Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

QUOTE(ida1 @ 2014 12 30, 19:33)
Nuostabu,kad neblogai viskas 4u.gif daktaro skambucio snd nesulaukem,gal rytoj..

Nelaukite kol paskambins, skambinkite patys ir klauskite. Jūsų situacijoje nebijočiau trukdyti, aš tiek kantrybės neturėčiau, šiandien pat būčiau jau paskambinusi.
Kai tiek daug ligonių nenuostabu, kad jie pamiršta. Skambinčiau ir "priminčiau" apie save.
Atsakyti
Ida, geriau įvairiai: nuo 1tbl x2k d iki 4tbx2kd, dabar vakar atsibudau 5ryto nuo nežmoniško galvos skausmo -- išgėriau 2dexamthzn ir 2Ultracod, daugiau dexo negėriau. Jau 2 dienos negėriau visai prieš tai. paskui negeriu - užtenka ultracod. Jei koks didelis skausmas - vel kalu - pradedu nuo 2. kai lašino lašinę- dxmthzn yra 10mg. Skausmo kabinete, kur išraše tramadolį, sakė galima iki šešių per dieną. Čia kalbama apie 0,5mg dozės tbl.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 12 30, 21:29)
Ida, geriau įvairiai: nuo 1tbl x2k d iki 4tbx2kd, dabar vakar atsibudau 5ryto nuo nežmoniško galvos skausmo -- išgėriau 2dexamthzn ir 2Ultracod, daugiau dexo negėriau. Jau 2 dienos negėriau visai prieš tai. paskui negeriu - užtenka ultracod. Jei koks didelis skausmas - vel kalu - pradedu nuo 2.  kai lašino lašinę- dxmthzn yra 10mg. Skausmo kabinete, kur išraše tramadolį, sakė galima iki šešių per dieną. Čia kalbama apie 0,5mg dozės tbl.

aciu,neoperuos vyro,pavojingos mts.galvoj chaosas vel verysad.gif .Del gamma kalbejom,tik kompleksiskai su chemija,o kad chemijos jau nebeskyre mums.
Atsakyti
Čia jūsų chemikė sakė, kad chemijos neduos ? Maukit pas Česą į Klaipėdą. Susisiekit, susitarkit. Galėtumėt per M. Striogą, bet jis šiuo metu Los Andžele, konferencijoj, užvakar iš lovos išverčiau pavakariop su savo problemom doh.gif , grįš sausio 5d, tikrai bent jau padės sukontaktuot, ką gali neatsako pacientams, tik nepamenu, Ida, ar jūs su juo kontaktuojat. Kol kas pati su A.Česu bandykit susisiekt. Jei nors maža galimybė - jis chemija gydo iki paskutinio.
Ar vyrui skauda galvą?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 30, 22:48)
aciu,neoperuos vyro,pavojingos mts.galvoj chaosas vel verysad.gif .Del gamma kalbejom,tik kompleksiskai su chemija,o kad chemijos jau nebeskyre mums.

O ta daktarė bent paaiškino, kodėl nenori skirti chemijos, ar kad bendra būklė neleidžia, ar kad, jos nuomone, neefektyvu? Tai gal reikėtų iš naujo perkalbėti su chemoterapeute, pasakyti del to gamma peilio, tai gal skirs tą chemiją tokiu atveju? Aš tai irgi linkusi pritarti willow dėl gyd. Čėso, bandyčiau jūsų vietoje su juo susisiekti. Kad ir per Striogą. Jei jūs su juo nebendraujat, galėčiau pasidomėti dėl jūsų, nes pirmadienį važiuosiu pas jį vakcinuotis. Jis pažįsta Čėsą, galėtų jus su juo suvesti.
O kas sakė, kad būtina su chemija derinti, čia iš kokių nors klinikų atrašė?
Atsakyti
Dvyne, jų chemikė - Asadauskienė. Apie tą žmogų neverta kalbėt ir su ja diskutuot. Nebent per NVI direktorių... Jei JR aš nekeičiu dėl patirties, profesionalumo, nors man žmogiškosios savybės absoliučiai nepriimtinos (dabar del galvos ir del pleurodezes gavau atsakymus ir patarimus tą pačią dieną, teigiamus, su nuoširdžiu, tikiu, patarimu), tai šitos ponios atsisakyčiau be jokio gailesčio ir dvejonių, jei tik rasčiau nors pusę žingsnelio, kas padėtų daugiau.....
Nebent čia kažkas kitas apie chemiją ir peilį lygiagrečiai pasakė ir aš dabar nusišneku. Palaukim Idos,kai atsakys -žinosim aiškiau.
Atsakyti
Labas rytas visom 4u.gif .Ilgai vakar su gydytoju kalbejomes.jam nepatinka,kad nera chemoterapinio gydymo numatyta..viena mts giliai.Sako zmogus gali likti su regejimo sutrikimu,gal net judejimo problemom.Dabar fiziskai savarankiska zmogu.galiu i lova paguldyt.Del GAMMA peilio tiktu siuo atveju.bet verta tik jei bus skirta chemija.Klause kas mus priziuri...sakiau niekas.nereikalingi mes.Gydytojas nuostabus zmogus,pazadejo nueiti pas santoru chemikus ir radiologus pakalbinti,ju nuomones paklausti.Esu be galo dekinga jam uz tai.Dvyne9 jei cia nieko nesigaus,noretume pas cesa bandyt.gal tada ir jusu pagalbos pirmadieni.Willow galvos vyrui neskauda tik stiprokas spaudimas,su Strioga mes nekontaktuojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 31 gruodžio 2014 - 09:03
Labas rytas 4u.gif
Ida, jei reikia A.Česo telefono-parašyk į až ...
pas mus prisnigo bigsmile.gif gražu, balta...tik valyt kad nereiktų blush2.gif doh.gif tai iš vis būtų thumbup.gif žiema....
Visiems linkiu gražių, ramių švenčių 4u.gif sveikatos ir stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Idut, jei sekei, aš apakau kaire akimi. Metastazė. Meldžiu dievo kad dešinė
bent liktų. Susitaikyti su tuo reikia, nebaisu, pripranti. Vairuoti neišeis, net klaviatūra dažnai paspaudžiu šalia esantį mygtuką sunkiau. O dėl judėjimo..... ir po mts, ir po gydymo panašūs šalutiniai. Man judėjimą apsunkino labai, bet jei lygint gyvybės ir judejimo klausimą , tai turi lygint su gyvenimo klausimu, o ne kitu kontekstu, atsakymą matyt, pati žinai ..... Gerai susitvarkyk su santariškem, jei pades, tikrai bus išeitis. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 12 31, 11:34)
Idut, jei sekei, aš apakau kaire akimi. Metastazė. Meldžiu dievo kad dešinė
bent liktų. Susitaikyti su tuo reikia, nebaisu, pripranti. Vairuoti neišeis, net klaviatūra dažnai paspaudžiu šalia esantį mygtuką sunkiau. O dėl judėjimo..... ir po mts, ir po gydymo panašūs šalutiniai. Man judėjimą apsunkino labai, bet jei lygint gyvybės ir  judejimo klausimą , tai turi lygint su gyvenimo klausimu, o ne kitu kontekstu, atsakymą matyt, pati žinai ..... Gerai susitvarkyk su santariškem, jei pades, tikrai bus išeitis. Laikykitės  4u.gif

Dieve willow kaip jums sunku...vyras bijo del regejimo,sako noreciau mirti matydamas....Dar bandysiu i kauna kreiptis.ten neuroonkologiniam kazkoks yra stereo radio aparatas.gal tas tiktu.
Atsakyti
Ką reiškia, Idut, sunku? Aš turiu tokį gyvenimą , kito - nėr. Jis mano, aš jį myliu, ir visiems sakau, NIEKO nera nuostabesnio kaip gyvenimas. Mylekite jį. Sunku yra aplinkiniams, nes nuo tokių problemų nervų sistema pakinta, asmenybė koreguojasi, daraisi iš smagaus kompanijų balių kelionių renginių organizatorių draugams zirzalu, apie kurį reikia pašokinėt gerokai, kas žeidžia iki širdies gelmių. na bet tas puikybes rauni iš savęs po truputį. ir esu viena be labai artimų žmonių, nykstanti giminė, traukia mane svetimi iš duobės. Reikia išmokt susitaikyt su daug kuo kai viskas keičiasi..... Nelengva, bet kiekvieną dieną sveri svarstyklėmis ką nors ir privalai pasverti. Nes už nugaros nieko nėra.
Atsakyti
Jatau, kaip aš čia taip-numečiau idai mintį ir nieko nepaaiškinau doh.gif Sunkiai labai galva man dirba. Jums gamma peilis būtinas, mačiau , jau išsiaiškinot. O rašyti į kitas klinikas siūlau dėl to, kad gautum antrą nuomonę apie vaistus. Gal kas pasiūlys variantą, kurio nebandėt. Kaune bandyk ne tik į onkologinį, bet ir į klinikas mirksiukas.gif
Ir kokios čia kalbos apie mirtį? Kad ir aklas, kad ir šlubas, bet gyvas!!!
Atsakyti