Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

Labas rytas visoms...jau ilgai skaitau jusu temas ir vis nedrysdavau prisijungti
Gal kas zinot koks gydimas jai itare limafoma su timomos pazymias,
Pries menesi mama palaidojau nuo vezio,ir kai smugid damusti po visko sitokia liga itaria pacia man
Atsakyti
loretaa36, sveikatos jums. Tai įtarimai, gal dar bus atmesti. Gydotės santariškėse? esat gerose rankose. Bendradarbiaukit su gydytojais, jei kas neaišku, kelia nerimą, klauskit. Sudaromi gydymo planai. Limfomų yra labai daug rūšių, bet kiek teko susidurti jei reikia operacija, chemoterapija, jei reikia spinduliavimas. Apie kraujo ligas galit paskaityti limfomos
Atsakyti
Kuzia, kur gydomas brolis? Liūdna skaityti, apie tokį abejingą medikų požiūrį. Mano mama gydoma nacionaliniame vėžio institute. Ji labai patenkinta medikų dėmesiu. Slaugytojų darbu apskritai sužavėta. Pinigų niekam nedavė. Tik savo gydytojai nedidelę dovanėlę, kurios ji net nelabai norėjo imti.

Jūs vis rašot apie markerį. Paaiškinkit, koks tai tyrimas. Mano mamai nė karto jo nedarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 12 21, 12:46)
Kuzia, kur gydomas brolis? Liūdna skaityti, apie tokį abejingą medikų požiūrį. Mano mama gydoma nacionaliniame vėžio institute. Ji labai patenkinta medikų dėmesiu. Slaugytojų darbu apskritai sužavėta. Pinigų niekam nedavė. Tik savo gydytojai nedidelę dovanėlę, kurios ji net nelabai norėjo imti.

Jūs vis rašot apie markerį. Paaiškinkit, koks tai tyrimas. Mano mamai nė karto jo nedarė  g.gif

Markeris, kitaip sakant vėžio žymuo http://mdc.medcentra...s/vezio_zym.php
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 12 21, 13:46)

Jūs vis rašot apie markerį. Paaiškinkit, koks tai tyrimas. Mano mamai nė karto jo nedarė  g.gif

Prie musiskiu ligu markerio nera,sekimas vyksta/KT tyrimu,markeriai cia prie moterisko v,,Kaip mama jaucias po chemijos?ar jai pakeite chemo vaistus.ar tuos pacius leidzia?svitins ta nauja augliuka?Karme kaip jus?maciau prisijungus buvot...Willow blink.gif
Atsakyti
Ne, Ida, markeris ne tik prie moteriškų v.,
Mūsoji onkologė sako, kad vien markeris neinformatyvus, reikia ir KT, bet markerio nepaisyti negalima...
Atsakyti
Jau visa interneta baigiu perskaityti ieskodama atsakymu i viska smile.gif
Is gyditoju pasakimu tai jog yra sita liga,isoperavo man tq guza virs raktikaulio ir dave supradti jog gydimas prasides
Po nauju:(tik nezinau dar kelinta stadija
Gal kas gali pasakyti ka apie shitaki grybu ekstrakta?dabar galvytej pas mane haosas nezinau nuo ko pradeti ir ko imtis smile.gif verysad.gif
Atsakyti
Markeris -Vėžio žymenų sąrašas:

Žymuo: CAE
Vėžio lokalizacija
Gaubtinė ir tiesioji žarna, kasa, plaučiai, krūtys, skrandis, skydliaukė,

moters lytiniai organai

Žymuo: AFP
Vėžio lokalizacija
Kasa, kiaušidės, sėklidės

Žymuo:PSA, LPSA

Vėžio lokalizacija Prostata

Žymuo: CA 15-3

Vėžio lokalizacija:
Krūtys

Žymuo: CA 19-9

Lokalizacija: Gaubtinė ir tiesioji žarna, kasa, skrandis, tulžies latakas, kasa

Žymuo:CA 125
Lokalizacija

Kiaušidės

Atsakyti
reiskias nusisnekejau 4u.gif ,bet tokio markerio vyrui niekad nedare.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 21, 14:43)
Prie musiskiu ligu markerio nera,sekimas vyksta/KT tyrimu,markeriai cia prie moterisko v,,Kaip mama jaucias po chemijos?ar jai pakeite chemo vaistus.ar tuos pacius leidzia?svitins ta nauja augliuka?Karme kaip jus?maciau prisijungus buvot...Willow blink.gif

Aš naktim dėlioju haiku, taip grįžtu ten, kur buvau ir norėčiau būti
Pabudo kregždės,
Sapno nerimas dyla
Rytinė kava

Jei kraujas leis, 23 chemija

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
O kada vėžio žymuo atliekamas, prieš operacija g.gif
Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 21, 14:38)
bet tokio markerio vyrui niekad nedare.

Abejoju g.gif jį daro kartu su biocheminiais kraujo tyrimais, vyrui juos visuomet daro prieš KT; gal paprasčiausiai gydytoja jums neaiškino g.gif
Atsakyti