Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

QUOTE(willow @ 2014 12 12, 12:15)
As irgi pasiilgstu senos pažįstamos  mirksiukas.gif

Ech, mergaites, kad mano galioj butu, pagydyciau visas, uzdaryciau sia tema ir susitiktumem kokiose kitose temose friends.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 12, 11:45)
Aciu Dievui.maniskiui vaistu visaį nereikia.nes skausmas vaiksciojantis.to vienoj vietoj sudiegia to kitoj.ausyse paspengia.to tikas akies prasideda.gal sakau dar po operacijos dar kas

Nešiurpinkit, man irgi jau gal mėnesį galvą taip skaudena, pradėsiu ir aš panikuot biggrin.gif nemanau, kad mts. Tikiuosi, kad ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 12, 14:02)
Nešiurpinkit, man irgi jau gal mėnesį galvą taip skaudena, pradėsiu ir aš panikuot biggrin.gif nemanau, kad mts. Tikiuosi, kad ne. smile.gif

Ndsiurpinu kastuveli.bet taip paluzusio dar nemaciau vyro.laikesi laikesi.o dabar tik apie mirti galvoja...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 12, 13:20)
.o dabar tik apie mirti galvoja...

Nu kokia dar mirtis, net nuskausminančių dar nevartojat mirksiukas.gif O jei šokinėjantis skausmas, akies tikas ir spengimas ausyse būtų tik metastazių požymis, tai aš senai jau kape gulėčiau. Visi šie požymiai yra daugelio ligų, o kartu ir nervinų požymis mirksiukas.gif Keik suprantu ir nuo nervų nieko negeria. Duok bent ką nors pačiuplti, lašiukais ar tabletėlę, arbatėlę. Normalu, nervuojasi žmogus prieš tyrimą.
wilow, vadinasi lašinių kiekvieną dieną mirksiukas.gif
Karme, stiprėkit. Manau ir dabar galit važiuoti namo. Namuose ir sienos padeda mirksiukas.gif
sena pažįstama, o tu burk bigsmile.gif Žiū ir palengvės visiem ligoniukam mirksiukas.gif
remedy, kada gydymas?
leonile, avastina tik liko. Kažkaip labai greitai viskas prabėgo thumbup.gif
angele, kaip sesuo ir vyras?
kastuve, gal papasakok, kaip džiaugiesi kiekviena diena mirksiukas.gif
Neatsimenu kieno tėvukui dekso skyrė. Tai tikrai nėra didelė dozė, nesigasdinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 12 12, 11:15)
Leonile, tai jau tik avastinas liko? Turėtų chemikė pasakyt.

NE verysad.gif DAR TIK 4 CHEMIJA BUS... KITĄ SAVAITĘ LAŠINSIUOSI, AŠ ČIA TIK TAIP, SUSIMĄSČIAU, KAIP BUS PASKUI blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 12 12, 13:35)

kastuve, gal papasakok, kaip džiaugiesi kiekviena diena mirksiukas.gif

Nu gi džiaugiuosi - persikrausčiau į kitą butą, pradėsiu jau greitai savanorių mokymus Santariškėse ir dirbsiu su onkologiniais ligoniais, susigalvojau sau labai patinkančią kursinio darbo temą apie chemoterapijos poveikį kognityviniams gebėjimams ir entuziastingai dirbu thumbup.gif tik pastebiu, kad vis tiek gyvenimas apie onko ligas sukasi, bet niekur nuo realybės nepabėgsi smile.gif

Begalo laukiu Kalėdų, atostogų universitete, planuojamos kelionės į Vokietiją ir dar daug visokių smulkių įvykių rolleyes.gif

Viskas gerai mano fronte. Kasdieną apie jus visas pagalvoju, apie jūsų mergaitę irgi. Kaip ji?
Atsakyti
Dalinuosi..
Gal bus aktualu toms, kurios tiki ir mitybos galia. Ne vien medicina smile.gif
Ir vel apie tai, kad gliukoze, vezio maistas ir jo gyvybes saltinis..

http://eatingacademy...ic-quirk-cancer
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 12, 15:37)
Nu gi džiaugiuosi - persikrausčiau į kitą butą, pradėsiu jau greitai savanorių mokymus Santariškėse ir dirbsiu su onkologiniais ligoniais, susigalvojau sau labai patinkančią kursinio darbo temą apie chemoterapijos poveikį kognityviniams gebėjimams ir entuziastingai dirbu  thumbup.gif  tik pastebiu, kad vis tiek gyvenimas apie onko ligas sukasi, bet niekur nuo realybės nepabėgsi smile.gif

Begalo laukiu Kalėdų, atostogų universitete, planuojamos kelionės į Vokietiją ir dar daug visokių smulkių įvykių  rolleyes.gif

Viskas gerai mano fronte. Kasdieną apie jus visas pagalvoju, apie jūsų mergaitę irgi. Kaip ji?

thumbup.gif šaunuolė, labai norėjau, bet važinėt į Vilnių ypač šiuo metu negaliu, gal ir Kaune atsiras 4u.gif
Atsakyti
Merginos, teciui nuo medrolio (prednizolono) isopejo burna, liezuvis. Gal kokiu patarimu turit kaip pagelbeti....
tepa kamistadu ir saltalankiu/medetku tokiu purskalu....
g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2014 12 12, 21:14)
Merginos, teciui nuo medrolio (prednizolono) isopejo burna, liezuvis. Gal kokiu patarimu turit kaip pagelbeti....
tepa kamistadu ir saltalankiu/medetku tokiu purskalu....
g.gif  4u.gif

Pirma puslapiuka paskaityk.

Stiprybes visoms
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2014 12 13, 09:09)
Pirma puslapiuka paskaityk.

Stiprybes visoms

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Nera aciu uz minti.kad cia gali buti ir nuo itampos pries tyrymus.simptomus paskaiciau.nu panasu labai.Vyrui paskaiciau.ir tas apsidziauge.kad sutampa.Taį siandien jau i soda isleke.Lauksim tyrymu.visom ramybes ir vilties.
Atsakyti