Mano kaciukui tuoj 5men. bet pastebejau kad dažnai krenksi. Nupirkau tos pastos nuo plaukų rutuliukų pilve.sakykit kaip dažnai ką reikia jam duoti?nes ppakrenksi dažnai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 08, 23:04)
Labukas.kaip norėčiau tuos mažus kaciukus išbuciuot  wub.gif  atėjau su klausimu. Mano kaciukui tuoj 5men. bet pastebejau kad dažnai krenksi. Nupirkau tos pastos nuo plaukų rutuliukų pilve.sakykit kaip dažnai ką reikia jam duoti?nes ppakrenksi dažnai sad.gif

Kai buvo panašaus amžiaus manoji, aš irgi norėjau nupirkti pastos, nes kelis kartus per porą dienų buvo atvėmusi maistą (bet priežastis buvo, kad netyčia pieno prisilakė, tai skrandis sustreikavo matyt, nes paskui nieko panašaus nebebuvo). Bet veterinarijoje paklausė kokio amžiaus ir t.t., tai sakė, kad tokio amžiaus dar per maži kačiukai, kad jau būtų priklaupę skrandyje plaukų, nors plauką ir nemažą turi rolleyes.gif Nežinau, ar tai tiesa, tiesiog dalinuosi tuo, kas man buvo pasakyta 4u.gif
Atsakyti
Tabasco smile.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
5 mėnesių dar nesišeria kaip suaugę katinai, todėl prisilaižyti nelabai galėtų. Priežastis greičiausiai kitur

Kačiukas gražus, mėgstu juodai baltus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 09, 01:17)
Tabasco smile.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Koks gražuolis vyrukas thumbup.gif
Atsakyti
Tai nuo ko jis koseja?lyg atsitrenkset norėtų.nemoki net paaiškinti sad.gif pas veterinara lėkti? Mes dar ilgąplauky šuny turim.
Atsakyti
Pasiskambinkit gal veterinarui g.gif skaičiau kad gali taip daryti ir dėl kirminų. juo labiau kad turit šunį vedat į lauką kur braidžioja po žoles tai gali parnešti kiaušinėlių. Mano ilgaplaukės kur turėjau tai dėl plaukų niekad nekrenkšdavo, o paprasčiausiai jei pamiršdavau pastos suduoti,tai kai prisikaupdavo,išvemdavo dešrelę. O gal kas yra įstrigę ar negalėjo ką nors praryti, o gal gerklę skauda ? čia gali spėlioti kažin kiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 sausio 2015 - 10:03
Sveikos 4u.gif

Mano Hamulė mažas ir pakosėdavo. Vieną kartą jis mums buvo peršalęs, tai nuo to kosėjo ir dar pasitaiko, kad užspringsta gerdamas vandenį iš krano gražuolis.

Aš anksčiau duodavau pastą labai sąžiningai, bet vistiek laikas nuo laiko išvemdavo man jis tų plaukų. Poto pasiskaičiau sudėtį tų pastų, dar visokiu straipsnių ir nebeduodu iš viso. Nu būna išvemia tuos plaukučius kartais, bet nei sutrinka jam virškinimas, tiesiog pasišalina ir viskas ok. Tai net nežinau, kuris čia variantas geriausias.
Atsakyti