mano mamukui labai zemas spaudimas (buna ir apie 80 virsutine riba) ir aukstas pulsas(virs 80 ).... vakar labai prastai buvo, jau mintyjom greituke kviest, pojuciai tokie nekokie, ranka skauda..... aptirpusi kaire puse... ir nlb aisku ar del to, kad operuota ta ranka (limfmazgiai salinti) ar sirdies bedos lenda kuriu iki chemiju nebuvo.... siandien jau neblogai, nuvaziavo i poliklinika, pasidare kardiograma, viskas normoj, krauja pridave, atsakymu nepasiskambino.... bet kraujo paemimas kaskart kancia, sunkiai bega:(
kazkaip nelinksma.....
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 15, 19:51)
Šiandien apkeliavau visus gydytojus
pakeitė man Fraksipariną į Varfariną, išrašė dar Nebiletą ir Mildronatą.
Kraujas idealus. Markerio atsakymas rytoj.
Filgrastimo nereikia.
Evelor (Resveratrolis) neleido, sakė su Avastinu jo negalima.Tik po visko galima bus.
Rytoj chemija lašės... Nuo pykinimo irgi kiti vaistai, bus Aloxi. Tikiuosi bus gerai ir nevemsiu
Tik liūdnoji žinia ta, kad gyd. pasakė, kad man bus ne 6 kursai, o net 8 Jos teigimu taip geriau. Ojoj, kaip nenoriu
Visiems sveikatos
pakeitė man Fraksipariną į Varfariną, išrašė dar Nebiletą ir Mildronatą.
Kraujas idealus. Markerio atsakymas rytoj.
Filgrastimo nereikia.
Evelor (Resveratrolis) neleido, sakė su Avastinu jo negalima.Tik po visko galima bus.
Rytoj chemija lašės... Nuo pykinimo irgi kiti vaistai, bus Aloxi. Tikiuosi bus gerai ir nevemsiu
Tik liūdnoji žinia ta, kad gyd. pasakė, kad man bus ne 6 kursai, o net 8 Jos teigimu taip geriau. Ojoj, kaip nenoriu
Visiems sveikatos
Kodėl 8? Kartais aš pasigailiu, kad 8 neprašiau. Galėjau ir daugiau, nei 6 atlaikyt. Tu gausi 8 ir dar avastiną, tikiuosi supranti, kaip tau pasisekė. Viską ištvėrus žinosi, kad kovojai iš visų jėgų ir padarei ką galėjai. Turėtų būt geras jausmas
Pasipasakok rytoj būtinai kaip markerio atsakymai! Lengvos chemijos. Tau 4 dabar?
QUOTE(Nireglina @ 2014 12 14, 14:35)
Kai mama susirgo, atsitiko keistas dalykas- jai labai padidėjo apetitas. Valgo nesustodama. Apetitas dingsta tik chemoterapijos metu. Ar kam nors panašiai buvo?
Buvo ir taip, kad parvažiuojančią iš chemijos sutikdavau su kepta garuojančia višta arba su picom. Čia po pirmų chemijų dvi dienas taip būdavo. Valgyt ir kuo skaniau, gan neįprastų maistų labai norėdavo.
Ne į temą, bet gal kas turit atlikusį ar nenaudojamą bent vieną MEGACE buteliuką?
Leonile, džiaukis. Tu gauni tai, kas geriausia ir maximaliom dozėm. Stoji į kovą su šitu brudu visu pajėgumu Neliūdėk, o džiaukis
Savaitgalis matyt daug kam buvo -zemo spaudimo zona O tachikardinį poveikį ckemija duoda. Dar pasižiūrėkit kalį
QUOTE(Nerutė @ 2014 12 15, 21:11)
mano mamukui labai zemas spaudimas (buna ir apie 80 virsutine riba) ir aukstas pulsas(virs 80 ).... vakar labai prastai buvo, jau mintyjom greituke kviest, pojuciai tokie nekokie, ranka skauda..... aptirpusi kaire puse... ir nlb aisku ar del to, kad operuota ta ranka (limfmazgiai salinti) ar sirdies bedos lenda kuriu iki chemiju nebuvo.... siandien jau neblogai, nuvaziavo i poliklinika, pasidare kardiograma, viskas normoj, krauja pridave, atsakymu nepasiskambino.... bet kraujo paemimas kaskart kancia, sunkiai bega:(
Savaitgalis matyt daug kam buvo -zemo spaudimo zona O tachikardinį poveikį ckemija duoda. Dar pasižiūrėkit kalį
QUOTE(Šerkšnas @ 2014 12 15, 23:00)
Buvo ir taip, kad parvažiuojančią iš chemijos sutikdavau su kepta garuojančia višta arba su picom. Čia po pirmų chemijų dvi dienas taip būdavo. Valgyt ir kuo skaniau, gan neįprastų maistų labai norėdavo.
Ne į temą, bet gal kas turit atlikusį ar nenaudojamą bent vieną MEGACE buteliuką?
Laba diena,
mes turime.
QUOTE(NERA @ 2014 12 16, 08:26)
Savaitgalis matyt daug kam buvo -zemo spaudimo zona
Mano mamai savaitgalį taip pat buvo nukritęs spaudimas.
Nerute, jei spaudimas nukrenta, padidėja pulsas. Tai tarpusavy susiję.
Mano mamai laužia rankų pirštus. Pamenu kažkam taip yra buvę. Ar tai gali būti chemijos poveikis?
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 15, 21:17)
Kodėl 8? Kartais aš pasigailiu, kad 8 neprašiau. Galėjau ir daugiau, nei 6 atlaikyt. Tu gausi 8 ir dar avastiną, tikiuosi supranti, kaip tau pasisekė. Viską ištvėrus žinosi, kad kovojai iš visų jėgų ir padarei ką galėjai. Turėtų būt geras jausmas
Pasipasakok rytoj būtinai kaip markerio atsakymai! Lengvos chemijos. Tau 4 dabar?
Taip, 4 vakar sulašėjo. Kodėl 8, nežinau. Tiesiog gydytoja pasakė "taip bus geriau" ir viskas daugiau ji nieko neaiškino, o aš nieko ir neklausiau
Na pradžiai reikia man 6 ištverti, o paskui jau žiūrėsiu. Dar tik 4. Ir taip labai sunkiai pernešu tą chemiją. Pirmąjį kartą su skausmu kovojau, trečiajį kartą su vėmimu, bet dabar, kai vaistai pakeisti labai tikiuosi lengviau bus. Dabar skysčius važinėju lašintis.
Vertinant pagal ankstesnius kartus, tai visi šalutiniai rytoj prasidės tai žiūrėsiu, kaip bus.
Markeris 7. Priminsiu, kad prieš operaciją buvo virš 900. Po operacijos nukrito nepilnai iki 600. Praėjus mėnesiui po operacijos, prieš pirmą chemiją, buvo virš 300. O po 3 kursų 7.
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 17, 16:21)
Taip, 4 vakar sulašėjo. Kodėl 8, nežinau. Tiesiog gydytoja pasakė "taip bus geriau" ir viskas daugiau ji nieko neaiškino, o aš nieko ir neklausiau
Na pradžiai reikia man 6 ištverti, o paskui jau žiūrėsiu. Dar tik 4. Ir taip labai sunkiai pernešu tą chemiją. Pirmąjį kartą su skausmu kovojau, trečiajį kartą su vėmimu, bet dabar, kai vaistai pakeisti labai tikiuosi lengviau bus. Dabar skysčius važinėju lašintis.
Vertinant pagal ankstesnius kartus, tai visi šalutiniai rytoj prasidės tai žiūrėsiu, kaip bus.
Markeris 7. Priminsiu, kad prieš operaciją buvo virš 900. Po operacijos nukrito nepilnai iki 600. Praėjus mėnesiui po operacijos, prieš pirmą chemiją, buvo virš 300. O po 3 kursų 7.
Fantastika! Labai džiaugiuos už tave. Tikrai tą žvėrį įveiksi!
NERA, kaip gydymas einasi, kas naujo?
Deganti, Sveta, Ida1, arune, Angele, Liepa39, Dvyne, willow, ir visos kitos kurių nepaminėjau, kur jūs? kaip jums sekasi? Nu pakelkit nosiukus nuo dovanų pakavimo ir brūkštelkit nors sakinuką.
Aš grįžtu į Lietuvą gydytis..
Deganti, Sveta, Ida1, arune, Angele, Liepa39, Dvyne, willow, ir visos kitos kurių nepaminėjau, kur jūs? kaip jums sekasi? Nu pakelkit nosiukus nuo dovanų pakavimo ir brūkštelkit nors sakinuką.
QUOTE(Remedy @ 2014 12 17, 21:25)
Saunu remedy.namuose ir sienos gydo.o ir pianinas namuose laukia.Maniskis silpnas.vis tikiuosi.kad cia nuo to topatekanu.bet kartais jau suabejoju.,Nirgelina vyrui trauke ranku pirstus.nezinau tik nuo ko.dar Angeles vyrui.Visos dingo...parasykit.
Deganti "dirba" mama, kadangi nuo mažėlio gimimo esu tik mama, tai aktyviai dalyvauju vaikų gyvenime, tai spėju suktis: susirinkimai, gimnazija, darželis, da mėgstu pavadovaut, tai už iniciatyva dažnai būnu įvertinta, tenka da i pasirūpinti įvairiais pirkiniais, papuošt grupę, dičkei padedu su mokslais (biochemija, ana nusprendė, kad aš gaudausi šioje plotmėje) ir su klasės visuomenine veikla, va taip va ir sukuos, nėr net kada sveikata susirūpint, šiaip viskas ok, bet technikinę po naujų reiktų jau praeit
Visoms sveikatytės ir laikykitės, teko ir man sutikt Kalėdas su lašine, bet tai nėra labai svarbu, svarbiausia rezultatas, tad kuo geresnio rezultato kiekvienai
Remedy, pagaliau paraset. Vis pagalvodavau, kur dingot. O kodel apsisprendete gydytis Lietuvoje?
Aš tai ruošiuosi PET tyrimui, rytoj važiuosiu..Tirs dėl neaiškių dėmių plaučiuose, kiaušidėse ir dar bala žino kur. Gausiu "kalėdinę dovanėlę"...Nuotaika ne pati pakiliausia, bet ką padarysi, teks išmokti pažvelgti realybei į akis.
Visoms ir visiems sveikatos.