Nesipykit moterys, niekam nuo to ne geriau.
NERA, tokį postą parašėt, o kas pas jus krante naujo taip ir nepaminėjot.
Aš grįžau šeštadienį, vakar nudūmiau iki onkologinio ir per stebuklą papuoliau pas Liutkauskienę. Kaip tik ruošėsi į konsiliumą tai prigriebė ir mano kortelę. Konsiliumas nutarė, kad iš pradžių mane užtektų pašvitint, bet radiologai paanalizavę KT iš Anglijos nusprendė, kad švitinimui limfmazgiai jau per dideli ir reikia chemijos kad juos sumažinti. Tai 31d užsisakiau pas Astašauskaitę (pas ją arčiausiai vizitas buvo).
Gailiuosi, kad negrįžau dar rugsėjį iškart po magnetinio, būtų užtekę tik pašvitint, dabar teks ir plika pabūti, ir išvis neaišku kuom čia pasibaigs toks ilgas laukimas gal dar kur kitur zaraza persimetė per tą laiką,nu bet kas galėjo pagalvoti, kad taip anglai užtems gydymą.
Ramių švenčių visoms
QUOTE(Remedy @ 2014 12 23, 12:44)
Nesipykit moterys, niekam nuo to ne geriau.
Aš grįžau šeštadienį, vakar nudūmiau iki onkologinio ir per stebuklą papuoliau pas Liutkauskienę. Kaip tik ruošėsi į konsiliumą tai prigriebė ir mano kortelę. Konsiliumas nutarė, kad iš pradžių mane užtektų pašvitint, bet radiologai paanalizavę KT iš Anglijos nusprendė, kad švitinimui limfmazgiai jau per dideli ir reikia chemijos kad juos sumažinti. Tai 31d užsisakiau pas Astašauskaitę (pas ją arčiausiai vizitas buvo).
Gailiuosi, kad negrįžau dar rugsėjį iškart po magnetinio, būtų užtekę tik pašvitint, dabar teks ir plika pabūti, ir išvis neaišku kuom čia pasibaigs toks ilgas laukimas gal dar kur kitur zaraza persimetė per tą laiką,nu bet kas galėjo pagalvoti, kad taip anglai užtems gydymą.
Ramių švenčių visoms
Ramių švenčių visoms
Puiku, kad reikalai pajudėjo, bus pradėta gydymas. Suprantu, kad pikta dėl tokio laiko tempimo, bet negriaužkit dabar saves dėl to, kad ne laiku grįžot ir kas buvę, jei būtų buvę...Gal ir čia nebūtų viskas greit išėję. Ir tikrai nereikia baimintis, kad per porą mėnesių tas daiktas baisiai išbujojo ir išplito po visą organizmą, na juk neauga jis taip greitai. Na, gal ir padidėjo limfmazgiai kažkiek, bet neturėtų būti kažkokių grandiozinių pokyčių per tokį laiką. Gal ir rugsėjį nebūtų užtekę tik švitinimo. Juk ir tada, kiek pamenu, rašėte, kad daktarai negali apsispręsti. Negalvokit apie tai ir nesikankinkit, vistiek nieko nepakeisit, dabar svarbiausia, kad viskas pradėjo klostytis teisinga linkme.
Ką padarysi, pabūsit kurį laiką plika, bet taip gal net geriau, kad chemiją skirs, nes, jei, kaip sakot, ta zaraza kur kitur sėdi, tai klius ir jam ir ten. Laikas jau jį išnaikinti iki pat šaknų.
O dėl Anglijos tai tiesa, ten sveikatos sistema tokia, kad net ūmūs ligoniai ne visada laiku gydymo sulaukia, ką jau kalbėti apie lėtinius. Dažnai be reikalo lietuvaičiai medikus keiksnoja, galvodami, kad kitur rojus. Visko visur pasitaiko ir visokių niuansų yra, bet kas dėl operatyvumo, tai pas mus geresnė padėtis nei anglijoje.
Bet Jūs viską spėjote laiku, tik kad nervų prisigadinote nuo to laukimo. O dabar užtenka nervuotis, ramiai atsvenčiat Kalėdas ir pirmyn į kovą!
Dvyne9, o kaip Jūsų atsakymai?
QUOTE(ida1 @ 2014 12 22, 19:58)
Smagu skaityti kad kazkokias naujoves taiko,nes as tai vis neatsigaunu nuo chemikes abejingumo.nors ligoni apgavus butu.nedasakius.nu kad sitaip.issiust mirties laukt..
Na, taip jau yra, kad dabar pagal įstatymus ligonis turi teisę žinoti viską apie savo ligą, jo negalima apgaudinėti. Kitas dalykas, jei pats ligonis nenori, tada jis gali pareikšti gydytojui savo teisę nežinoti apie ligos eigą ar prognozes. Deja, realybė kartais būna tokia, kad geriau nežinoti...Aš asmeniškai nenorėčiau, kad nuo manęs būtų slepiama diagnozė, gydymo eiga ir t.t., bet išgirsti, kad man jau nėra gydymo, nenorėčiau. Čia labai ir nuo gydytojo priklauso, kaip moka pateikti informaciją. Sutinku su jumis, tikrai galima kažkaip sušvelninti, palaviruoti, o ne tiesiai šviesiai drėbti, kad tau jau negalima padėti, na vistiek žiauru. Bet yra tokių, kurie nerenka žodžių, visai nesukdami galvos, kaip į juos sureagos ligonis ar artimieji. O juk ir suklysti gali daktaras, ne Dievas juk. Manau, kad tokiais atvejais visada reikėtų išklausyti kitą nuomonę.
Iš apkasų, pasislėpus atsekiau kastuvėlį facebooke
O kuri iš jūsų Orinta?
O kuri iš jūsų Orinta?
QUOTE(Remedy @ 2014 12 23, 17:32)
Dvyne9, o kaip Jūsų atsakymai?
Ai, nežinau, turėjo būti šiandien, bet nusprendžiau negadinti sau nuotaikos prieš šventes ir neskambinau. Kas iš to, kad šiandien būčiau sužinojusi, vistiek niekas nieko nedarytų dabar. Sužinosiu po švenčių.
QUOTE(Remedy @ 2014 12 23, 20:00)
Tai draugaut pakviesk
QUOTE(Remedy @ 2014 12 23, 11:44)
dabar teks ir plika pabūti
Pažiūrėk į tai iš kitos pusės- ar buvai kada nusiskutus plikai?Pusę galvos?Išsiskutinėjus? Turi nerealią progą išbandyti visokias šukuosenas Išnaudok ją ir patirk iš to malonumą, pasidaryk šventę, o ne pergyvenk
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 23, 19:43)
Tai draugaut pakviesk
Įvykdyta
Dvyne9, ir teisingai pasielgėt, ramių jums švenčių!
NERA, bėda ta, kad nesu ir niekad nebuvau trumpų plaukuosenų mėgėja, bet čia jau nepasirinksi. Tikėkimės kad ataugs stori ir garbiniuoti
QUOTE(Remedy @ 2014 12 23, 22:56)
Įvykdyta
NERA, bėda ta, kad nesu ir niekad nebuvau trumpų plaukuosenų mėgėja, bet čia jau nepasirinksi. Tikėkimės kad ataugs stori ir garbiniuoti
Bus tų plaukų Aš irgi nuo mažų dienų esu turėjusi tik ilgus ar labai ilgus plaukus ir labai nesmagiai jaučiausi, kai jie man pradėjo kuokštais slinkti. Po to pasikirpau trumpai, visai patiko., kokia savaitę spėjau pasidžiaugti nauju įvaizdžiu ir atsisveikinau su paskutiniais plaukais. Nusipirkau peruką, kuris man patiko, ir net savotiškai mėgavausi nauju įvaizdžiu Na o dabar "puikuojuosi" jau sava ševeliūra, jau ir kirpausi. Plaukai dabar labai trumpi, bet man patinka ir net nesinori tų ilgų. Galvai lengviau ) O kai kas dar sako, kad stilingai atrodau Taigi, nieko nėra baisaus tie nuplikimai, netgi savotiška atrakcija
Ačiū, Remedy, Jums irgi ramių švenčių. Ir visoms visoms taip pat
NERA kaip sekasi Jums?
Visoms didelis glebys stiprybes ir dar kart stiprybes
kaip futbole sako, neimusi tu imus tau, tad muskime mes mes ir tk mes, kad neimustu mums
Dziaugiuosi, kad willow pasirode, buliuonas
Ida stiprus apkabinimai, nepraraskit vities, tiesiog REIKIA kabintis i kiekviena siauda kaip tai bebutu sunku ...
Musu fronte lyg ir stabilizavosi fiziologine busena, taciau sunkiai tvarkomes su psichologine.... buvo nulekus mamukas pasiechoskopuot.... kazkokie dariniai yra kuriuos siulo salinti... kazkoks net jau su sava kraujotaka... ryt paskaitysiu isvadas, siame priessventiniame ir darbiniame chaose nesusipazinau su isvadomis issamiau
Visoms didelis glebys stiprybes ir dar kart stiprybes
kaip futbole sako, neimusi tu imus tau, tad muskime mes mes ir tk mes, kad neimustu mums
Dziaugiuosi, kad willow pasirode, buliuonas
Ida stiprus apkabinimai, nepraraskit vities, tiesiog REIKIA kabintis i kiekviena siauda kaip tai bebutu sunku ...
Musu fronte lyg ir stabilizavosi fiziologine busena, taciau sunkiai tvarkomes su psichologine.... buvo nulekus mamukas pasiechoskopuot.... kazkokie dariniai yra kuriuos siulo salinti... kazkoks net jau su sava kraujotaka... ryt paskaitysiu isvadas, siame priessventiniame ir darbiniame chaose nesusipazinau su isvadomis issamiau
QUOTE(NERA @ 2014 12 23, 21:00)
Pažiūrėk į tai iš kitos pusės- ar buvai kada nusiskutus plikai?Pusę galvos?Išsiskutinėjus? Turi nerealią progą išbandyti visokias šukuosenas Išnaudok ją ir patirk iš to malonumą, pasidaryk šventę, o ne pergyvenk
Nera, jūs nereali. Kaip gera, kai yra tokių optimistų.
Mano neapsakomas liūdesys lyg ir praeina. Turbūt tik čia rašančių dėka. Ačiū Dabar reikia kaip nors įkvėpti mamą.