Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Niurkute @ 2014 12 29, 22:45)
Pasimaivisime mes irgi. senokai nesirodeme, tai bent dabar pasirodisime  biggrin.gif

Maivikitės jus tokie gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2014 12 30, 09:40)
Maivikitės jus tokie gražūs  thumbup.gif

Ačiū Miledi wub.gif Labai smagu, kad patinkame biggrin.gif
Atsakyti
Linksmų, sėkmingų, sveikų jums ateinančių Naujųjų Metų. Tegul naujais metais, aplenkia jus bėdos ir tepasilieka visa kas gera 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 31 gruodžio 2014 - 17:46
Sveikos katuliu mamos ir katuliai,

linksmai palydekime 2014 ir dar linksmiau sutikime 2015

Kad Nauji metai nestu dziaugsma, sekme, sveikata, laime, palaikyma, kantryve, meile 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos senaibesirodziau, bet....
Su Naujaisiais Jus visas!!!!!!!
user posted image
Atsakyti
Sveikutes. Su Naujais visus, geru meteliu! 4u.gif Norejau paklausti, kiek daznai galima maudyti kaciuka>? Kadangi jis pas mane baltas, tai kojytes plauname daznai, bet as lyg noreciau ji kas pora savaiciu ismaudyti visa ax.gif Ar nebutu per daznai?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Noriu paklausti ar meškėnams būna nukaręs pilvas panašiai kaip pas britus ? Mano Nikitai kuo toliau tuo labiau kabo papilvė ? Juk dar tik septyni mėnesiai neturėtų būti nutukus g.gif Šiaip nėra stora tik tas pilvas, pasvėriau sveria 4.1kg. Gal kas negerai po sterizacijos ? Šiaip tai ėda nemažai , duodu maistą RC kitten meino meškėnams ir dar gauna mėsos rytais po 50 - 60 gr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 sausio 2015 - 23:14
QUOTE(Vidam @ 2015 01 01, 20:09)
Labas vakaras  4u.gif
Noriu paklausti ar meškėnams būna nukaręs pilvas panašiai kaip pas britus ? Mano Nikitai kuo toliau tuo labiau kabo papilvė ? Juk dar tik septyni mėnesiai neturėtų būti nutukus  g.gif Šiaip nėra stora tik tas pilvas, pasvėriau sveria 4.1kg. Gal kas negerai po sterizacijos ? Šiaip tai ėda nemažai , duodu maistą RC kitten meino meškėnams ir dar gauna mėsos rytais po 50 - 60 gr.

Sveika, kiek girdejau po sterizacijos ar kastracijos daugumai papilve pakrenta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 01, 23:09)
Labas vakaras  4u.gif
Noriu paklausti ar meškėnams būna nukaręs pilvas panašiai kaip pas britus ? Mano Nikitai kuo toliau tuo labiau kabo papilvė ? Juk dar tik septyni mėnesiai neturėtų būti nutukus  g.gif Šiaip nėra stora tik tas pilvas, pasvėriau sveria 4.1kg. Gal kas negerai po sterizacijos ? Šiaip tai ėda nemažai , duodu maistą RC kitten meino meškėnams ir dar gauna mėsos rytais po 50 - 60 gr.

Pas mano katina irgi kabo. Bet as kazkaip del to nepergyvenu, svarbiausia nestoreja, o kai eina, ta papilve linguoja i sonus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif nuraminot , nes jau galvojau kad kas negerai biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

na musu katulis jau virs metu ir virs 9 kg sveria. Turim ir grazia, minksta, silta papilve, kuri tokia limguojanti buna biggrin.gif Kiek zinau, pas meskiukus ji buna, nebijokim.

Maudynes - mes kreminiai katuliai, bet ne karto nesimaudem. I parodas nevaziuojam, katinas pats save taip ispruosia, kad musu pagalbos nebereikia (nebent pilvuka paleidzia ir netycia kelnas apsidirbam, tada jau einam po kranu uzpakalio praustis lotuliukas.gif ). Atrodo, kad riektu ka katina ismaudyti, bet jis save susitvarko, kad net kvepia smile.gif Tai ir nemaudome kol kas jo
Atsakyti
Sveiki,

del papilves tai nepasakyciau kad cia del kastraciju, sterilizaciju. Kiek mano matytu meinu daug nekastruotu su tuo maisheliu laksto biggrin.gif cia sakyciau ju bruozas daugiau arba atsitiktinumas kuris turi ar neturi ji g.gif

tiek visos prilinkejo -tai turbot visiems dabar labia sekasi ir visi laimingi busim biggrin.gif

mano Evanas tai pajuto kad Atila rujoja /maze mano / doh.gif laksto kaip ishprotejas ir kviecia ja I pasimatyma lotuliukas.gif oi cirkas zodziu namie dabar ypac kaip jis linkes kalbeti su savo mama biggrin.gif tai ateina prie balkono (kuri padarem kad I vien kambario dali ishlysti galetu prie zidinio ) ir apsikabines balkona shnekasi su ja lotuliukas.gif zodziu cirko visiems nemokamo namie sociai

del maudymo tai Evanas mano tik greiciausiai kad gavo kate "kvepia" ryshkiau, nors ir maudytas neseniai visai. o kiti prausiasi ir kazkaip near reikalo ju maudyti. dabar turbut visus maudysime koki kova kaip keli eis I paroda tai kitus jauciu rie kompanijos pamaudysim del bendros shvaros.
Atsakyti