Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

Aš irgi šiandien buvau echoskopuotis, markerį pasidaryt, žodžiu, pirmas patikrinimas po chemijos. Viskas ok! Markeris 4, echo nieko įtartino nerado.

Tik va, ar gali taip būt, kad pas mane skysčiai į vakarą dubenyje kaupiasi, o ryte jų nebebūna? Ta prasme, ar gali tas laisvas skystis imt ir išnykt? Nes jaučiuosi tai būtent taip. Prieš operacią irgi taip jaučiausi - vakare pilvas pasidaro išpūstas visas, kietas. Ryte kaip niekur nieko - vėl normalus iki kol ateina vakaras. g.gif
Atsakyti
Vitar, labai, labai geros naujienos!!! Puiku thumbup.gif
Atsakyti
Visas su gerais rezultatais 4u.gif ,pagyvinot musu temute ir niurias mintis.Kastuveli as nezinau tiksliai,bet manau.kad skysciai organizme kaupiasi per nakti,kol zmogus miega.Ir po nakties buna sunkiau.o per diena issivaiksto.O pas tave kaip ir atvirksciai.gal cia tiesiog del virskinimo ..
Atsakyti
Vitar, puiku, kad ir taip toliau 4u.gif
o ką sakė tavo daktarė dėl pilvo pūtimo, kastuvėl? šiaip tai geras atsakymas, tai jau ir liux 4u.gif
Atsakyti
Kastuve, iš kur tu čia sugalvojai, kad skysčiai kaupiasi. Manau, kad pas tave dujos kaupiasi. Man su tuo dalyku irgi problemos, gydymo pasekmė. tiesiog stengiuosi maistą derint. PVZ: vaisius valgau tik iš ryto, po vaisių kitą maistą po ne mažiau valandos, o geriau dar veliau. Pastebėjau, kad mano pilvukui patinka, kai vienu metu neprivalgau daug iv. produktų. Pvz: suvalgau salotas, po to košę. Yra kaip yra, reikia su tuo susitaikyt. Paskui gal viskas susitvarkys. kad tik tiek bėdos būtų...
Atsakyti
QUOTE(vitar @ 2015 01 06, 21:55)
Kastuve, iš kur tu čia sugalvojai, kad skysčiai kaupiasi. Manau, kad pas tave dujos kaupiasi. Man su tuo dalyku irgi problemos, gydymo pasekmė. tiesiog stengiuosi maistą derint. PVZ: vaisius valgau tik iš ryto, po vaisių kitą maistą po ne mažiau valandos, o geriau dar veliau. Pastebėjau, kad mano pilvukui patinka, kai vienu metu neprivalgau daug iv. produktų. Pvz: suvalgau salotas, po to košę. Yra kaip yra, reikia su tuo susitaikyt. Paskui gal viskas susitvarkys. kad tik tiek bėdos būtų...

Nu man tieiog buvo taip, kad kaupėsi :> tai gal čia iš baimės vaidenasi.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 06, 20:32)
Aš irgi šiandien buvau echoskopuotis, markerį pasidaryt, žodžiu, pirmas patikrinimas po chemijos. Viskas ok! Markeris 4, echo nieko įtartino nerado.

Tik va, ar gali taip būt, kad pas mane skysčiai į vakarą dubenyje kaupiasi, o ryte jų nebebūna? Ta prasme, ar gali tas laisvas skystis imt ir išnykt? Nes jaučiuosi tai būtent taip. Prieš operacią irgi taip jaučiausi - vakare pilvas pasidaro išpūstas visas, kietas. Ryte kaip niekur nieko - vėl normalus iki kol ateina vakaras.  g.gif

Sveiki, Kastuve. Žiūrėkit, rytą atsikeliat pailsėjus, nevalgius. Tai tas pilvelis ir ploksčias, gražus, nemaudžia, neskauda...Dieną judat, valgot, geriat, įtariu ir sugriešijat kokiu skanėstu, kuris nerekomenduojamas wink.gif Va ir užsikrauna. Aš kartais net miegot eidavau anksčiau tam, kad nejausti to negerumo. O pabandykit nevalgyt iki kokios 12 val dienos ir pamatysit kaip gerai jausitės. Bet taip yra blogai, nes pusryčiauti reikia laiku. Valgykit dažnai po nedaug ( tiek kiek telpa saujoj) ir bus geriau. Bet taip irgi sunku smile.gif Tuštinimasi reguliuokit. Turėtų apsitvarkyt.

o aš po vakar chemijos. Eina š...Šianakt pusę trijų kepiau omletą biggrin.gif nes dieną bloga buvo. Vis tik galvoju baigti su tradicine medicina. Tik svarstau ar važiuoti pas Balvočiūtę, ar telefonu konsultuotis. Noriu bandyt rupužėlę pagert. Nežinau ką daryt. O gal dar kokie mažiau žinomi žolininkai yra? Nekalbu apie Ruolią, Karaliūnaitę. Gal kur Lietuvos pakrašty gyvena kokia stebūkladarė žolininkė. Tikiu Lt žolėm. Oi...nelengva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 07 sausio 2015 - 03:11
Labas dienas!

Mano kokteiliukas (gaila, bet ne mochito biggrin.gif) cisplatina+topotekanas. Startuoju pirmadienį, nes šiandien jau nebesėję būtų sulašint. Gal kas susidūrę esat? Kokie šalutiniai be tų statistinių?

Įdomų įvykį apturėjau grįždama. Bedardėma aplinkeliais į savo kaimuką, sumaščiau kad reikia aplankyt diedukų kapus, nu nes vistiek pakeliui. Laukuose tie kapeliai, galvoju oro gryno įkvėpsiu, mintis prasklaidysiu.
Nuėjau prie kapo, maldelę sukalbėjau ir giliai supykus paklausiau:
- Močiute, nu kodėl manęs Dievas nemyli?!
Ir taip lyg iš niekur, šalia esančios mažos bažnytėlės varpas tik Bam! (Atžymėjo pirmą valandą)
Mm jo galvoju, nu gerai atsiprašau, daugiau neklausinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 01 07, 14:22)
Labas dienas!

Mano kokteiliukas (gaila, bet ne mochito  biggrin.gif) cisplatina+topotekanas. Startuoju pirmadienį, nes šiandien jau nebesėję būtų sulašint. Gal kas susidūrę esat? Kokie šalutiniai be tų statistinių?

Įdomų įvykį apturėjau grįždama. Bedardėma aplinkeliais į savo kaimuką, sumaščiau kad reikia aplankyt diedukų kapus, nu nes vistiek pakeliui. Laukuose tie kapeliai, galvoju oro gryno įkvėpsiu, mintis prasklaidysiu.
Nuėjau prie kapo, maldelę sukalbėjau ir giliai supykus paklausiau:
- Močiute, nu kodėl manęs Dievas nemyli?!
Ir taip lyg iš niekur, šalia esančios mažos bažnytėlės varpas tik Bam! (Atžymėjo pirmą valandą)
Mm jo galvoju, nu gerai atsiprašau, daugiau neklausinėsiu biggrin.gif

labas.cisplatina juk tu gavus jau tai zinai turbut salutinius.nuo topotekano vyrui nebuvo salutiniu,jam greiciau nuo ligos progresavimo silpna buvo.Ir dar yra sansu,kad su plaukuciais liksi grazuolyt 4u.gif .Dabar kreipk visas mintis ne i bobulytes kur kapeliuose guli,o tik i sveikima.To tau linkiu is visos sirdies.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 01 07, 12:35)
labas.cisplatina juk tu gavus jau tai zinai turbut salutinius.nuo topotekano vyrui nebuvo salutiniu,jam greiciau nuo ligos progresavimo silpna buvo.Ir dar  yra sansu,kad su plaukuciais liksi grazuolyt 4u.gif .Dabar kreipk visas mintis ne i bobulytes kur kapeliuose guli,o tik i sveikima.To tau linkiu is visos sirdies.

Ačiū Idut, ir jums to paties 4u.gif

O kaip Jūsų nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 01 07, 14:51)
Ačiū Idut, ir jums to paties  4u.gif
O kaip Jūsų nuotaikos?

Tyla pas mus,nuotaiku nera. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 07, 03:08)
Vis tik galvoju baigti su tradicine medicina. Tik svarstau ar važiuoti pas Balvočiūtę, ar telefonu konsultuotis. Noriu bandyt rupužėlę pagert. Nežinau ką daryt. O gal dar kokie mažiau žinomi žolininkai yra? Nekalbu apie Ruolią, Karaliūnaitę. Gal kur Lietuvos pakrašty gyvena kokia stebūkladarė žolininkė. Tikiu Lt žolėm. Oi...nelengva

Aš labai tikėjau žolėmis ir kt. natūraliais gydymo būdais. Dabar tas tikėjimas slopsta. Mano mama buvo pas Balvočiūtę. Gėrė įvairias jos sumaišytas žoles. Pati sugalvojo gerti ugniažolę. Gavau truputį musmirės užpilo. Gėrė mama ir jį (beje po jo gerai jausdavosi). Dabar iš Balvočiūtės parsivežė maudos užpilo. Trumpiau tariant ką gali tą geria. Tik prieš chemiją`, jos metu ir iškart po jos nieko nevartoja. Visas tas žoles mama pradėjo gerti jau po pirmo gydymo kurso. Nepadėjo. Liga atsinaujino verysad.gif Dabar vėl geria. Pakalbėjom su ja ir nutarėme, kad tos žolės tikrai nebus blogiau už nuodus, kuriuos gauna chemijos metu. Galų gale bent žinosim, kad darom viską, ką galim. O bus kaip bus...
Nežinau, ar rupūžė padeda v atveju g.gif Mes jos turime (nepamainomi vaistai esant anginai ar skaudant gerklei), bet mama negeria.
Atsakyti