Bendras kr tyrimas man atrodo l. geras. na o kasos ir kr.v žymenys padidėję ,tik tu žinai mano nuomonę apie juos. mano CEA pradžioj atkritimo buvo beveik nulis, o kr.v 15-3 irgi arčiau nulio. ir ką gi: plaučiai, kepenys, smegenys. Prieš operaciją pas V.Rudaitį 2013 - kiaušidžių viršijo kelis kartus - nieko nebuvo, endometriozė. dar tavo kasos v. m . padidėjęs. Bet dėl šventos ramybės, žinant savo charakterį, knisčiaus ir ieškočiau, nors panikuot tai jau tikrai nereikia - markerių rodiklis nėra absoliutus diagnostikos įrodymas.
Skorpe, bendras kraujas idealus praktiškai. Monocitai sumažėję bet nežymiai. Vėžio žymenų padidėjimai reiktų atkreipt dėmesį kasą ir krūtis išsitirti. Willow jau parašė ne visada jie tiksliai rodo. Nors ranka nereiktų numot.
Willow, sesuo dažnai geria, abejoju, kad dėl priklausomybės skausmas atsinaujina.
Vyras geria po 24, o vakar užtrukom tai tik po 16 antrą dalį 12 išgėrė. Yra gėręs gerokai didesnes dozes, bet tai poveikiai vistiek jaučias kaista veidas, žagsulys, nemiga, nuotaikai pasijaučia.
Willow, sesuo dažnai geria, abejoju, kad dėl priklausomybės skausmas atsinaujina.
Vyras geria po 24, o vakar užtrukom tai tik po 16 antrą dalį 12 išgėrė. Yra gėręs gerokai didesnes dozes, bet tai poveikiai vistiek jaučias kaista veidas, žagsulys, nemiga, nuotaikai pasijaučia.
Dėl Ca 19-9:
Neturi tokių bėdų?
Be to, tavo rezultatas dar priklauso tarpinei ribai (http://www.ligos.lt/lt/laboratoriniai-tyrimai/ca-19-9/49/).
Čia apie Ca 15-3.
http://www.ligos.lt/...mai/ca-15-3/48/
Tavo vietoje eičiau pas šeimos gyd. ir prašyčiau echoskopijų ar KT/MRT.
Padidėjusios rodiklio reikšmės kai kuriais atvejais gali būti randamos ūmaus hepatito, aktyvaus lėtinio hepatito atveju, tulžies takų cholestazės, cistinės fibrozės, pankreatito, reumatinių ligų metu.
Neturi tokių bėdų?
Be to, tavo rezultatas dar priklauso tarpinei ribai (http://www.ligos.lt/lt/laboratoriniai-tyrimai/ca-19-9/49/).
Čia apie Ca 15-3.
http://www.ligos.lt/...mai/ca-15-3/48/
Tavo vietoje eičiau pas šeimos gyd. ir prašyčiau echoskopijų ar KT/MRT.
Eisiu kalbeti su gydytoja.Nes tiek laiko nepaziuri.Jau siandiena kalbejau,tai sutarem ,kad kita savaite pas ja nueisiu.
Neramu labai.Krutine,pilvo organus tyriausi pries pusmeti.Bet ,ka gali zinoti ....negali numoti ranka.
Taip jauciuosi ,kaip ir nieko ,tik lab klubo,operuota vieta pamaudzia ...su tokiais duriais.Aciu ,kad pagelbejote
Siaip jokiu kitu negalavimu neturiu,ka kluba soperuotas .
Neramu labai.Krutine,pilvo organus tyriausi pries pusmeti.Bet ,ka gali zinoti ....negali numoti ranka.
Taip jauciuosi ,kaip ir nieko ,tik lab klubo,operuota vieta pamaudzia ...su tokiais duriais.Aciu ,kad pagelbejote
Siaip jokiu kitu negalavimu neturiu,ka kluba soperuotas .
Leonile puikios naujienos ,atsikvepk.Nesuprantu gavau atsakyma is cekijos parase.kad operuoja su gamma ne daugiau kaip 4mts ,bet juk tikrai buvom isskaite.kad daugybines,,
Sveikos,
ar kas bandę naudoję vaistus ASD -2 frakcija? KAip atsiliepimai? Ačiū
ar kas bandę naudoję vaistus ASD -2 frakcija? KAip atsiliepimai? Ačiū
QUOTE(ida1 @ 2015 01 06, 09:50)
Nesuprantu gavau atsakyma is cekijos parase.kad operuoja su gamma ne daugiau kaip 4mts ,bet juk tikrai buvom isskaite.kad daugybines,,
Gal turima galvoje-vienu metu ne daugiau kaip 4? Nebijok klausti ir klausti
Leonile, puikios naujienos Atsikvėpk ir "mėgaukis" chemija.
wilow, sėkmės ir pasaugok save Jaučiu reiks ir man paraugti pagal jūsų receptą
Karme, pažiūrėk koks gražus oras, net ir jis mus įkvepia kovai
angele, nori pasakyti, kadvyro kolegos pabudėjo ligoninėj? Tikrai žinau, ka pas mane taip nebūtų
remedy, jamam visus ginklus į rankas ir iš naujo stojam kovoti.
skorpe, bendras kraujo fantastiškas
Merginos, kai turėsiu geresnių žinių , būtinai parašysiu.
Kaip man liūdna, kad mūsų skyrelyje vis prisijungia naujų narių
QUOTE(ida1 @ 2015 01 06, 10:50)
Leonile puikios naujienos ,atsikvepk.Nesuprantu gavau atsakyma is cekijos parase.kad operuoja su gamma ne daugiau kaip 4mts ,bet juk tikrai buvom isskaite.kad daugybines,,
Siaip jau 3 mts-vadinasi daugybinemis. Tevui buvo trys-rase, kad daugybines...
O kiek pas jus ju yra, gal telpat i tuos 4?
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 06, 11:38)
Siaip jau 3 mts-vadinasi daugybinemis. Tevui buvo trys-rase, kad daugybines...
netelpam..
arune kaip jus?rytoj mrt galvos?Viskas turi but gerai,laikykis,laikom kumscius uz tave
Labas visoms
Kokios geros naujienos, sveikinu
Mano atsakymo dar nėra
QUOTE(Leonilė @ 2015 01 05, 19:59)
Aš noriu su jumis pasidžiaugti savo KT tyrimo rezultatais.
Viskas gerai, vėžio nerasta
Rytoj 5 chemija. Tik šalutinių bijau
Viskas gerai, vėžio nerasta
Rytoj 5 chemija. Tik šalutinių bijau
Kokios geros naujienos, sveikinu
Mano atsakymo dar nėra