Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

Laba visiems 4u.gif
o gal norit kartu su mumis pasidžiaugti bigsmile.gif 14 d. suėjo 4 metai, kai išrovė vyrui nelabąjį (nepamirštam, kad tai buvo 4st) šiandien praėjom TA - viskas (beveik) OK - džiaugiamės gyvenimu toliau thumbup.gif
Sveikatos, stiprybės ir ramybės visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2014 12 17, 22:31)
Laba visiems  4u.gif
o gal norit kartu su mumis pasidžiaugti  bigsmile.gif  14 d. suėjo 4 metai, kai išrovė vyrui nelabąjį (nepamirštam, kad tai buvo 4st) šiandien praėjom TA - viskas (beveik) OK - džiaugiamės gyvenimu toliau  thumbup.gif
Sveikatos, stiprybės ir ramybės visiems  4u.gif

O čia tai naujienos, kad daugiau tokių thumbup.gif Džiaugiuosi kartu su Jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Wėtra, nors ir nepažįstu Jūsų, bet tikrai labai džiaugiuosi kartu Jumis thumbup.gif

Dvyne9, išvažiuoju bes atsibodo laukti gydymo verysad.gif
Jau Kalėdos, limfmazgiai nuo PET'o (spalį) iki KT (gruodžio 12) šdidėję beveik dvigubai, daktarai visgi nutarė, kad man reikia chemijos, bet pradės tik po naujų, gal iki naujų. Nu kiek galima. Priminsiu palyginimui, grįžau su diagnoze vasario 2d, vasario pabaigoje buvo padaryti tyrimai, atstatytas kraujas ir pradėtas gydymas. kovo pabaigoje baigiau chemospindulinį gydymą ir laukiau brachiterapijos. O kas čia darosi? Nuo rugsėjo niekas nesugeba paskirt man gydymo, tai reikia to tai reikia ano verysad.gif pradėjau jaust, kad pasiduodu.. kad gal ir nesulauksiu aš to gydymo išvis.

Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2014 12 17, 21:31)
Laba visiems  4u.gif
o gal norit kartu su mumis pasidžiaugti  bigsmile.gif  14 d. suėjo 4 metai, kai išrovė vyrui nelabąjį (nepamirštam, kad tai buvo 4st) šiandien praėjom TA - viskas (beveik) OK - džiaugiamės gyvenimu toliau  thumbup.gif

Puiki optimizmo dozė thumbup.gif Gera skaityti tokias istorijas. Labai džiaugiuosi už jūsų šeimą. Kur vyrui buvo v?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Gaubtinės žarnos, su metastazėm kepenyse verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wėtra: 18 gruodžio 2014 - 00:14
Wėtra, ačiū, kad atėjote pasidalinti. Puiki žinia, suteikianti vilčių kitiems. thumbup.gif Dabar ir mano viltis sustiprėjo. Mano vyrui irgi IV st. , jau metus gydomes ir tikime.
Atsakyti
Wėtra, labai nuoširdžiai džiaugiuosi už Jus, labai, labai wub.gif
Taip gera skaityti tokias geras žinias thumbup.gif
Čia kaip gaivaus oro gūsis smile.gif

Remedy, kas čia per mintys dabar?! Vyk jas šalin!!! Nors suprantu tave puikiai, norisi kuo greičiau, kad viskas vyktų ir kartais tas gydytojų abejingumas žlugdo. Bet tikėk, kad jeigu gydytojai taip daro, vadinasi taip reikia.

Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 18, 11:03)
Remedy, kas čia per mintys dabar?! Vyk jas šalin!!! Nors suprantu tave puikiai, norisi kuo greičiau, kad viskas vyktų ir kartais tas gydytojų abejingumas žlugdo. Bet tikėk, kad jeigu gydytojai taip daro, vadinasi taip reikia.

Ai aš čia tik vakarais taip galvoju, dieną nesu tokia pesimistė ax.gif
O kad taip reikia tai abejočiau, bet matyt tokia sistema pas juos ir nieko nepakeisi. Bet kai esu susidūrus su lietuvių kosminiais greičiais, tai net šiurpas ima nuo tokių tempų.

Dvyne9, pačių geriausių atsakymų Jums šiandien!
Idos vyrui rytoj!

Kalėdos-stebuklų metas, gal nuskils ir mums visoms po gabalėlį to stebuklo.

Einu tašių krautis
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2014 12 17, 22:31)
Laba visiems  4u.gif
Sveikatos, stiprybės ir ramybės visiems  4u.gif

Kaip smagu, kai kažkur gerai. Džiaugiuosi už jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 12, 14:37)
Nu gi džiaugiuosi - persikrausčiau į kitą butą, pradėsiu jau greitai savanorių mokymus Santariškėse ir dirbsiu su onkologiniais ligoniais, susigalvojau sau labai patinkančią kursinio darbo temą apie chemoterapijos poveikį kognityviniams gebėjimams ir entuziastingai dirbu  thumbup.gif  tik pastebiu, kad vis tiek gyvenimas apie onko ligas sukasi, bet niekur nuo realybės nepabėgsi smile.gif

Begalo laukiu Kalėdų, atostogų universitete, planuojamos kelionės į Vokietiją ir dar daug visokių smulkių įvykių  rolleyes.gif

Viskas gerai mano fronte. Kasdieną apie jus visas pagalvoju, apie jūsų mergaitę irgi. Kaip ji?

Oho!!!! smile.gif)) Nu tu - nereali, kastuvėl smile.gif))
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Remedy, eee, negerai pesimizmas smile.gif Bet kuo motyvuoja kad taip ilgai neskiria gydymo? Čia vilniuj ar kaune?
Nera, kaip ramina tas jūsų pilvo šokis, negaliu biggrin.gif
Kaži kaip willow?
Ida, stiprybės!
Šiaip, panirus į darbus, kiek prabiuleteniavau, reik pasivyt dabar... Neištaikydavau net užsukt čia... Šeip, jaučiuosi jau kažkokia "pažymėta", atsipalaiduoju trumpam, pažvyngauju, bet staiga vis nudiegia baimė... nekenčiu šitos baimės. Kai nudirbsiu visus darbus reiks užsiimt rimtai meditacija ar dar kuo ir susitaikyt pagaliau, kad ta mirtis gali gi ateit bet kada, tada gal jau nebebijosiu sirgt. O kol kas niekaip neišeina būt "kaip visi".... Verkiu, verkiu, kaip užeina. Kur bebūčiau - visada dabar atsisveikinu lyg būčiau paskutinį kartą. Valgyt miltus, cukrų ir mėsą bijau - mėsos jau ir nebenoriu, žaliavalgiški valgiai dar nelabai skanūs... Vienužodžiu, ir čia prakeikta baimė.. Tiesa, po švitinimo limfmazgiai neatsistato... sad.gif(( O taip tikėjausi.. Stengiuosi judėt kiek galima daugiau, lyg ir padeda, bet jau pavargau nuo to nesibaigiančio lakstymo... Vakar va 2 val prie puiodų prastovėjau - ir baisu, papilvė, gakta, lyt lūpos taaaip ištino... Atrodo, kad pimpaliukas jau auga biggrin.gif nu vopšim šūdukas...
Stiprybės jums visoms! Ramybės! Mažų džiaugsmų!

Papildyta:
Wėtra, ačiūačiūačiū! 4u.gif
Atsakyti
Buvo besiteiraujančių apie vyrą, pasigavo virusą, savijauta nekokia. Neramu žinant komplikacijas jo, tikimės sklandžiai praeis.
Užsisukus kalėdinėse vaikų šventėse, vos spėju, kai vieno po kito vyksta. Šiandien trečia, kitą savaitę dar pasirodymas būrelio ir bus galima ramiai šventes sutikti. Kepam kalėdinius meduolius su vaikais, vyrui degustatoriaus pareigos smile.gif Pakuoju pakuoju, vis norisi kam nors ačiū pasakyti, padėkoti už gerus darbus mums, tai nors taip, savo darbu ir šiluma. Gera puošti eglutę kartu, sutikti šventes, pernai to neturėjom buvo ilgas ilgas laikas ligoninėje.
Planuojamės pvz į pensiją išėjus namelį Italijoj su vaizdu (čia vyras per travel prižiūrėjo wub.gif Yra aišku ir neramumo, galvoja vyras apie darbą, kad kažko gal jau negalės daryti, kažką galės, bet planų dar daugiau.
Kažkas klausė apie sesę, pakeitė vaistus, nuo kai kurių kiek mieguistesnė, jei trumpiau pamiega blogiau jaučiasi. Gal čia toks pakeitimo poveikis, konsultuosis. Kojines vaikams mezga ir tiek smile.gif

QUOTE(Nireglina @ 2014 12 17, 15:53)
drinks_cheers.gif  Mano mamai savaitgalį taip pat buvo nukritęs spaudimas.
Nerute, jei spaudimas nukrenta, padidėja pulsas. Tai tarpusavy susiję.

Mano mamai laužia rankų pirštus. Pamenu kažkam taip yra buvę. Ar tai gali būti chemijos poveikis?

Mano vyrui mėšlungis iškraipydavo pirštus, vienu metu buvo ir kojų raumenis atrodė, kad kiekvienas sau susisukęs, skausmai dideli buvo. Tikriausiai nuo chemijos, elementus žiūrėjo ar netrūksta ko. Šiuo metu praėjo, tikimės nesikartos.

Remedy, gerai, kad grįžtat. Laukimas manau kankinančiai neramus, kai vyksta gydymas visai kitaip, laukti prie tokios ligos nesinori.

wėtra, nuostabios žinios iš jūsų. Tokių ypač reikia šiame skyrelyje, vis tik viltis suteikia bet kokiu atveju.

Liepa39, linkiu tą baimę sumažinti, vyti šalin. O darbai man rodos pats tas atitrūkimui. Kai yra veikla, mažiau laiko niūrioms mintims.

Ida, sėkmės jums šiandien.
Pasilpimas aišku gali būti nuo chemijos. Po šios vyras ir labiau pasilpęs, pvz atsukti mineralinio butelio kamštelio vakar reikėjo padėti, jūsiškis kaip suprantu net nepajutęs labai didelio poveikio.

Papildyta:
willow, kaip jaučiatės?

QUOTE(dvyne9 @ 2014 12 17, 21:09)
Remedy, pagaliau paraset. Vis pagalvodavau, kur dingot. O kodel apsisprendete gydytis Lietuvoje?
Aš tai ruošiuosi PET tyrimui, rytoj važiuosiu..Tirs dėl neaiškių dėmių plaučiuose, kiaušidėse ir dar bala žino kur. Gausiu "kalėdinę dovanėlę"...Nuotaika ne pati pakiliausia, bet ką padarysi, teks išmokti pažvelgti realybei į akis.
Visoms ir visiems sveikatos.
Kaip jūs laikotės, kaip tyrimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 19 gruodžio 2014 - 10:26