Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Man Kevinas toks vyriskesnis atrodo, o Liksune tarsi dar tokio mazu smulkaus veiduko berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 12 02, 00:08)
Hmm...jei jau Kevinui galvoja keisti veislę, tai kas tada aš  g.gif kailio nemetu, o  kalnieriaus vis tiek neturiu, ūsų ilgų neturiu, akių apvalių neturiu, šepetukų ilgų ant ausų irgi nėra   g.gif  g.gif

Labas vakaras,
eiii panelyte, tai kad pas tave viskas vietoj mirksiukas.gif jamam į meinus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2014 12 03, 17:48)
Pasirodom ir mes isdykeliai

vuoj koks aukštas fainuolis jaunuolis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(charizmaa @ 2014 12 03, 10:33)
Jau pasiruošęs slidinėjimo sezonui  biggrin.gif

Eii mamka, slidės tai yr, a kur sniegas? didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2014 12 03, 21:51)
Man Kevinas toks vyriskesnis atrodo, o Liksune tarsi dar tokio mazu smulkaus veiduko berniukas  lotuliukas.gif

Nu jau ir radai vyrą... biggrin.gif ans pas mumis pastoviai nustebusį vaidina, kai tk susiruošiu fotkint biggrin.gif apsimeta, kad kažką tipo pro langą pamatęs arba dar kokį nematomą priešą išsigalvoja... artistas iš sudegusio teatro lotuliukas.gif
O be to, Herukas..., kuo iš arčiau fotkinsi - tuo ir katinas ir jo snukutis didesni bus hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drule: 03 gruodžio 2014 - 23:22
Labutis,

Biski be neto sėdžiu -tai tik skaitau. Telefonu bandysiu vytis.

Kačiukai super! visiems bučkis wink.gif

Smagu kad tiek daug foto akis paganyti
Čia evanas tikrina ar nieko nepraleido biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki,
glinglingas... Evanas toks dyyyydelis, kad net man į kompo ekraną netelpa biggrin.gif
P. S. Sumažink nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ta lova mano, kol savininkas darželyje... flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Mano nuotrauką rodo? g.gif Man tai kažko žiūriu neužkrauna jos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai cia nebuvau, bet po galu galais atradau laisva minute, kad truputi parodyti savo turteli ir tuo paciu pasigrozeti jusu groziais. Kai tiek kaciuku, tai tiesiog laiko vis pritrunka doh.gif

Tai cia mano pirmas padauza wub.gif

Dzosua, toks pats padauza kaip ir Duncan biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dacota wub.gif . Mergina ne is kelmo spirta, nuo berniuku svoriu ne kiek neatsilieka wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Duncan, pats nagliausias. Culiganiukas wub.gif

Jau sis bicas pasiutes biggrin.gif . Toks drasuolis ir draugiskas berniukas. Pats pirmas visur nori eiti, su viskuom susipazinti. O valgyti kaip praso doh.gif . Pats pirmas atbega kai pienuka nesu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Svelnusis Dartanjanas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Davincis wub.gif . Rimtas, tvirtas irlabai stiprus bochuras ir vadoje pats didziausias biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Deimantukas tarp lietuvisku gintaru wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Papildyta:
Mano Dziuljeta wub.gif wub.gif wub.gif Musu modeliukas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ar gi as nenuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie jau paaugę Niurkutės meškėnukai wub.gif
o Džiuljeta išskirtinė, labai įdomiai nuspalvinta wub.gif wub.gif
Dartanjanas irgi labai įdomus, su tokia stambia nosiuke, tikras vyras smile.gif
rūpestėlio daug, bet ir smagu matyti namuose tiek rėpliojančių mažylių.
Ūla turbūt vos spėja visus sugaudyti į krūvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 gruodžio 2014 - 23:12
QUOTE(Vidam @ 2014 12 05, 00:10)
Kokie jau paaugę Niurkutės meškėnukai  wub.gif 
o  Džiuljeta išskirtinė, labai įdomiai nuspalvinta  wub.gif  wub.gif
Dartanjanas irgi labai įdomus, su tokia stambia nosiuke, tikras vyras  smile.gif
rūpestėlio daug, bet  ir smagu matyti namuose tiek rėpliojančių mažylių.
Ūla turbūt vos spėja visus sugaudyti į krūvą biggrin.gif

Ūla pas mane dabar kaip žadintuvas. Ateina 7:00 ryto ir pradeda su vaikais vesti dialogą. Vis ah oh ah doh.gif. Na aišku tie bando atsakyti biggrin.gif. Jo, rūpesčių jai nabagiai nemažai, bet aš jai padedu. Tenka jau šituos kulverstukus primaitinti, nes kai jų tiek, tai ir pienuko nelabai užtenka doh.gif. Tai kai ateinu su buteliukų, tai klyksmas neispasakytas. Tik spėju bėgti į virtuvę ir gaminti pieno doh.gif, na paskiau ir Ūla savo deserto pasiūlo biggrin.gif. Tai taip ir kuičiuosi doh.gif. Todėl ir to laiko man neužtenka, kad čia ateičiau dažniau.

Labai smagu, kad jums patiko mano nykštukai wub.gif. Man Džiuljėta irgi labai patinka. Net noriu ją sau pasilikti ax.gif. Bet dukra rėkia, kad Dacotos nori. Na vienu žodžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2014 12 04, 14:36)
Sveiki,
glinglingas... Evanas toks dyyyydelis, kad net man į kompo ekraną netelpa biggrin.gif
P. S. Sumažink nuotrauką mirksiukas.gif

Aha, labai didelis, sukiojau visaip aukstyn zemyn, pirmyn atgal, kol pagaliau radau uodegos galliuka kysanti biggrin.gif
QUOTE(Silver sky @ 2014 12 04, 19:33)
Mano nuotrauką rodo? g.gif Man tai kažko žiūriu neužkrauna jos g.gif

Rodo

Niurkute, visi jie nuostabus, na bet Dziuljeta man pati paciausia wub.gif wub.gif O Dartanjanas tikrai toks svelnutis, gerietis atrodo
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 12 04, 23:34)
  Jo, rūpesčių jai nabagiai nemažai, bet aš jai padedu.
Man Džiuljėta irgi labai patinka. Net noriu ją sau pasilikti  ax.gif.
Bet dukra rėkia, kad Dacotos nori.  Na vienu žodžiu  doh.gif

Vienu žodžiu nenuobodu jums biggrin.gif O dar Gelu ketvertukas prisidėjo wub.gif
Dacota irgi labai graži. Matysit kai paaugs didesnės tada ir išsirinksit,
nes dabar dar žiopliukės tokios mažos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 12 05, 01:21)
Vienu žodžiu nenuobodu jums  biggrin.gif O dar Gelu ketvertukas prisidėjo  wub.gif
Dacota irgi labai graži. Matysit  kai paaugs didesnės tada ir išsirinksit,
nes dabar dar žiopliukės tokios mažos  wub.gif

Na bus matyti su tuo išsirinkimu. Aš jau su kelintą vadą sau žadėjau pasilikti, bet vis paskiau nerisdavau. O su meinukę jau labai norisi, na gal, kad man patinka, kad veislę pati draugiška. Net mano vyras vis pakraipo nosį dėl meinų. Manau dėl to, kad jam škotai labiau prie širdies, bet ir tai jau svaigsta nuo šių mažylių. Fainuoliai jie, nieko nepasakysi. Dabar tikrai man linksma.
Dėl išsirinkimo, žiūrėsiu kaip ten bus. Man Dacota patinka, kad ji mergina didesnė, masivesnė o Džiulka mažesnė, bet man ji šiaip tokia nereali, knopačka kaip aš sakau. Vat matai ir širdis net nimsta, silpna darosi nuo jos grožio 💖. O dėl charakterio abi fainos. Tai va, tokia ir dilema 😊
Atsakyti