Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

QUOTE(Remedy @ 2015 01 07, 13:22)

Mano kokteiliukas (gaila, bet ne mochito  biggrin.gif) cisplatina+topotekanas. - Močiute, nu kodėl manęs Dievas nemyli?!

Šiaudelio ir skėtuko nepamiršk mirksiukas.gif
Barsiuosi. Nu kodėl tu manai, kad atvęs nebemyli? Kaip tik labai myli-suteikė galimybę ligą diagnozuoti anksti, gauti gydymą ir net suteikia tau galimybę pasimėgauti kokteiliuku. Čia ne pykti, o dėkoti, kad esi reikia.
arune ar dvyne šiandien ėjo tyrimui g.gif
wilow matyt paguldė. Tikimės, kad grįš sustiprėjusi.
Ida, ar užklausėt pakartotinai dėl metastazių?
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios

jungiuosi prie Jūsų - tėveliui diagnozavo plaučių vėžį (2 stadija) ir šlapimo pūslėje rado piktybinį naviką. Sužinojome prieš šventes, taigi šios Kūčios ir Kalėdos kaip per rūką...
Užėjau čia, ir sakau - skaitysiu. Skaitysiu ir mokysiuosi iš jūsų. Kaip priimti ligą. Kaip su ja gyventi. Kaip nepalūžti. Nes jaučiuosi pasimetus. Nuo egzistencinių klausimų iki buitinių... Laukiame pirmadienį gydytojų sprendimo ar operuos (streikuoja širdelė). Nežinau kaip elgtis... Ar reikia tiems gydytojams ką nors nešti... Nemoku, niekada tokie dalykai nesigaudavo. Šiandien užėjau pas palatos gydytoją, o ko paklausti ir nežinau.
Žinau esminį dalyką, o visi kiti tokie bereikšmiai. Kartu ir šimtai klausimų galvoje. Žinau, kad viskas su laiku. Baisu, kad kas nors bus po laiko.
Atsakyti
Gal kas bandėt pagal Ševčenko metodą gydytis?
Atsakyti
renaciuke stiprybės console.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 01 07, 20:22)
renaciuke stiprybės  console.gif

Renaciuke, neparodykit tėčiui, kad jums sunku. Jam dar sunkiau. Mane kaip sergančią giliai nervina, kad negana kad man sunku, bet dar ir artimuosius kai kuriuos turiu drąsint, mano tėtis tikra 'drama queen' doh.gif viskas jam per lėtai vyksta, gydymai ne tokie, kodėl netiria to ar ano, vajezau da vajezau biggrin.gif Bet myliu jį vistiek labai labai.

Ingriga, kokios pas jus naujienos? Kaip jaučiatės?

Kažin kaip arune ir willow?

Beje Leonile, kastuve ir vitar džiaugiuosi kartu su jumis 4u.gif

Leonile, jūs onkologiniam gydotės?
Papildyta:
QUOTE(vitar @ 2015 01 06, 17:35)
Diagnozė gimdos kaklelio v. trečia st.

Pas mudvi ta pati liga ir stadija, gal galiu paklausti kokią chemiją jums skyrė?
Ir vat įdomu, jus operavo, manęs ne. Juk stadija III tai kaip ir su išplitimu? Ar ne? Kažin nuo ko tai priklauso. Gal galit plačiau papasakoti apie savo ligą?
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 07, 03:08)
o aš po vakar chemijos. Eina š...Šianakt pusę trijų kepiau omletą biggrin.gif nes dieną bloga buvo.  Vis tik galvoju baigti su tradicine medicina. Tik svarstau ar važiuoti pas Balvočiūtę, ar telefonu konsultuotis. Noriu bandyt rupužėlę pagert. Nežinau ką daryt. O gal dar kokie mažiau žinomi žolininkai yra? Nekalbu apie Ruolią, Karaliūnaitę. Gal kur Lietuvos pakrašty gyvena kokia stebūkladarė žolininkė. Tikiu Lt žolėm. Oi...nelengva

Nebaikit, tik neatsisakykit chemijos. Vyras ir norėjo atsisakyti (chemiją jis žiauriai sunkiai atlaikė) Ačiū Arūnei, kad paprotino, jos pažįstama lyg gydėsi žolelėm. ..gal ji pati primins...
O manasis iš po chemijų po šia diena geria žoles: margainis, varnalėšos, kiaulpienių šaknys, garšva, žemuogių lapai, dilgėlės ir t.t. žoles renku ir džiovinu pati, margainį irgi auginu...Nei pas Ruolią, nei pas Balvočiūtę nebuvom, nežinau ką jie ten duoda... Rusnėje yra žolininkė Valentina Baužienė, paprasta tokia moteriškė, negailinti patarimų (kas iš Žemaitijos-ji kartais būna Rietavo turguje) paprašius ji sutaiso ir beržo grybą...jei norėsit pabandyti susisiekti, jos telefonas 8 674 42171 Dar iš to krašto yra ir V.Skirkevičius...
Atsakyti
Remedy, man pradzioj nustate 1 stadija nes auglys nedidelis buvo, operavo, po operacijos rado viena limfmazgi pazeista ir is to seka, kad 3 stadija
Atsakyti
Aš jau po KT, atsakymas bus pirmadienį. Bet vizitas pas neurologę, kad pakomentuotų atsakymą tik sausio 23 unsure.gif . Neiškentėsiu tiek nežinioje, vakar radiologės prašiau, kad padarytų dvi kopijas, vieną neurologei, kitą chemoterapeutei. Bandysiu pirmadienį skambinti savo chemot., prašysiu - gal pažiūrės, kaip ten unsure.gif

Be to, kažkodėl padarė be kontrasto, nors siuntime aiškiai buvo užrašyta, kad su kontrastu. Aš ir pati užmiršau kontrastą, tik tyrimo metu atsitokėjau, kad be jo doh.gif . Baigus tyrimą paklausiau, kodėl be kontrasto, sesutė sako, kad: "mes čia vietoj taip nusprendėm". Ką tas reiškia, nieko nesuprantu g.gif doh.gif

-------------------
Dėl atsisakymo tradicinės, mergaitės, aišku, jūsų pasirinkimas, aš nenoriu įnešti sumaišties jūsų nusistatymuose, bet pasikartosiu - turėjau tokią pažįstamą, kuri deja jau a. a. Labai gaila, kad žmogus su pradine gera ligos anamneze (jai buvo kr. v. 2 st.) atsisakė ch., ir pasidavė latvių žolininkės Elzės Jansonės priežiūrai... ko pasekoje, liga suprogresavo. Tada jau ėmėsi ir tradicinės medicinos, bet padėti nieko nebegalėjo. Sorry, aš labai skeptiška.

---------------------------
Ida, aš čia vakar varčiau savo užrašus, radau kad Kauno klinikose prof. A. Tamašauskas yra labai stiprus profesionalas galvos smegenų operacijose. Turi "navigacinę" sistemą, su kuria tiksliai nustato operacijos zonas, ribas, ir su spec. mikroskopu ir naudojant cheminį preparatą, kuris susikaupia auglio ląstelėse ir švyti operacijos metu, atlieka net labai komplikuotas sudėtingiausias operacijas. Kaip manai, gal su juo pasikonsultuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 08 sausio 2015 - 09:39
QUOTE(arune @ 2015 01 08, 10:14)
Aš jau po KT, atsakymas bus pirmadienį. Bet vizitas pas neurologę, kad pakomentuotų atsakymą tik sausio 23  unsure.gif . Neiškentėsiu tiek nežinioje, vakar radiologės prašiau, kad padarytų dvi kopijas, vieną neurologei, kitą chemoterapeutei. Bandysiu pirmadienį skambinti savo chemot., prašysiu - gal pažiūrės, kaip ten  unsure.gif

Be to, kažkodėl padarė be kontrasto, nors siuntime aiškiai buvo užrašyta, kad su kontrastu. Aš ir pati užmiršau kontrastą, tik tyrimo metu atsitokėjau, kad be jo  doh.gif . Baigus tyrimą paklausiau, kodėl be kontrasto, sesutė sako, kad:  "mes čia vietoj taip nusprendėm". Ką tas reiškia, nieko nesuprantu  g.gif  doh.gif

-------------------
Dėl atsisakymo tradicinės, mergaitės, aišku, jūsų pasirinkimas, aš nenoriu įnešti sumaišties jūsų nusistatymuose, bet pasikartosiu - turėjau tokią pažįstamą, kuri deja jau a. a. Labai gaila, kad žmogus su pradine gera ligos anamneze (jai buvo kr. v. 2 st.) atsisakė ch., ir pasidavė latvių žolininkės Elzės Jansonės priežiūrai... ko pasekoje, liga suprogresavo. Tada jau ėmėsi ir tradicinės medicijos, bet padėti nieko nebegalėjo. Sorry, aš labai skeptiška.

---------------------------
Ida, aš čia vakar varčiau savo užrašus, radau kad Kauno klinikose prof. A. Tamašauskas yra labai stiprus profesionalas galvos smegenų operacijose. Turi "navigacinę" sistemą, su kuria tiksliai nustato operacijos zonas, ribas, ir su spec. mikroskopu ir naudojant cheminį preparatą, kuris susikaupia auglio ląstelėse ir švyti operacijos metu, atlieka net labai komplikuotas sudėtingiausias operacijas. Kaip manai, gal su juo pasikonsultuoti?

Bijau arune dziaugtis,bet del kontrasto.zinok kai nieko neranda tai kontrasto neleidzia,viskas gerai turbut :ax:Na maniskiui taip darydavo grybo g.pasiziuri jei nera mts tai ir kontrasto neleidzia.Tikiu kad ir tau taip buvo. .Aciu del Tamasausko,tiesiog laukiam atsakymo is vilniaus..
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 01 07, 22:05)
Ingriga, kokios pas jus naujienos? Kaip jaučiatės?

Ačiū, šiaip gerai tik ranką tempią (sustingsta, nežinau ar ten raumuo ar nervas), reikės šiandien paklausti. Važiuojų į perrišimus, gal atsakymas jau bus g.gif truputi bijoti pradedu doh.gif nors ir žinau kad nieko nepakeisiu
Atsakyti
Laba diena visom
Gal yra merginu serganciu limfoma ir vartojanciu zoliu anpilus ar kazka panasaus?
Dar noreciau suzinoti kaip pas gyditoja Ruolia patekti ar cia isankso registruotis reikia ar tapacia diena priimtu ir isvis gal kas buvot pas ji ar verta eiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaa36 @ 2015 01 08, 11:06)
Laba diena visom
Gal yra merginu serganciu limfoma ir vartojanciu zoliu anpilus ar kazka panasaus?
Dar noreciau suzinoti kaip pas gyditoja Ruolia patekti ar cia isankso registruotis reikia ar tapacia diena priimtu ir isvis gal kas buvot pas ji ar verta eiti rolleyes.gif

Limfomas labai gerai gydo chemija ir švytinimas, jokių antpilų kol gausit chemiją. Aš po Hodzkino limfomos gydymo jau skaičiuoju dvyliktus metus remisijos 4u.gif

Pas Ruolia neverta su limfoma eit, tuoj paieškosiu ką jis siūlo tokiems kaip mes, aš nėjau draugė varė, rezultate aš jai jau viską buvau tą patį susakius biggrin.gif

Pirmiausia gydymas, o paskui jau žolytės bigsmile.gif

Kokią limfomą nustatė?

Straipsnis http://www.iveikliga...c...9&Itemid=39, visą tą patį ir surašo, dar kažkokius papildus pasiūlo pas kolegę jo, nes matai jis limfomų nelabai gydo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 08 sausio 2015 - 10:32