Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Niurkute @ 2014 12 05, 07:14)
Man Dacota patinka, kad ji mergina didesnė, masivesnė o Džiulka mažesnė, bet man ji šiaip tokia nereali, knopačka kaip aš sakau.  Tai va, tokia ir dilema 😊

Kai perki sau augintinį, tai renkiesi pagal grožį wub.gif Bet jei aš būčiau veisėja, tai sau pasilikčiau tą kuri labiau atitiks meiniškus standartus. Kad išvesčiau super duper meškėnukus mirksiukas.gif
Kai aš nenusimanau, tai man jie visi labai gražūs, bet parodose vis tik žiūrima į standartus,neužtenka vien grožio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 05 gruodžio 2014 - 09:05
QUOTE(Vidam @ 2014 12 05, 10:02)
Kai perki sau augintinį, tai renkiesi pagal grožį wub.gif  Bet  jei aš būčiau veisėja, tai sau pasilikčiau tą kuri labiau atitiks meiniškus standartus. Kad išvesčiau super duper meškėnukus mirksiukas.gif
Kai aš nenusimanau, tai man  jie visi labai gražūs, bet parodose vis tik žiūrima į standartus,neužtenka vien grožio  smile.gif

Žinokite Vidam, kad kartais tuos teisėjus nesupaistysi doh.gif . Atrodo ir standartas superinis, viskas idealu bet va kate ne tokia ryški, neturi šarminio žavesio, ja vertina puikiai, bet i Bestus niekad nepakvies doh.gif . bet vertins puikiai. Man buvo su mano kate pavizdys, ji buvo ryški graži, bet turėjo minusų ir kaip škotui nelabai geru. Ausis buvo negerai sugulusios. Bet niekas iš teisėjų negalėjo atsispirti jos grožiui. Ir ringuose laimėja buvome, ir master ringe ir Bestuose. Ir va tu supaistik. O Gelu gero standarto ir net teisėjai ja pateikia kaip pavizdyne kate, bet kad per Bestus ar ringus butumėm laimėja, tai nelabai. Džiuljėta mano akimis irgi nebloga mergyte, bet ji dar mažute, kad galima būtu kažka spręsti smile.gif
Atsakyti
Tai aišku Niurkute, kad dabar dar labai mažiukai varliukai wub.gif viskas ateityje,kurią norėsit tą pasiliksit smile.gif o gal dar ir vaikinuką kokį g.gif Ūla tokia ryški, tai ir dukrytė Džiuljeta į mamą wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 12 05, 23:31)
Tai aišku Niurkute, kad dabar dar labai mažiukai varliukai wub.gif viskas ateityje,kurią norėsit tą pasiliksit  smile.gif o gal dar ir vaikinuką kokį  g.gif  Ūla tokia ryški, tai ir dukrytė Džiuljeta į mamą  wub.gif

Džiuljėta savo spalvų gama į mama labai panaši, gal net ir gražesne ax.gif . Man jos labai snukutis patinka Chimeriškas smile.gif . Ir šiaip dabar tas snukutis yra man labai žavingas, tos akytės kaip sagutes. Man jos snukutis toks chuliganiškas o man tokie labai patinka biggrin.gif . O Dacotos visai kitoks. snukutis. Na laiko turiu, mergų vis viena perka sunkiau, tai manau turėsiu laiko pasižiūrėti. Kas labiau prie širdies guls ta gal ir pasiliksiu o gal ir ne biggrin.gif . Nes man jau su kelinta vada taip yra. Vis žadu pasilikti ir žiūrėk atsiranda pirkėjas ir išklenčina o aš ir nusileidžiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes meskenu myletojos 4u.gif Norim i jusu gretas isipaisyti ir pasirodyti ax.gif Mano vardass Atas ir man 5men. Tik vakar ji parsivezem thumbup.gif Labai zaismingas, valgo, zmoniu nebijo, bet i wc dezute nieko nedaro unsure.gif ilipa, pakasa ir issoka verysad.gif Kaip jusu groziai elgesi pirmomis dienomis? Ar verke? Musiskiui uzeina, atrodo kad kazko iesko kniaukia ir vel uzsizaidzia wub.gif
[attachmentid=233584]
Papildyta:
Atas
[attachmentid=233586]
Atsakyti
Sveika Ilgakoja prisijungus prie meinų šeimynos 4u.gif , o jau koks baltutis grožis drinks_cheers.gif .

Dėl pirmų dienų, tai manau visi elgiasi skirtingai i įvairiai trunka tas pripratimo periodas. Mes su WC bėdų neturėjome, parsivežę iš karto kelis kartus nunešėm, parodėm ir jau po pusvalandžio ėjo gražuolis reikalų atlykti, o mes sustingę buvom ir nekrutėjom, kad tik neišgasdinti.

Dėl ieškojimo ir miaukimo, tai irgi naturalu, Hamulė tai bijojo garsų ir krupčiodavo nuo menkiausių garsų,bet po kokios savaitės jau lipo užuolaidom ir davėsi drakoniukas visur.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2014 12 08, 09:24)
Sveikutes meskenu myletojos 4u.gif  Norim i jusu gretas isipaisyti ir pasirodyti ax.gif  Mano vardass Atas ir man 5men.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Koks gražus tavo snieginis meškis wub.gif
Nesijaudink apsipras, duok jam šiek tiek laiko 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus ir palaikyma 4u.gif Kai pirma karta turi kaciiuka neturi su kuo palyginti ar normalu ar ne viskas, gerai kad yra tokie forumai wub.gif Mano meskis jau atliko visus savo wc reikalus blush2.gif Truputi buvau puolusi i panika doh.gif Kiek 5men mazyliui normalu miegoti? Jis pazaidzia valandike ir dvi maziiausiai snaudzzia biggrin.gif
Atsakyti
Oi Ilgakoja ir man Hamiltonas pirmasis katulis, tai skaičiau, domėjausi, siunčiausi knygas apie katinus anglų kalba ir tt lotuliukas.gif Be abejo forumas vienas didžiausių pagalbininkų.

Katuliai miega daug, mūsiškis mažiukas tai iš viso juokingai būdavo, žaidžia, žaidžia, nubėga, atsisuki - o jau parpia biggrin.gif ir dabar tas pats tebevyskta, valgo, miega ir žaidžia, aikšku dat stebi aplinką, ant palangių medžioja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2014 12 08, 12:38)
Oi Ilgakoja ir man Hamiltonas pirmasis katulis, tai skaičiau, domėjausi, siunčiausi knygas apie katinus anglų kalba ir tt  lotuliukas.gif  Be abejo forumas vienas didžiausių pagalbininkų.

Katuliai miega daug, mūsiškis mažiukas tai iš viso juokingai būdavo, žaidžia, žaidžia, nubėga, atsisuki - o jau parpia  biggrin.gif ir dabar tas pats tebevyskta, valgo, miega ir žaidžia, aikšku dat stebi aplinką, ant palangių medžioja ir pan.

Tada iskas su mumis ok lotuliukas.gif Apraminote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2014 12 08, 15:22)
Kiek 5men mazyliui normalu miegoti? Jis pazaidzia valandike ir dvi maziiausiai snaudzzia biggrin.gif

Labai gražus katinukas , toks liutiškas snukutis wub.gif wub.gif Maniškė pas mane atsirado irgi penkių mėnesių, bet labai mažai miega. Jau dabar šešių mėnesių bet irgi tas pats g.gif ji hiper aktyvi dūksta dūksta...aš irgi skaičiau kad turi daug miegoti Gal jau susirūpinti kad kas negerai g.gif g.gif
Jei aš ką darau tai niekada nemiega visada kartu dalyvauja. Jei ramiai sėdžiu prie kompo ar tv, tai tada kažkiek laiko pasnaudžia.
Atsakyti
labutis,

pagaliau pas mane normalus netas. oi kaip jis reikalingas shiais laikais lotuliukas.gif

mazyliai superiniai wub.gif smagu stebeti drinks_cheers.gif

kas prisijungs prie Atilosrytinio dusho? va kokia didele jau mano mergyte padykele biggrin.gif

manishkiai irgi daznai snaudzia sakyciau daugiau negu miega.
Atsakyti