Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

Kastuvas,o kada tu dareisi genetinį tyrimą, po gydymosi chemoterapija, gydymosi metu ar prieš chemoterapiją? Po kiek laiko sužinojai atsakymą?
Atsakyti
Pareimwu ir aš su liudnom. naujienom.kazkaip maniskis silpnet pradejo.ir galva ta.sako zyzia.dilgcioja.paskaudena.Jau įsikale kad jam mts ir tuoj mirs.Visa nakti ndmiegojau.labai bijau.,Dar snd chemija pradejo.kompo nepataise nieks.tai bandau telefonu rasyt.

Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 12 12, 09:30)
Pareimwu ir aš su liudnom. naujienom.kazkaip maniskis silpnet pradejo.ir galva ta.sako zyzia.dilgcioja.paskaudena.Jau įsikale kad jam mts ir tuoj mirs.Visa nakti ndmiegojau.labai bijau.,Dar snd chemija pradejo.kompo nepataise nieks.tai bandau telefonu rasyt.

O kada kontrolinis KT? Kelinta chemija?
Galva zyzti gali ir nuo susiaurejusiu kraujagysliu ar per didelio/per mazo spaudimo. 4u.gif

Atsiprasau, kad ilendu, ale labai smalsu man, kaip visos gyvenat 4u.gif Per dvejus metus prisirisau, tapot visos artimos, pergyvenu uz kiekviena kaip sava blush2.gif
Atsakyti
O as lendu vis su klausimais blush-anim-cl.gif:

Kam buvo lasinamas avastinas, kai baigėte gydymą chemija, kaip veliau, ar taip pat pas gydytoją reikia eiti, kad surasytų viską, paskirtų, nuolat daryti kraujo tyrimus. Ar kai vien tik avastinas bus, viskas bus paprasčiau?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 12, 09:35)
O kada kontrolinis KT? Kelinta chemija?
Galva zyzti gali ir nuo susiaurejusiu kraujagysliu ar per didelio/per mazo spaudimo. 4u.gif

Atsiprasau, kad ilendu, ale labai smalsu man, kaip visos gyvenat  4u.gif Per dvejus metus prisirisau, tapot visos artimos, pergyvenu uz kiekviena kaip sava blush2.gif

Pasiilgau taves knntrole grumdzio 17,neramumai galvoj apie menesi.chemija 6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 12 gruodžio 2014 - 09:18
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 12, 00:02)
Kastuvas,o kada tu dareisi genetinį tyrimą, po gydymosi chemoterapija, gydymosi metu ar prieš chemoterapiją? Po kiek laiko sužinojai atsakymą?

Per chemoterapijas dariausi. Atsakymas negreit, gal po menesio ar pusantro.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 12, 09:21)
Per chemoterapijas dariausi. Atsakymas negreit, gal po menesio ar pusantro.

Laba diena,

sakykit ar genetinis tyrimas mokamas?
Atsakyti
Idut, tik be panikos. Man artimiausia galvos MRT data buvo sausio 16... susilašinau monitolį dienos stacionare, dxmthn'ą, išrašė tramadolį jei nepraeis ir .... vel laukime. Šian kviesiu greitąją, lai veža skysčius nuo plaučių nuleist. kažkas vyksta - gydymo nėr. o jūsnuo tiek chemijų irtaip tvirtai laikotės, tai ir laikykitės, nes nuo chemijų mes čia jau taip nugeibę, vos šliaužom.
Kad galva zyzia, paskaudena, tai visko čia gb, nebūtinai atauginėja, o gb randėja siūlės ir ką spaudžia. Reikia mrt.

Leonile, tai jau tik avastinas liko? Turėtų chemikė pasakyt.

del genetinio tyrimo: su siuntimu - nemokamai.

Karme, laikykites, gerinkit kraują, viskas ner taip blogai kaip iš pradžių nusiteikėt.

As irgi pasiilgstu senos pažįstamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 12 gruodžio 2014 - 11:19
Aciu willov.tikrai panika uzpuole.mes kaip grandis jei tik vienas supanikuoja tada visi puolam i nevilti.visas stipriai apkabinu.willow o koks jusu galvos skausmas?
Atsakyti
Tpfu tpfu tpfu - po lašinių aprimo. Bijau džiaugtis blogą valandą. (vis kas tik geriau labai bijau pasidžiaugt - atrodo vel kokį blogį prisišauksiu, prietarais apaugau unsure.gif ) Kol kas ir tramadolio neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 12 12, 12:39)
Tpfu tpfu tpfu - po lašinių aprimo. Bijau džiaugtis blogą valandą. (vis kas tik geriau labai bijau pasidžiaugt - atrodo vel kokį blogį prisišauksiu, prietarais apaugau unsure.gif ) Kol kas ir tramadolio neprireikė.

Aciu Dievui.maniskiui vaistu visaį nereikia.nes skausmas vaiksciojantis.to vienoj vietoj sudiegia to kitoj.ausyse paspengia.to tikas akies prasideda.gal sakau dar po operacijos dar kas
Atsakyti
Man po švitinimo taip skausmai šaudė. Ir akis. Kaip matai, atšoko tinklainė. Pasitikrina tegul akis. Gb nervas paliestas, susiaurėjimas koks, po tokios operacijos nejuokas. Laikykitės ir net negalvokit apie blogiausią. Prašykit siuntimo pas neurologą del skausmų vaikščiojimo.

O JR tebedirba....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 12 gruodžio 2014 - 11:52