QUOTE(MuseZuze @ 2014 11 21, 22:02)
taip, tas kur dabar nusipirkot -ten labai primityvi ta sistema (pas mane ji Saeco aparate yra, daugiau nepirkčiau su tokia) - pripili pieno į puoduką, pakiši po tuo kapučino vamzdeliu, iš jo eina karštas garas, kraniuko galą merki į pieną ir su ranka makaluoji puodelį, garas kaitina pieną ir taip jis ale plakasi. Kartais gaunasi, kartais ne. na, tokia biškį makalionė.
...
jei jums svarbu kapučino - ne pats geriausias variantas
. gal dar atšaukti užsakymą galima? Pažiūrėsiu tam puslapy, aš šiek tiek vokiškai moku
(aha, sorry merginos už off-topic, bet gal kurios dar kaip tik renkasi sau aparatus ir atkreips dėmesį) .
paziurekit del atsaukimo jei nesunku
QUOTE(MuseZuze @ 2014 11 21, 22:05)
jei tikrai persigalvotumėte:
per 30d galite nemokamai grąžinti aparatą, priims neišpakuotą ir nenaudotą
už siuntimą neatgausit, bet vis geriau nei nieko
bet uz siuntima 12,99eu ir paskui atgal man jauciu dar daugiau kainuos jiems isiusti
aciu,kad padedate,metausi labai dar,snekam su vyru,kad ta kapucina ne kasdien gi geriam
o iskart sumaltos pupeles irgi turbut kavos skony pagerina,oj nezinau,susisuko galva
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 21, 22:11)
Jo, tada tikrai nelabai vertas reikalas demesio.
As pirkau savo aparata pries metus lygiai. Buvo IKI kazkokie ispardavimai, todel kai kuriose pardese turejo tu aparatu. Delonghi pas mus. Naudojam metus laiko, puta plaka superiniai. Lyginau as kainas visur uzsieny, tikrai IKI buvo kaina pati geriausia
Tai mastau, gal ir pries siu metu pabaiga ismes kokiu geriu?
Plius, pirkti LT gerai del garantinio tokias prekes.
o pas jus irgi ta puta taip plaka,kur pati laikot?ta prasme ner indo pienui?