Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *235 tema

QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 20, 13:13)
Tai gal jūs amazon renkatės mokėti litais? Nes jei pasirenku mokėti litais, tai taip, kursas didelis, jei pasirenku svarais mokėti, tai bankas konvertuoja ir gaunasi mažesnis svaro kursas, nei siūlo amazon

kad as nieko nesirenku g.gif nustatyta nuo pradziu ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 11 20, 11:53)
g.gif  o kur pirkot ?

kaip minėjau, jau tris metus vaikas turi tą lagaminą, tai tiksliai neatgaminsiu, kur pirkau. atrodo, mothercare kažkokią akciją buvau pagavusi, bet negarantuoju. tada dar per tarpininkę pirkau, ne pati. zulily dabar kaina labai nebloga, be siuntimo praktiškai ir gaunasi 100 rolleyes.gif lagaminas nesunkus, tai siuntimas nebus brangus, jeigu bus kompanija zulily mokesčiui pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 20, 13:22)
Na žodžiu džiaugiuosi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 11 20, 13:26)
kad as nieko nesirenku  g.gif  nustatyta nuo pradziu ir viskas  g.gif

Kai amazon.co.uk prieinu prie mokėjimo yra 2 pasirinkimai. Visada siūlo pirkti litais (jau amazon būna konvertavęs) aš perdedu varnelė prie kito pasirinkimo - pirkti svarais. Gal čia nuo kortelės priklausomai duoda pasirinkti, nežinau, pas mane SEB Mylimiausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 lapkričio 2014 - 12:30
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 11 20, 13:26)
kaip minėjau, jau tris metus vaikas turi tą lagaminą, tai tiksliai neatgaminsiu, kur pirkau. atrodo, mothercare kažkokią akciją buvau pagavusi, bet negarantuoju. tada dar per tarpininkę pirkau, ne pati. zulily dabar kaina labai nebloga, be siuntimo praktiškai ir gaunasi 100 rolleyes.gif lagaminas nesunkus, tai siuntimas nebus brangus, jeigu bus kompanija zulily mokesčiui pasidalinti mirksiukas.gif

Aisku 4u.gif 100 nesigauna niekaip schmoll.gif 105 jau be siuntimuj plius siuntimas 18,30 arba 9,14 plius dar kg UK su dezem bus apie 3-4 kg 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 20, 13:28)
Kai amazon.co.uk prieinu prie mokėjimo yra 2 pasirinkimai. Visada siūlo pirkti litais (jau amazon būna konvertavęs) aš perdedu varnelė prie kito pasirinkimo - pirkti svarais. Gal čia nuo kortelės priklausomai duoda pasirinkti, nežinau, pas mane SEB Mylimiausia

Aciu pasitikrinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 20, 12:28)
Kai amazon.co.uk prieinu prie mokėjimo yra 2 pasirinkimai. Visada siūlo pirkti litais (jau amazon būna konvertavęs) aš perdedu varnelė prie kito pasirinkimo - pirkti svarais.

Pas mane irgi du pasirinkimai, tik siūlo svarais arba eurais atsiskaityti biggrin.gif
Irgi visada renkuosi svarus ir paskutinį kartą lapkričio 18 SEB nuskaitė kaip ir jums po 4,34 lt thumbup.gif

Dar lapkričio 17 iš to paties amazono pirkau su Swedo matercardu ir rezervavo po 4,45 unsure.gif neapsimoka swed mastercardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 20 lapkričio 2014 - 12:38
Tu lagamniu juk maximoj yra, tai geriau pirkti su 40 off? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 20, 13:22)
Na žodžiu džiaugiuosi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O kas belieka biggrin.gif

QUOTE(bbiitute @ 2014 11 20, 13:26)
kad as nieko nesirenku  g.gif  nustatyta nuo pradziu ir viskas  g.gif

Duoda pasirinkt, visada jie iskart litais paskaiciuoja, tai tiesiog reikia pazymeti taskiuka ties ju valiuta.

Bet visad buvau isitikinus, kad swedo geriausias kursas g.gif Nu bet nieko, sebo pavedimai brangesni biggrin.gif Nors saskaitas turiu abiejuose bankuose, bet sebas nepatinka nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2014 11 20, 13:42)
Bet visad buvau isitikinus, kad swedo geriausias kursas  g.gif  Nu bet nieko, sebo pavedimai brangesni  biggrin.gif  Nors saskaitas turiu abiejuose bankuose, bet sebas nepatinka nors tu ka  doh.gif

Pasirinkusi esu SEB planą SUMANU, su kuriuo į SEB pavedimai nemokami, o į kitus bankus 5 nemokami, kažkaip man per mėnesį pakanka. Kai už 5 litus, visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 lapkričio 2014 - 12:45
swedas ima valiutos keitimo mokestį iš svaro. pats bankas. todėl jau kelis mėn stengiuosi tik seb pirkti, geriau persivedu pinigus , nes pigiau su seb nei swedu smile.gif
Atsakyti
Gal kas Klaipėdoje nori prie TBS jungtis smile.gif
noriu 7kg surinkti, kad Tuksi tiesiai į namus atsiųstų biggrin.gif
d.kvasnia@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 20 lapkričio 2014 - 12:54
Na va, kiek naudingos temos valiutos keitimo tema smile.gif
Atsakyti