Labas visoms.
Aš jau po konsultacijos, chemiją paskirs sausio 7d. kokią, sužinosiu po kraujo tyrimo.
NERA, kaip jūsų ligoniukas?
Ingriga, ar jau namie?
Rašau, trinu, rašau, trinu..Norisi dar kažką pridurt Idai, dvynei ar willow, nu bet nesiriša mintys kažkaip. Pavargau jau turbūt nuo tų švenčių.
Linkiu sveikatos visoms.
Susitiksim kitąmet
QUOTE(willow @ 2014 12 31, 10:50)
Ką reiškia, Idut, sunku? Aš turiu tokį gyvenimą , kito - nėr. Jis mano, aš jį myliu, ir visiems sakau, NIEKO nera nuostabesnio kaip gyvenimas. Mylekite jį. Sunku yra aplinkiniams, nes nuo tokių problemų nervų sistema pakinta, asmenybė koreguojasi, daraisi iš smagaus kompanijų balių kelionių renginių organizatorių draugams zirzalu, apie kurį reikia pašokinėt gerokai, kas žeidžia iki širdies gelmių. na bet tas puikybes rauni iš savęs po truputį. ir esu viena be labai artimų žmonių, nykstanti giminė, traukia mane svetimi iš duobės. Reikia išmokt susitaikyt su daug kuo kai viskas keičiasi..... Nelengva, bet kiekvieną dieną sveri svarstyklėmis ką nors ir privalai pasverti. Nes už nugaros nieko nėra.
Jus esate labai stiprus ir labai grazus zmogus. Tuo tik galima zavetis, to galima pavydet.
Stiprybes ir sveikatos visiems. Tikekimes geresniu kitu metu.
QUOTE(Remedy @ 2014 12 31, 11:05)
Labas, su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis Tikėkime, kad ateinantys bus geresni, sveikesni
Beveik namie, vis laukiu kol mane pasiims
Su ateinančiais Naujaisiais!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na lai pagaliau jie mums atneš 2015 nuostabiausių stebuklų. Mums mums mums, ir tik mums. Būkim visos laimingos, kiek tik išgalim. Būkim visos ir visi sveiki, kiek tik Dievulis leidžia!!!!! Ir užsispirkim, kai reikia savo pasiekt, kaip tos ožkos, kurios atbėgs sausio pabaigoj. Su šventėmis, mielosios!!!!!!
Ten
Ten gerai, kur mūsų nėra,
Ten žuvys turi liežuvius,
todėl bučiuojas prancūziškai.
Ten paukščiai ne tik skraido,
bet ir groja fortepijonais -
Šopeną, Bethoveną arba Yesterday
Ten šimtakojai rūko pypkes
susėdę ant haliucinogeninių grybų,
Ten žmonės be proto džiaugiasi
ir godžiai raško kiekvieną dieną,
o dienomis Ten viskas užžėlę,
naktys veša lyg piktžolės.
J. Ivanauskaitė (knyga Odė džiaugsmui)
Linkiu kiekvienai iš mūsų atrasti tą savo TEN, niekada nepasiduoti ir džiaugtis kiekviena akimirką naujais 2015
Ten gerai, kur mūsų nėra,
Ten žuvys turi liežuvius,
todėl bučiuojas prancūziškai.
Ten paukščiai ne tik skraido,
bet ir groja fortepijonais -
Šopeną, Bethoveną arba Yesterday
Ten šimtakojai rūko pypkes
susėdę ant haliucinogeninių grybų,
Ten žmonės be proto džiaugiasi
ir godžiai raško kiekvieną dieną,
o dienomis Ten viskas užžėlę,
naktys veša lyg piktžolės.
J. Ivanauskaitė (knyga Odė džiaugsmui)
Linkiu kiekvienai iš mūsų atrasti tą savo TEN, niekada nepasiduoti ir džiaugtis kiekviena akimirką naujais 2015
Su artejanciais naujais metais,mergaites !!!!!! Visiems sveikatos,sveikatos,sveikatos !!! Kiekvienai po stebuklą !!! Nesustokime svajoti,apkabinu visas
Atleiskit, kad įsiterpiau, Ida1, ar nebandėte domėtis, gal ligonių kasa kompensuoja dalį gydymo gamma peiliu užsienyje išlaidų pagal ES pacientų teisių į tarpvalstybines sveikatos priežiūros paslaugas direktyvą? Kaip suprantu ligonių kasa kažkiek tai kompensuoja ir kitose ES šalyse gautų Lietuvoje neprieinamo gydymo paslaugų išlaidas, tik nežinau kurios paslaugos kompensuojamos.
Sveikatos metų visoms, te ateinantys metai būna sveikesni, laimingesni, sėkmingesni, tvirtybės, tikėjimo ir begalinės vilties visoms.
Willow, nuostabus linkėjimas, užsispirkim ir laimėkim
Nelengvi metai buvo, su Naujais tikimės vis geresnių, tikiu tokie jie ir bus
NERA, būtinai pakviesim visas į salas. Tiesa šį kart teleloto laimikis 2lt Pasvaičiojom, smagiau taip. Samgumai tiesa baigėsi kai kūčių išvakarėse, vyriausiam teko smakrą siūti. Paskui vaikų slogos, kosuliai, vyrui ir prikibo, vaikom bacilkas intensyviai.
Willow, nuostabus linkėjimas, užsispirkim ir laimėkim
Nelengvi metai buvo, su Naujais tikimės vis geresnių, tikiu tokie jie ir bus
NERA, būtinai pakviesim visas į salas. Tiesa šį kart teleloto laimikis 2lt Pasvaičiojom, smagiau taip. Samgumai tiesa baigėsi kai kūčių išvakarėse, vyriausiam teko smakrą siūti. Paskui vaikų slogos, kosuliai, vyrui ir prikibo, vaikom bacilkas intensyviai.
Atėjus Naujiesiems norėčiau palinkėti daug daug stiprybės, kantrybės kovoje ir žinoma sveikatos
Tebuna visų kelių pabaigoje - NAMAI,
Visų naktų pabaigoje - AUŠRA,
Visų neapykantų pabaigoje - MEILĖ.
Visų nevilčių pabaigoje - VILTIS!
Su Naujaisiais Metais!
Tebuna visų kelių pabaigoje - NAMAI,
Visų naktų pabaigoje - AUŠRA,
Visų neapykantų pabaigoje - MEILĖ.
Visų nevilčių pabaigoje - VILTIS!
Su Naujaisiais Metais!
Su Naujais 2015m mano likimo drauges ir visos likusios, kurias patiete si sveikatos problema. Tegul 2015 buna geresni, laimingesni.
Wilow eiks apkabinsiu, i kalna i kalna kopiam viena kita prilaikydamos..i gyvenimo kalna, kad ir kaip sunku , kasdien i prieki .
nu ka apie save, viskas gerai, nu prisigeriau vakar... i viskas. aj...reik dziaugtis siandiena. sveikatos patikrinimas sausio 16d ir dar. siaip viskas neblogai ( pries 2 m nustatytas kruties vezys 2 st B her++). Tik nesuprantu ko pradejo tinti ranka, ne ta kurios pazasty isimti limfmazgiai, o kita, i kuria chemija leido. gal todel kad daug supjausciau visokio maisto, jai teko padirbeti, arba velniai zino nuo ko... atostogos baigiasi, sekmadieni jau pradedu dirbti. va taip. sveikatos visoms linkiu ir sau. sekmes, mergaites
Wilow eiks apkabinsiu, i kalna i kalna kopiam viena kita prilaikydamos..i gyvenimo kalna, kad ir kaip sunku , kasdien i prieki .
nu ka apie save, viskas gerai, nu prisigeriau vakar... i viskas. aj...reik dziaugtis siandiena. sveikatos patikrinimas sausio 16d ir dar. siaip viskas neblogai ( pries 2 m nustatytas kruties vezys 2 st B her++). Tik nesuprantu ko pradejo tinti ranka, ne ta kurios pazasty isimti limfmazgiai, o kita, i kuria chemija leido. gal todel kad daug supjausciau visokio maisto, jai teko padirbeti, arba velniai zino nuo ko... atostogos baigiasi, sekmadieni jau pradedu dirbti. va taip. sveikatos visoms linkiu ir sau. sekmes, mergaites