Aš jau po KT, atsakymas bus pirmadienį. Bet vizitas pas neurologę, kad pakomentuotų atsakymą tik sausio 23
. Neiškentėsiu tiek nežinioje, vakar radiologės prašiau, kad padarytų dvi kopijas, vieną neurologei, kitą chemoterapeutei. Bandysiu pirmadienį skambinti savo chemot., prašysiu - gal pažiūrės, kaip ten
Be to, kažkodėl padarė be kontrasto, nors siuntime aiškiai buvo užrašyta, kad su kontrastu. Aš ir pati užmiršau kontrastą, tik tyrimo metu atsitokėjau, kad be jo
. Baigus tyrimą paklausiau, kodėl be kontrasto, sesutė sako, kad: "mes čia vietoj taip nusprendėm". Ką tas reiškia, nieko nesuprantu
-------------------
Dėl atsisakymo tradicinės, mergaitės, aišku, jūsų pasirinkimas, aš nenoriu įnešti sumaišties jūsų nusistatymuose, bet pasikartosiu - turėjau tokią pažįstamą, kuri deja jau a. a. Labai gaila, kad žmogus su pradine gera ligos anamneze (jai buvo kr. v. 2 st.) atsisakė ch., ir pasidavė latvių žolininkės Elzės Jansonės priežiūrai... ko pasekoje, liga suprogresavo. Tada jau ėmėsi ir tradicinės medicinos, bet padėti nieko nebegalėjo. Sorry, aš labai skeptiška.
---------------------------
Ida, aš čia vakar varčiau savo užrašus, radau kad Kauno klinikose prof. A. Tamašauskas yra labai stiprus profesionalas galvos smegenų operacijose. Turi "navigacinę" sistemą, su kuria tiksliai nustato operacijos zonas, ribas, ir su spec. mikroskopu ir naudojant cheminį preparatą, kuris susikaupia auglio ląstelėse ir švyti operacijos metu, atlieka net labai komplikuotas sudėtingiausias operacijas. Kaip manai, gal su juo pasikonsultuoti?