QUOTE(geggle @ 2015 02 24, 16:02)
Mes pasirinkome šį viešbutį
http://www.booking.c...t_room=54825701
Tikiuosi nenusivilsime. Bet renkantis viešbutį labai patariu patikrinti kainas po dienos ir kelių dienų, nes jos skiriasi ir netgi gali dvigubai skirtis, įsitikinau pati. Pavyzdžiui šis dabar kainuoja dvigubai brangiau tomis dienomis kai važiuojame nei mes užsisakėm. Ir taip yra ir su kitais viešbučiais. Atsimenu buvau vieną nusižiūrėjus, kitą dieną jo kaina dvigubai didesnė, po kelių dienų vėl nukrito.
Tai kad bile kuriame mieste, jei užsakinėji per bookingą ir dar kažkiek iš anksto, tai paskui reikia nuolat, vos ne kasdien, tikrinti kainas - man taip vos ne per pusę pernai atpigo labai geras viešbutis Rygos senamiestyje (y)
Papildyta:
QUOTE(geggle @ 2015 02 24, 16:17)
O gal galit adresiuka parasyti?
Šiaip tai mano nuorodoje ir adresas yra, bet pakartosiu Viale Palmiro Togliatti, 2
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2015 02 24, 16:54)
Tai kad bile kuriame mieste, jei užsakinėji per bookingą ir dar kažkiek iš anksto, tai paskui reikia nuolat, vos ne kasdien, tikrinti kainas - man taip vos ne per pusę pernai atpigo labai geras viešbutis Rygos senamiestyje (y)
Papildyta:
Šiaip tai mano nuorodoje ir adresas yra, bet pakartosiu Viale Palmiro Togliatti, 2
Važiuojat nuo Termini A metro linija iki stotelės Subaugusta, išeinant į viršų ir, jei gerai pamenu, einat į tą pusę, kur jums bus už nugaros išėjus iš metro. Tada prieisit tokią nemažą sankryžą ir po dešine puse toliau pamatysit užrašą Cinecitta. Tai vat ten bus tas prekybos centras. P.S. Beje, Cinecitta yra labai labai didelė Kino studija su filmavimo aikštelėmis, filmų archyvu (kas man pagal mano darbo profilį labai įdomu), filmų institutu su visokiais moksliniais kino meno tyrimais, kino mokykla su visokiais mokymais moksleiviams ir studentams

Mes su kolege kai pamatėm ant pastato viršaus užrašą Cinecitta, taui pagalvojom, kad ten mums reikalingas filmų archyvas - pasirodė, kad ten prekybos centras (beje, ten gėriau labai labai skanią esspresso - nors man išvis visur esspresso skani, ypač Italijoje) - tai vat ten įėjus yra kavos baras, tai ten rekomenduoju kavos išgert, tik užsisakykit prie baro, nes jei atsisėsit prie staliuko ir užsakysit, tai Jums priskaičiuos vadinamąjį "staltiesės mokestį" (nors ant plastmasinio staliuko staltiese net nekvepės, bet čia bus kaip arbatpinigiai, nes prie jūsų prieis ir jums kavą atneš