Willow, jūs kovotoja, jei reikia kas belieka. Svarbu pasiektas tikslas gavot reikiamą išsikovotą pagalbą, punktuota, palengvėjo, šventės namuose. Toliau procedūros po naujųjų, skysčiams suvaldyti.
Ten pat gal antra stacionarinė reabilitacija, girdėjau, kad yra už santariškių, kai laukėm vyrui kol ligonių kasos patvirtins. Bet gavom vietoj santariškėse, tfu tfu tfu nesusidurt su tuo ką pasakojat.
QUOTE(Angele @ 2014 12 26, 23:17)
Ten pat gal antra stacionarinė reabilitacija, girdėjau, kad yra už santariškių, kai laukėm vyrui kol ligonių kasos patvirtins. Bet gavom vietoj santariškėse, tfu tfu tfu nesusidurt su tuo ką pasakojat.
Taip, pirmam aukšte yra kardiologinis reabilitacinis. Tai ne 2sant int ter sk. Apie reabilitaciją Visoriuose nesu blogo girdėjusi.
QUOTE(willow @ 2014 12 26, 19:48)
Leonile, nepyk, nenorėjau nei supykdyt, nei įžeist, tik , žinok, man nėra gerai... jei atvirai, viskas blogiau nei rugsėjį... Tik vienas kitas takelis kažkur šviečiasi, bandysim jonvabaliais pasišviesdami (brrrr, vargšeliams irgi žiema) jais eiti.
Ne, tai tu nepyk ilgą laiką nesirodei, o kai sugrįžai, parašei, kad tau per gaidžio žingsnelį geriau. Iš to ir padariau,gerai neįsiskaičiusi, savo išvadas, atsiprašau, tikrai nenorėjau nieko blogo
Man pirmadienį pirmoji KT, kažkaip jaudinuosi, gal ir be reikalo, bet vis tiek neramu
Ida, mintimis palaikau Jus, ir šventai tikiu, kad radiologas skirs gydymą. O vyrui buvo kada nors plaučiai švitinti?
(dėl mts galvoje žinau, klausiu būtent dėl plaučių)
ingriga, bus dar tų Kalėdų svarbiausia, esate medikų rankose
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 26, 23:50)
Man pirmadienį pirmoji KT, kažkaip jaudinuosi, gal ir be reikalo, bet vis tiek neramu
kadangi atsakymą sužinosi dar vėliau, apsišarvuok stiprybe, kantrybe ir tikėk, kad viskas bus gerai (arba bent jau negalvok, kad kas bus blogai). Laikykis
QUOTE(willow @ 2014 12 26, 22:53)
Prisipažįstu, taip šlykščiai elgiausi, nes buvau beviltiškoj padėty, maniau jie mane ten numarins....
Jus kovojate dėl savęs, savo sveikatos, tai jeigu kitaip neišeina, šaunuolė kad sugebate taip
Ačiū už palinkėjimus, teisingai bus tu švenčių, svarbu žnypliukų greičiau atsikratyti
Leonile,tikrai net neabejoju kad tyrimai bus geri ,vyrui plautis svitintas praitais metais spali.Aciu willow,sveikatos jums ir ryzto.Naujokem sekmingo gydymo ir ramybes.
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 26, 23:50)
Ne, nu tu kai apie savo gydyma parasai, man chemoterapeutei savo per galva duot noris.
Avastino prasiausi - sake, nereikia, nors stadija ta pati musu beveik (3b mano), KT nedare gydymo metu, nes per operacija viskas pasalinta ir kam man be reikalo apsisvitint, vis tiek nieko neras, KT net po gydymo nedare, nes kam reikia irgi. Jinai pagal histologini net stadijos nemoka nustatyt. . Sako: II. Nei a, nei b, nei c. O kad antra stafija nustatoma kai vezys nebuna isplites uz dubens ribu... tai man tikriausiai pjuvi iki diafragmos dare ir ten pilvaoleve pjaustinejo siaip sau, nes smagu... O dar tiek geru atsiliepimu apie ja girdejus esu... nesuprantu is kur.
Atsiprasau, kad cia pykcio proverzius reiskiu, bet geriau, nei savy laikyt. Erzina mane toks gydytoju poziuris, lyg as gyvent maziau nei Leonile noreciau, tai manes galima beveik negydyt.
Mielosios , paveluotai , bet sveikinu visas su praejusiom sventem Noriu kiekvienai palinket gyventi....!
Tegu naujiej metai atnesa nauju jegu kovai, tegu medicinoje atsiranda nauju stipresniu ginklu tai kovai laimeti
Reciau parasau, bet visas atsimenu, labai rupi kaip Jums sekasi
Tegu naujiej metai atnesa nauju jegu kovai, tegu medicinoje atsiranda nauju stipresniu ginklu tai kovai laimeti
Kastuve, aš kažko nesupratau. Paaiškink. Tave operavo, gavai chemijos. Gydymą baigė, bet netikrino, ar viskas gerai? Kada tikrins?
Kastuvai, aš irgi kai skaitai, tai man atrodo visus kažkaip geriau ir "kitaip" gydo nei mane.
Labai pergyvenau, kad man neišpjovė limfmazgių, pilvaplėvės. Mane operavusi onkoginekologė tiesiog pasakė, "ten nebuvo" tai nepjovėm. Visokios mintys lindo į galvą, "o gal nepamatė", "gal buvo ir ten", "nu ir kodėl ji neišpjovė?!"
Dar ir dabar abejonių turiu, nes jeigu taip viską išpjovė gerai (kaip gyd.pati teigia,kad viską radikaliai pašalino) tai kodėl tada toks aukštas markeris buvo?
Ir pasak jos pas mane v išplitęs buvo į taukinę, visur kitur švaru. Nelabai ja pasitikiu
O Tau viską pašalino
Tave iškarto nusiuntė pas ginetikus, o maniškė sako, kad gydymui tai įtakos neturi ir tik po gydymo mane ten nusius, o taip rūpi dabar jį pasidaryti : Dar ir dėl dukrytės savo nerimauju, jeigu turiu paveldėtą tą geną.
Bet dėl vieno esi teisi, visi norim GYVENTI. Ilgai, ilgai, ilgai.....
Ir dar, kažkodėl man taip atrodo, kad visi chemiją(tokią pačią kaip ir mano) kažkaip lengvai perneša, o man tai žiauriai sunku ir ligoninėje sutinku daug moterų su tokia pat diagnoze, kaip
mano ir kiek pasišneku visos lengvai perneša pašalinius...
Netgi čia forume rašančios moterys, gaunančios paklitakselį su karboplatiną nesiskundžia nei skausmais, nei vemimu...nu o man tai...
Papildyta:
sveikinu labai, labai
Tai geriausia, kas galėjo įvykti po tiek netekčių!
Beje, ar sūnelis jau žino, kad močiutės jau nebėra?
Labai pergyvenau, kad man neišpjovė limfmazgių, pilvaplėvės. Mane operavusi onkoginekologė tiesiog pasakė, "ten nebuvo" tai nepjovėm. Visokios mintys lindo į galvą, "o gal nepamatė", "gal buvo ir ten", "nu ir kodėl ji neišpjovė?!"
Dar ir dabar abejonių turiu, nes jeigu taip viską išpjovė gerai (kaip gyd.pati teigia,kad viską radikaliai pašalino) tai kodėl tada toks aukštas markeris buvo?
Ir pasak jos pas mane v išplitęs buvo į taukinę, visur kitur švaru. Nelabai ja pasitikiu
O Tau viską pašalino
Tave iškarto nusiuntė pas ginetikus, o maniškė sako, kad gydymui tai įtakos neturi ir tik po gydymo mane ten nusius, o taip rūpi dabar jį pasidaryti : Dar ir dėl dukrytės savo nerimauju, jeigu turiu paveldėtą tą geną.
Ir dar, kažkodėl man taip atrodo, kad visi chemiją(tokią pačią kaip ir mano) kažkaip lengvai perneša, o man tai žiauriai sunku ir ligoninėje sutinku daug moterų su tokia pat diagnoze, kaip
Netgi čia forume rašančios moterys, gaunančios paklitakselį su karboplatiną nesiskundžia nei skausmais, nei vemimu...nu o man tai...
Papildyta:
QUOTE(drambiuke @ 2014 12 27, 18:36)
Mielosios , paveluotai , bet sveikinu visas su praejusiom sventem Noriu kiekvienai palinket gyventi....!
sveikinu labai, labai
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 27, 19:57)
Kastuvai, aš irgi kai skaitai, tai man atrodo visus kažkaip geriau ir "kitaip" gydo nei mane.
O Tau viską pašalino
Papildyta:
sveikinu labai, labai
O Tau viską pašalino
Papildyta:
sveikinu labai, labai
Aciu Leonile :)taip , taip yra mazas stebuklas tarp tiek niuriu ir skaudziu gyvenimo smugiu ... Gaila mama nesulauks:( Kuo tuoliau tuo labiua stipreja ilgesys, ir atrodo begantis laikas turetu uzlaizyti zaizdas, bet man jos tik atrodo dar labiau atsiveria... Toks trukumas mamos O suneliui nieko nesakom.. Keista jis neklausia nieko, kur mociute , kodel neatvaziuoja, tai ir as nebandau nieko aiskint Nezinociau kaip paaiskint toki dalyka...
Cia matyt daug kam , atrodo kad kitiems liga yra daug lengvesne, kad kitus labiau tikrina, greiciau randa blogiuka... Mamukui onkoginekologas pries operacija sake kad is 10 moteru pas viena buna prie tokios diagnozes isplites v i limfmazgius. Sventai tikejom , kad jau tikrai mama nebus ta viena is 10 ... Bet buvo... Visur rase , kad lengvai pasiduodantys gydymui v, didelis 5 metu isgyvenamumas, o va po operacijos nepraejus 6menesiams nebeturiu mamytes... Kazkas is virsaus deriguoja musu gyvenimus