Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

QUOTE(dvyne9 @ 2014 12 22, 18:38)
Teisingai, nereikia nuleisti rankų. O kada radioterapeuto konsultacija?

nezinau ar cia nenuleidimas ranku.ar saves apgaudinejimas.gruodzio 29d pas radioterapeuta
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 22, 18:50)
nezinau ar cia nenuleidimas ranku.ar saves apgaudinejimas.gruodzio 29d pas radioterapeuta

Ne apgaudinėjimas, o išbandymas visų galimybių. Nuleisti rankas bet kada suspėsit,o kolkas reikia daryti viską, kas įmanoma. Tai gerai, kad gana greitai pas radioterapeutą. Tikėkime, kad tikrai turės kažkokių variantų.
Atsakyti
Ida1, stiprybės Jūsų šeimai, dar tos šventės.... nuotaikos nulis verysad.gif laikykitės ir nenuleiskite rankų 4u.gif stipriai, stipriai tave apkabinu.

Willow, labai smagu, kad pasirodei ir labai gera girdėti, kad viskas tau gerai.

Man šiandien širdį echoskopavo, tai nelabai kas. Streikuoja juodai... Visa širdis pabalusi nuo chemijos. Tiesą pasakius pradedu jau bijoti, kad dėl širdies greičiau galą gausiu, nei nuo v. verysad.gif
Ir dar. Echoskopavusi gydytoja kardiologė, pasakė, kad Mildronato negerti, esą jis dar labiau paskatina atsinaujinti vėžines ląsteles.

Willow, minėjai, kad geri Orfariną, kas kiek laiko darai kraujo krešumo tyrimą? Ir koks krešumas yra laikomas norma? g.gif
Atsakyti
Pasirodo, pastoviai nuleidžiant vandenį nuo pleuros, procesas intensyvėja. Prof. Janulionis užsirašė 2015 sausio 7d pleurodezei? (jei nenusišneku). kas nesukelia intensyvesnio skyčių kaupmpo. Gal jau kas ir žinot? Eisiu dometis plačiau.

Sveikatos. Ida, man ir nepatinka mano galva. Bet tyrimas - sausio 16. Į žemę gyva nelįsiu....
Papildyta:
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 22, 18:46)

Willow, labai smagu, kad pasirodei ir labai gera girdėti, kad viskas tau gerai.

Leonile, nesupyk. bet, arba atidžiau skaityk, arba rašyk, nes tokie postai kartais skaudina labiau nei abejingumas.

Ida,
jūs neturite dar jokios teisės pasiduoti. Drąsink vyrą kiek gali. Visi tyrimai ir jų išaiškinimai tb aiškūs tikslūs ir neatremiami jokiais argumentais/
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 12 22, 19:50)
Pasirodo, pastoviai nuleidžiant vandenį nuo pleuros, procesas intensyvėja. Prof. Janulionis užsirašė 2015 sausio 7d pleurodezei? (jei nenusišneku). kas nesukelia intensyvesnio skyčių kaupmpo. Gal jau kas ir žinot? Eisiu dometis plačiau.

Sveikatos. Ida, man ir nepatinka mano galva. Bet tyrimas - sausio 16. Į žemę gyva nelįsiu....

Smagu skaityti kad kazkokias naujoves taiko,nes as tai vis neatsigaunu nuo chemikes abejingumo.nors ligoni apgavus butu.nedasakius.nu kad sitaip.issiust mirties laukt..
Atsakyti
Kai sitiek ligoniu pe rdiena praeina...gydytojai suzvereja ,lieka abejingi,jie niekad nesupras to skausmo ,ka sergantysis,ka seima isgyvena....
Atsakyti
Ida, stiprybės jums visiems. Kovokit.
QUOTE(dvyne9 @ 2014 12 21, 23:49)
Nireglina, suprantama, kad siaubingai jaučiatės, artimiesiems gal net sunkaiu, nei pačiam ligoniui.

Dėkui už patarimus. Prie mamos būnu stipri ir ašarų nelieju. Raudu, kai niekas nemato. Turiu slėptis ir nuo vaikų. Jie nemaži ir žino kokia liga yra v. Nesakau jiems, kad močiutė ja serga. Noriu tikėti, kad viskas baigsis gerai.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 12 22, 20:22)
Kai sitiek ligoniu pe rdiena praeina...gydytojai suzvereja ,lieka abejingi,jie niekad nesupras to skausmo  ,ka sergantysis,ka seima isgyvena....

Nu tikrai nesąmonę rašot. ne sužverėja, o gal pasidaro abejingesi. Kai daug skausmo aplinkui kažkiek atbunki. Bet kad Jūs žinotumėt, kaip gydytojai pergyvena dėl nesėkmių. Jie gi tik žmonės, ne dievai. Visi yra vaikai, broliai, seserys, o Jūs - nesupranta. Aišku, jeigu eina giminės ir aiškina kaip ką daryti, tai imkit patys ir gydykitės. Čia neišsemiama diskusijų tema. Žinot, kaip viena gydytoja sakė: jeigu tu žmogui žmogus, tai ir tau žmogus kaip žmogus.
Atsakyti
Palinkėdama Idai nė mažiausios minties apie užuojautą. Kažin ar apskritai norisi to sergančiam žmogui ar artimiesiems dėl ligos, ar dar kokių negerumų.
Norisi palinkėti vilties, tikrai neapgaudinėjat savęs. Manau, kad labai svarbu ją turėti, kad ir kaip niūru aplink atrodo. Reanimacijoj gydytoja tik patvirtino mano žodžius, kad aš visada tikėsiu, taip privaloma iki paskutinės akimirkos turėti viltį.
Kažkada rašėte apie geriamą chemoterapiją. Žiūrėkit susitikimas su radioterapeutu ne šiaip, gal skirs gydymą.

willow, sveikatos jums, gal nebesikaups taip skysčiai po procedūros, negirdėta man. Svarbu kad ir mažas sustiprėjimas, vis geriau jausitės.

leonile, ką pasiūlė kardiologas širdžiai stiprinti. Taip chemoterapija veikia širdį ir net labai.

Nireglina, jau parašė ne viena, taip jūs mamos ramstis, sunku, bet turite nepalūšti. Kurkite planus, kad ir artimiausius kalėdų, naujų metų, gydymo, sveikimo. Aš taip pat susirgus vyrui turėjau būti stipri šalia jo, šalia vaikų, jie mažučiai ir mamos nerimas, verkimas būtų mažoms širdelėms per daug. Ir kai komplikacijos buvo, turėjau laikytis, nors žemė slydo iš po kojų. Kalbėdavau su psichologe, man labai padėjo.

dvyne9, ramių jums švenčių ir sulaukti tyrimų atsakymų, kurie palanūs jums.
Sutinku, sergančiajam norisi, kad viskas būtų kaip įprastai. Pas mus lyg ir nėra, tokių kurie labai lietų emocijas dėl ligos. Arba mes to nežinom, labai sumažėjo ratas bendraujančių. Turbūt kurie nežino ką pasakyti ir nebeskambina, ai ir gerai, lieka tie, kurie tikrai padės, o ne aiškina kaip jiems sunku dėl mano vyro ligos schmoll.gif
Ruošiamės Kalėdoms, šiandien namai kvepia meduoliais ir kūčiukais. Vyras su sūnumis nulipdė kūčiukus, nes aš nebespėjau. Mums jos ypatingos, pernai neturėjom to, šiemet norisi atsigriebti. Ir šiaip kažkaip, pasvajojam, pajuokaujam. Vyras paskaitė, kad Graikijos salas parduoda kainom, kaip Vilniuje butai. Kaip tyčia po teleloto nusipirkom abu, tai vakar sprendėm kad pirksim salą už laimėtus pinigus, svajoti nieks nedraudžia wub.gif
Tikiuosi niekam nesutrukdys pasvaičiojimai, daug kam sunkus metas, linkiu ramiai praleisti šventes. Tikėkim.
Atsakyti
Mergaitės, taip norisi visoms kažką pasakyti, bet žodžių pritrūkau, nepykit... Tos šventės dar doh.gif Liūdesį pagilina, daugiau nieko.

Man labai įsiminė berods wilow kažkada pasakyti žodžiai: "... dabar reikia plaukti pasroviui". Man atrodo, tai geriausia šiuo metu. Išjunkit visus Tv, kur "visi laimingi, patenkinti", tegul jie ir džiaugiasi, nereikia tų dirgiklių. Idut, vakar buvo blogiausia diena, šiandien, ir kitom dienom susikibkit už rankų ir vėl į kovą. Malda, tyluma, artimi žmonės šalia tegul palengvina tą naštą. Psichologas dar. Apkabinu mergaitės stipriai, stipriai.
Atsakyti
ida, stipriai stipriai apkabinu abu, bet kartu ir spiriu į uodegą. Manau gydymas tikrai yra, tik reikia ieškoti, daug ieškoti, bandyti, klausti ir t.t. Ir dar, nežinau kodėl, bet tavo žodžiuose jaučiasi neviltis. TU NEGALI NETIKĖTI! Jeigu netikėsi tu, tai kas tada tikės? Gal nori Izraelio kontakto? Ten gali rusiškai susikalbėti mirksiukas.gif
wilow, ar teisingai supratau, kad dabar dažniau nutraukinės skysčius, tikslu, kad pats organizmas įprastų tai daryti savarankiškai?(atsiprašau, mano mąstymas šiuo metu labai sulėtėjęs).
Leonile, praktiškai visos chemijos taip veikia širdis.Nustok save laidoti mirksiukas.gif
angele, smagu skaityti jūsų svajones. Ar prižadat pasikviesti ir mus visas į savo salą pasisvečiuoti? biggrin.gif
remedy, ar teisingai suprantu, kad jūs jau Lietuvoj. Pas ką lankėtės ir kada pradedat gydymą?
nireglina, jei galiu patarti-neužsiciklinkit ties liga. Duokit mamai darbų, kad jaustūsi reikalinga, atsakinga ir nukreiptų mintis šalin.
dvyne9, linkiu kad atsakymai maloniai nustebintų mirksiukas.gif
Karme, kaip jūs? Gal jau namie?
šiandien besišypsanti, laikau už jus kumščius.
žalia banga, IV stadija dar ne viskas mirksiukas.gif Tas bjaurybė dar nežino kokie mes galim būti stiprūs mirksiukas.gif
skorpe555, kada jums techninė apžiūra?
kastuvėli, kaip veikia viryklė naujam bute? ką gaminsi šventėm? Kur važiuosi per šventes?
wėtros vyro istorija rodo mums visiems aiškų kelią-tik pasveikti. Jokių kitų galimybių nėra. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 23 gruodžio 2014 - 09:24
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 12 22, 23:08)
Nu tikrai nesąmonę rašot. ne sužverėja, o gal pasidaro abejingesi. Kai daug skausmo aplinkui kažkiek atbunki. Bet kad Jūs žinotumėt, kaip gydytojai pergyvena dėl nesėkmių. Jie gi tik žmonės, ne dievai. Visi yra vaikai, broliai, seserys, o Jūs - nesupranta. Aišku, jeigu eina giminės ir aiškina kaip ką daryti, tai imkit patys ir gydykitės. Čia neišsemiama diskusijų tema. Žinot, kaip viena gydytoja sakė: jeigu tu žmogui žmogus, tai ir tau žmogus kaip žmogus.

Nesikabinekite prie mano zodziu .Kaip noriu taip ir rasau,smulkiai nesiruosiu rasyti...nepatinka praleiskit p[osta....cia mano nuomone ir ,jei pradesim kabinetis taip visos prie kiekvienos...tada patyliu.Nereiskia ,kad Jusu pamastymai tokie jau tobuli...
Papildyta:
[quote=NERA,2014 12 23, 10:22]
ida, stipriai stipriai apkabinu abu, bet kartu ir spiriu į uodegą. Manau gydymas tikrai yra, tik reikia ieškoti, daug ieškoti, bandyti, klausti ir t.t. Ir dar, nežinau kodėl, bet tavo žodžiuose jaučiasi neviltis. TU NEGALI NETIKĖTI! Jeigu netikėsi tu, tai kas tada tikės? Gal nori Izraelio kontakto? Ten gali rusiškai susikalbėti mirksiukas.gif
wilow, ar teisingai supratau, kad dabar dažniau nutraukinės skysčius, tikslu, kad pats organizmas įprastų tai daryti savarankiškai?(atsiprašau, mano mąstymas šiuo metu labai sulėtėjęs).
Leonile, praktiškai visos chemijos taip veikia širdis.Nustok save laidoti mirksiukas.gif
angele, smagu skaityti jūsų svajones. Ar prižadat pasikviesti ir mus visas į savo salą pasisvečiuoti? biggrin.gif
remedy, ar teisingai suprantu, kad jūs jau Lietuvoj. Pas ką lankėtės ir kada pradedat gydymą?
nireglina, jei galiu patarti-neužsiciklinkit ties liga. Duokit mamai darbų, kad jaustūsi reikalinga, atsakinga ir nukreiptų mintis šalin.
dvyne9, linkiu kad atsakymai maloniai nustebintų mirksiukas.gif
Karme, kaip jūs? Gal jau namie?
šiandien besišypsanti, laikau už jus kumščius.
žalia banga, IV stadija dar ne viskas mirksiukas.gif Tas bjaurybė dar nežino kokie mes galim būti stiprūs mirksiukas.gif
skorpe555, kada jums techninė apžiūra?
kastuvėli, kaip veikia viryklė naujam bute? ką gaminsi šventėm? Kur važiuosi per šventes?
wėtros vyro istorija rodo mums visiems aiškų kelią-tik pasveikti. Jokių kitų galimybių nėra. schmoll.gif
[/qu

Nera labai labai aciu uz rupesti 4u.gif MRT kovo men pradzioje,tik dienos tikslios dar nezinau.Nerimas didelis,nes operuota vieta skauda su durimu ,bet gal cia taip ...pooperaciniai pakitimai .Tikiu ,kad bus viska s gerai ,veju blogas mintis i sali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpe555: 23 gruodžio 2014 - 10:00